Sfoglia per Autore
Utilizzare foraggi aziendali per ridurre i costi del latte
2012-01-01 G. Borreani; L. Comino; E. Tabacco
Fat protein ratio as a tool to monitor dairy cow metabolism
2013-01-01 Comino L., Righi F., Quarantelli A., Gorrieri F., Coppa M., Tabacco E., Borreani G
Effect of different feeding strategies in intensive dairy farming systems on milk fatty acid profiles, and implications on feeding costs in Italy
2013-01-01 Borreani G.; Coppa M.; Revello-Chion A.; Comino L.; Giaccone D.; Ferlay A.; Tabacco E.;
Cyclopropyl and omega-cyclohexyl fatty acids as quality markers of cow milk and cheese
2013-01-01 Marseglia A.; Caligiani A.; Comino L.; Righi F.; Quarantelli A.; Palla G.
Intensificazione sostenibile del sistema foraggero per l’azienda zootecnica da latte in Pianura Padana
2014-01-01 Borreani G., Comino L., Tabacco E.
Doppi raccolti, opportunità per produrre più energia latte.
2014-01-01 Tabacco E.; Comino L.; Borreani G.
Use of milk fatty acid composition to authenticate cow diets
2014-01-01 M. Coppa; A. Revello-Chion; D. Giaccone; L. Comino; E. Tabacco; G. Borreani
Effects of an inoculant containing a Lactobacillus buchneri that produces ferulate-esterase on fermentation products, aerobic stability, and fibre digestibility of maize silage harvested at different stages of maturity.
2014-01-01 Comino L.; Tabacco E.; Righi F.; Revello-Chion A.; Quarantelli A.; Borreani G.
Relationships among early lactation milk fat depression, cattle productivity and fatty acid composition on intensive dairy farms in Northern Italy
2015-01-01 Comino, Luciano; Righi, Federico; Coppa, Mauro; Quarantelli, Afro; Tabacco, Ernesto; Borreani, Giorgio
Erba medica, scelta ideale per il greening
2015-01-01 Tabacco E.; Giaccone D.; Revello Chion A.; Comino L.; Borreani G.
Valorizzare la filiera latte con gli acidi grassi
2016-01-01 Borreani, Giorgio; Coppa, Mauro; Tabacco, Ernesto; Comino, Luciano; Revello Chion, Andrea; Giaccone, Daniele
Sistema foraggero dinamico: una scelta vincente
2016-01-01 E. Tabacco; L. Comino; A. Revello-Chion; G. Borreani
Valorizzare la filiera del latte con gli acidi grassi
2016-01-01 G. Borreani; M. Coppa; E. Tabacco; L. Comino; A. Revello-Chion; D. Giaccone
Sistemi foraggeri dinamici a servizio della biodiversità
2017-01-01 Bove M., Castrovinci R., Tabacco E., Borreani G., Comino L., Tavella L., Pansa M.G., Busato E., Tesio F., Casale F., Falco R., Berbero V., Cardarelli E., Della Rocca F., Bogliani G
Alimenti ad alto valore aggiunto con i sistemi foraggeri dinamici
2017-01-01 E. Tabacco; L. Comino; G. Borreani
Falciacondizionatrici, un aiuto al processo di preappassimento
2017-01-01 G. Borreani; E. Tabacco.; L. Comino
Substitution of soybean meal and cotton seed with whole crop soybean silage in dairy cow diets to increase the feed self-sufficiency of dairy farms in Italy.
2018-01-01 Comino L., Revello-Chion A., Zappino A., Tabacco E., Borreani G.,
Fermentative profile, microbial and chemical characteristics and aerobic stability of whole crop soybean silage affected by the stage of growth and inoculation with lactic acid bacteria.
2018-01-01 Tabacco E., Comino L., Revello-Chion A., Borreani G.,
Production efficiency, costs and environmental impacts of conventional and dynamic forage systems for dairy farms in Italy
2018-01-01 Tabacco, E.;, Comino, L.; Borreani, G.
Una razione sostenibile dai sottoprodotti molitori.
2020-01-01 Comino L., Revello-Chion A., Giaccone D., Tabacco E., Borreani G.,
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile