Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 21
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Utilizzare foraggi aziendali per ridurre i costi del latte 2012 G. Borreani; L. Comino; E. Tabacco
Fat protein ratio as a tool to monitor dairy cow metabolism 2013 Comino L., Righi F., Quarantelli A., Gorrieri F., Coppa M., Tabacco E., Borreani G
Effect of different feeding strategies in intensive dairy farming systems on milk fatty acid profiles, and implications on feeding costs in Italy 2013 Borreani G.; Coppa M.; Revello-Chion A.; Comino L.; Giaccone D.; Ferlay A.; Tabacco E.;
Cyclopropyl and omega-cyclohexyl fatty acids as quality markers of cow milk and cheese 2013 Marseglia A.; Caligiani A.; Comino L.; Righi F.; Quarantelli A.; Palla G.
Intensificazione sostenibile del sistema foraggero per l’azienda zootecnica da latte in Pianura Padana 2014 Borreani G., Comino L., Tabacco E.
Doppi raccolti, opportunità per produrre più energia latte. 2014 Tabacco E.; Comino L.; Borreani G.
Use of milk fatty acid composition to authenticate cow diets 2014 M. Coppa; A. Revello-Chion; D. Giaccone; L. Comino; E. Tabacco; G. Borreani
Effects of an inoculant containing a Lactobacillus buchneri that produces ferulate-esterase on fermentation products, aerobic stability, and fibre digestibility of maize silage harvested at different stages of maturity. 2014 Comino L.; Tabacco E.; Righi F.; Revello-Chion A.; Quarantelli A.; Borreani G.
Relationships among early lactation milk fat depression, cattle productivity and fatty acid composition on intensive dairy farms in Northern Italy 2015 Comino, Luciano; Righi, Federico; Coppa, Mauro; Quarantelli, Afro; Tabacco, Ernesto; Borreani, Giorgio
Erba medica, scelta ideale per il greening 2015 Tabacco E.; Giaccone D.; Revello Chion A.; Comino L.; Borreani G.
Valorizzare la filiera latte con gli acidi grassi 2016 Borreani, Giorgio; Coppa, Mauro; Tabacco, Ernesto; Comino, Luciano; Revello Chion, Andrea; Giaccone, Daniele
Sistema foraggero dinamico: una scelta vincente 2016 E. Tabacco; L. Comino; A. Revello-Chion; G. Borreani
Valorizzare la filiera del latte con gli acidi grassi 2016 G. Borreani; M. Coppa; E. Tabacco; L. Comino; A. Revello-Chion; D. Giaccone
Sistemi foraggeri dinamici a servizio della biodiversità 2017 Bove M., Castrovinci R., Tabacco E., Borreani G., Comino L., Tavella L., Pansa M.G., Busato E., Tesio F., Casale F., Falco R., Berbero V., Cardarelli E., Della Rocca F., Bogliani G
Alimenti ad alto valore aggiunto con i sistemi foraggeri dinamici 2017 E. Tabacco; L. Comino; G. Borreani
Falciacondizionatrici, un aiuto al processo di preappassimento 2017 G. Borreani; E. Tabacco.; L. Comino
Substitution of soybean meal and cotton seed with whole crop soybean silage in dairy cow diets to increase the feed self-sufficiency of dairy farms in Italy. 2018 Comino L., Revello-Chion A., Zappino A., Tabacco E., Borreani G.,
Fermentative profile, microbial and chemical characteristics and aerobic stability of whole crop soybean silage affected by the stage of growth and inoculation with lactic acid bacteria. 2018 Tabacco E., Comino L., Revello-Chion A., Borreani G.,
Production efficiency, costs and environmental impacts of conventional and dynamic forage systems for dairy farms in Italy 2018 Tabacco, E.;, Comino, L.; Borreani, G.
Una razione sostenibile dai sottoprodotti molitori. 2020 Comino L., Revello-Chion A., Giaccone D., Tabacco E., Borreani G.,
Mostrati risultati da 1 a 20 di 21
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile