Sfoglia per Autore
Presence of ochratoxin A in red and white wines produced in Piedmont (Italy)
2005-01-01 Ciavorella A.; Spadaro D.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Ampliamento dello spettro d’azione di lieviti antagonisti per la lotta biologica in post-raccolta
2005-01-01 Spadaro D.; Ciavorella A.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Ampliamento dello spettro d’azione di lieviti antagonisti per la lotta biologica in post-raccolta su pomacee
2005-01-01 SPADARO D; CIAVORELLA A; GARIBALDI A; GULLINO M.L
Primi risultati sulla presenza di patulina in succhi di frutta commercializzati in Italia
2006-01-01 Ciavorella A.; Spadaro D.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Presence of ochratoxin A in Italian Designation of Origin (DOC) red wines produced in 2004
2006-01-01 Ciavorella A.; Spadaro D.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Valutazione della contaminazione da patulina in succhi di frutta a base di mela commercializzati in Italia
2006-01-01 Spadaro D.; Ciavorella A.; Garibaldi A.; Gullino; M.L.
Ocratossina A: Validazione del metodo analitico e determinazione in vini piemontesi
2006-01-01 Spadaro D.; Ciavorella A.; Garibaldi a.; Gullino M.L.
Occurrence of patulin, a mycotoxin produced by Penicillium expansum, in apple juices marketed in Italy
2006-01-01 Spadaro D.; Ciavorella A.; Garibaldi; A.; Gullino M.L.
Occurrence of patulin, a mycotoxin produced by Penicillium expansum, in apple juices marketed in Italy
2006-01-01 SPADARO D; CIAVORELLA A; GARIBALDI; A; GULLINO M.L
First results about the fermentation and freeze-drying formulation of a Metschnikowia pulcherrima for the biological control of postharvest diseases.
2007-01-01 Spadaro D.; Ciavorella A.; Gullino M.L.
Effect of different compounds on the growth of a strain of Metschnikowia pulcherrima for postharvest biological control
2007-01-01 Spadaro D.; Ciavorella A.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Occurrence of patulin in fruit juices commercialized in Italy
2007-01-01 GULLINO M.L; CIAVORELLA A; FRATI S; SPADARO D
Occurrence of patulin in apricot, pear and peach juices commercialized in Italy
2007-01-01 Spadaro D.; Frati S.; Ciavorella A.; Garibaldi A.; Gullino M.L
Monitoraggio del livello di contaminazione da patulina in succhi di pera, pesca e albicocca commercializzati in Italia
2007-01-01 Spadaro D.; Frati S.; Ciavorella A.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Primi risultati sull’analisi riguardante la presenza di ocratossina A in vini rossi a denominazione di origine controllata prodotti in diverse regioni italiane
2007-01-01 Spadaro D.; Ciavorella A.; Lorè A.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Valutazione dell’effetto di diversi substrati sulla produzione di un ceppo di Metschnikowia pulcherrima per la lotta biologica in post-raccolta
2007-01-01 Ciavorella A.; Spadaro D.; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Efficacy, mechanism of action, molecular characterization and production methods: different approaches to develop a biofungicide for postharvest disease control
2007-01-01 D. SPADARO; S. DURAISAMY; C. ANNALISA; A. GARIBALDI; M.L. GULLINO
Efficacy, mechanism of action, molecular characterization and production methods: different approaches to develop a biofungicide for postharvest disease control
2007-01-01 Spadaro; D.; Duraisamy S.; Ciavorella A; Garibaldi A.; Gullino M.L.
Low levels of ochratoxin A in wines from Piedmont (Northern Italy)
2007-01-01 SPADARO D; CIAVORELLA A; LORE' A; GARIBALDI A; GULLINO M.L
Incidence and level of patulin contamination in pure and mixed apple juices marketed in Italy
2007-01-01 SPADARO D; CIAVORELLA A; FRATI S; GARIBALDI A; GULLINO M.L.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile