Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 51
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Creating added value for culinary herbs by using soilless culture system and postharvest management 2007 S. NICOLA; E. FONTANA; G. TIBALDI
Production systems for leafy vegetables and herbs: how different they are around the world 2008 S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi
Confronto varietale di Allium cepa L. coltivata secondo i dettami dell'agricoltura biologica 2008 S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; M. Cannoni; W. Gaino; M. Gilardi; S. Grosso; P.E. Lo Turco; M. Prandi; C. Torassa
Tomato production systems and their application to the tropics. Sistemas de produccion de tomate y su aplicacion a los tropicos 2008 S.Nicola; G.Tibaldi; E.Fontana
Porro lungo dolce di Carmagnola 2009 F. Cagliero; S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; L. Tavella; L. Bosco; G. Zeppa; L. Rolle
Qualitative and physiological response of minimally processed rocket (Eruca sativa Mill.) to package filling and shelf-life temperature 2009 S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; L. Zhan
Linee di intervento per il futuro della IV gamma a livello internazionale. 2009 S. NICOLA; E. FONTANA; G. TIBALDI
Effetto del taglio e del condizionamento post-raccolta sulla shelf-life di zucca di IV gamma. 2009 G. TIBALDI; G. BATTISTA; E. FONTANA; S. NICOLA
Effect of the nutrient solution and shelf-life conditions on the essential oil profile of minimally processed dill (Anethum graveolens L.) grown in a soilless culture system 2009 E. Fontana; G. Tibaldi; E. Goksu; S. Nicola
Effetti delle condizioni pre e post-raccolta sulla qualità di specie minori ad alto valore funzionale destinati alla filiera di IV gamma: il caso dell'aneto (Anethum graveolens L.) e del crescione (Lepidium sativum L.) 2009 S. Nicola; G. Tibaldi; E. Fontana
Introducing the out-of-season artichoke production in the Piedmont Region 2009 S. NICOLA; G. TIBALDI; E. FONTANA
Passato e futuro della ricerca per gli ortaggi di IV gamma. 2009 E. FONTANA; G. TIBALDI; S. NICOLA
Influence of maturity stage at harvest on essential oil composition of dill leaves (Anethum graveolens L.) and of postharvest treatments on freshness of fresh-cut dill. 2009 G. TIBALDI; E. FONTANA; S. NICOLA
Issues facing Organic Transplant Production in Europe. 2009 S. NICOLA; G. TIBALDI; E. FONTANA
Qualitative and physiological response of minimally processed garden cress (Lepidium sativum L.) to harvest handling and storage conditions. 2009 L.J. ZHAN; E. FONTANA; G. TIBALDI; S. NICOLA
Tomato production systems and their application to the tropics 2009 S. Nicola; G. Tibaldi; E. Fontana
Passato e futuro della ricerca per gli ortaggi di IV gamma. Past and future of the scientific research on fresh-cut vegetables 2010 E.Fontana; G.Tibaldi; S.Nicola
Cultivation practices do not change the Salvia sclarea L. essential oil but drying process does 2010 G.Tibaldi; E.Fontana; S.Nicola
Qualitative and Physiological response of minimally processed rocket (Eruca sativa Mill.) to package filling and shelf-life temperature 2010 S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; L. Zhan
Germinabilità e conservazione del seme di genepì (Artemisia mutellina Lamb.) 2010 S. NICOLA; E. FONTANA; G.TIBALDI; M.SOSTER
Mostrati risultati da 1 a 20 di 51
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile