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The chestnut: the ultimate energy source. Nutritional value and alimentary benefits
2000-01-01 Bounous G.; Botta R.; Beccaro G.
Development of a DNA typing technique for the genetic certification of chestnut cultivars
2001-01-01 BOTTA R.; MARINONI D.; BECCARO G.; AKKAK A.; G. BOUNOUS
Aspetti paesaggistici e culturali del castagno: problematiche di tutela e valorizzazione
2001-01-01 G. BOUNOUS; U. BAGNARESI; E. BELLINI; G. BECCARO
Strategie di salvaguardia e valorizzazione della biodiversità frutticola in Piemonte
2001-01-01 G. BOUNOUS; C. PEANO; G. BECCARO
Valutazione ed impiego di marcatori molecolari per la certificazione genetica di Castanea sativa Mill.
2001-01-01 P.BOCCACCI; D. MARINONI; A. AKKAK; G. BECCARO; G. BOUNOUS; R. BOTTA
Tecniche molecolari per la certificazione vivaistica e il riconoscimento varietale in frutticoltura e viticoltura.
2001-01-01 R. BOTTA; MARINONI D.; BECCARO G.; AKKAK A.
Inventory of Chestnut Research, Germplasm and References
2001-01-01 G. BOUNOUS; G. BECCARO; A. BARREL; C. LOVISOLO
Valore nutritivo e pregi alimentari delle castagne
2001-01-01 Bounous G.; Botta R.; Beccaro G.
Modificazione del ciclo produttivo di tre cultivar unifere di lampone rosso (Rubus idaeus L.) in Piemonte
2002-01-01 G. BECCARO; M. BAUDINO; G. BOUNOUS
Storage of 2 highbush blueberry cultivars harvested at 3 ripening stages
2002-01-01 C. PEANO; G. GIACALONE; E. GONZALEZ; G. BECCARO; G. BOUNOUS
Molecular markers for the DNA typing of chestnut cultivars and germplasm
2002-01-01 Botta R.; Marinoni D.; Akkak A.; Beccaro G.; Bounous G.
Ripening curve of early, midseason and late maturing highbush blueberry cultivars
2002-01-01 G. GIACALONE; C. PEANO; A. GUARINONI; G. BECCARO; G. BOUNOUS
Ripening curve of early, midseason and late maturing highbush bluebarry cultivars.
2002-01-01 GIACALONE G; C. PEANO; GUARINONI A; BECCARO G; BOUNOUS G
An overview of berry fruit industry in Piemonte (Italy)
2002-01-01 G. BECCARO; G. GIACALONE; M. BAUDINO; G. BOUNOUS
An overview of berry fruit industry in Piemonte (Italy)
2002-01-01 BECCARO G.; GIACALONE G.; BAUDINO M.; BOUNOUS G.
Tecniche di produzione del mirtillo gigante in Italia
2003-01-01 G. BOUNOUS; G. BECCARO; M. BAUDINO; R. GIORDANO
The Fruit Industry in Italy: an overview
2003-01-01 G. BOUNOUS; G. BECCARO; V. CHIABRANDO
Attività antiossidante del frutto in cultivar di melo antiche e di interesse commerciale
2004-01-01 Mellano M.G.; Beccaro G.; Cavanna M.; Bounous G.
G. Bounous, A. Akkak, G.L. Beccaro, R. Botta, D. Torello Marinoni, J.P. Joublan
2004-01-01 Akkak A.; Beccaro G. L.; Botta R.; Torello Marinoni D.; Joublan J. P.; Bounous G.
Modification of the bearing period of red raspberry cv Tulameen with cold stored stored bare root and potted long canes planted at different dates
2004-01-01 G. BECCARO; G. BOUNOUS; M. BAUDINO; R. GIORDANO
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