Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 81
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Relationship between internal temperature and parameters measured by an electronic nose during meat cooking 2006 CORNALE P; S. BARBERA; SALA G; MASOERO G
Discrimination of beef vs. pork meat and sample preparations by an electronic nose (EN): preliminary static and dynamic results 2006 BARBERA S; CORNALE P; SALA G; MASOERO G
Pigs breeding outdoors and weighing stress: an automatic station for feed distribution and weight taking 2006 CORNALE P; BARBERA S.
Razionamento in suini Mora Romagnola e ibridi "Fumati" 2007 R. Fortina; P. Cornale; C. Lussiana; A. Mimosi; F. Opsi; S. Tassone
Performance e qualità della carne di vitelloni alimentati con un mangime complementare a base di fitoterapici utilizzabile in allevamento biologico 2008 L.M. Battaglini; P. Cornale; S. Mellano; C. Castellina; C. Malavasi
Nir Spectroscopy and Electronic Nose Evaluation on Live Rabbits and on the Meat of Rabbits Fed Increasing Levels of Chia (Salvia Hispanica L.) Seeds 2008 GIORGIO MASOERO; GIACOMO SALA; GIORGIA MEINERI; PAOLO CORNALE; SONIA TASSONE; PIER GIORGIO PEIRETTI
Innovative Instrumental Methods Useful in Meat Sensory (aroma and Compression) Evaluation 2009 Isoppo S.; Sala G.; Cornale P.; Barbera S.
Meat quality evaluation: an inexpensive and effective protocol 2009 Cornale P.; Isoppo S.; Sala G.; Prandi M.; Barbera S.
Effect of an automatic feeding system on growth performance and feeding behaviour of pigs reared outdoors 2009 Cornale P.; Barbera S.; Fortina R.
Electronic Nose and Use of Bags to Collect Odorous Air Samples in Meat Quality Analysis 2009 G. Sala; G. Masoero; L.M. Battaglini; P. Cornale ; S. Barbera
Discrimination of Beef Samples by Electronic Nose and Pattern Recognition Techniques Preliminary Results 2009 Cornale Paolo; Barbera Salvatore
The Electronic Nose: A Protocol To Evaluate Fresh Meat Flavor 2009 Isoppo Stella; Cornale Paolo; Barbera Salvatore
Caratterizzazione della razza-popolazione caprina Grigia delle Valli di Lanzo o Fiurinà 2010 Mimosi Antonio; Cornale Paolo; Renna Manuela; Bianchi Marcello; Bigi Daniele
La capra Grigia delle Valli di Lanzo: una nuova razza del territorio alpino piemontese 2010 CORNALE P.; RENNA M.; BATTAGLINO J.J.; LUSSIANA C.; BATTAGLINI L.M.; MIMOSI A.; BIANCHI M.
Effects of Chia (Salvia hispanica L.) seed supplementation on rabbits meat quality, oxidative stability and sensory traits 2010 Meineri, Giorgia; Cornale, Paolo; Tassone, Sonia; Peiretti, P. G.
Autochthonous breeds, sustainable local exploitation, and quality of animal products: the case study of Piemontese cattle. 2010 Renna M.; Cornale P.; Lussiana C.; Mimosi A.; Battaglini L.M.
Impiego di un prodotto fitoterapico nell'alimentazione dei bovini da latte per la prevenzione della mastite bovina 2010 M. Tarantola; C. Castellina; P. Cornale; C. Malavasi; L.M. Battaglini
Sambucana sheep: ethical and socio-economical successful outcomes of a 20-years in situ preservation program 2010 Cornale P.; Renna M.; Fortina R.; Battaglini L.M.
Effects of phytoterapic diet supplementation on carcass traits and meat quality of Blonde d’Aquitaine bulls 2011 Tassone S.; Fortina R.; Cornale P.; Battaglini L.M.; Barbera S.
Influence of pasture feeding of dairy cows on the fatty acid composition of protected designation of origin Asiago d’Allevo cheese 2011 Renna M.; Cornale P.; Lussiana C.; Mimosi A.; Battaglini L.M.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 81
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile