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Un marker di terroir
2004-01-01 G. ZEPPA; M. GIORDANO; M. BERTOLINO
HS-SPME-GC-MS characterisation of terpenes and sesquiterpenes in Piedmont ricotta cheese
2004-01-01 G. ZEPPA; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; V. GERBI
Volatile compounds of Piedmont Ossolano cheese from highland and lowland farms
2004-01-01 G. ZEPPA; M. BERTOLINO; M. GIORDANO; V. GERBI
Use of mono- and sesquiterpenes for characterisation of mountain cheeses
2004-01-01 G. ZEPPA; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; V. GERBI
Analysis of volatile compounds produced by wild lactic bacteria
2005-01-01 M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Aspetti tecnologici, compositivi e sensoriali di prodotti lattiero-caseari tipici del Piemonte
2005-01-01 G. ZEPPA; G. TALLONE; L. ROLLE; M. BERTOLINO; V. GERBI
Application of artificial neural network on mono- and sesquiterpenes compounds determined by headspace solid-phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry for the Piedmont ricotta cheese traceability
2005-01-01 G. ZEPPA; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; V. GERBI
Proteolysis in miniature Toma Piemontese cheese made using single strains of indigenous bacteria
2006-01-01 M. BERTOLINO; P.L.H. MCSWEENEY; G. ZEPPA
Biochemical characterisation of native wild lactic acid bacteria for starter production for “Toma Piemontese” cheese
2006-01-01 M. BERTOLINO; V. GERBI; G. ZEPPA
Studio dei composti volatili da batteri lattici autoctoni in formaggi modello
2006-01-01 M. BERTOLINO; M. GIORDANO; B. SCURSATONE; G. ZEPPA
Studio dei composti volatili prodotti da batteri lattici autoctoni in formaggi modello
2007-01-01 Bertolino M.; Giordano M.; Scursatone B.; Zeppa G.
Studio dei composti volatili prodotti da batteri lattici autoctoni in lattoinnesti
2008-01-01 M. GIORDANO; M. BERTOLINO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Studio dei composti volatili prodotti da batteri lattici autoctoni in lattoinnesti
2008-01-01 M. GIORDANO; M. BERTOLINO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Characterisation of proteolysis in castelmagno PDO cheese
2008-01-01 M. BERTOLINO; V. GERBI; G. ZEPPA
Study of proteolysis in miniature toma piemontese cheese made using wild bacteria
2008-01-01 M. BERTOLINO; G. ZEPPA; V. GERBI; P.L.H. McSWEENEY
Nuovi parametri analitici per la valutazione della maturità dell’uva: le caratteristiche meccaniche
2009-01-01 L. ROLLE L.; G. ZEPPA; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; V. GERBI
Drying on vine: parametri meccanici delle uve per la produzione degli ice-wines
2009-01-01 L. ROLLE; S. BELVISO; M. BERTOLINO; E. CAGNASSO; A. CAUDANA; G. COMBERIATI; V. GERBI; D. GHIRARDELLO; S. GIACOSA; M. GIORDANO; M. HOCK; F. TORCHIO; G. ZEPPA
Study of ripening on Castelmagno PDO cheese produced in Piedmont mountains
2009-01-01 M. BERTOLINO; M. GIORDANO; L. ROLLE; G. ZEPPA
Valutazione strutturale di fette biscottate del commercio
2010-01-01 G. ZEPPA; M. BERTOLINO; L. ROLLE
Valutazione di ecologie microbiche mediante analisi del DNA ed RNA estratto direttamente da Castelmagno DOP durante la produzione e maturazione
2010-01-01 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; M. BERTOLINO; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
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