Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 129
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Gnocchi ed analisi di struttura 2005 G. ZEPPA; L. ROLLE; V. ALESSANDRIA
Murtarat 2005 G. ZEPPA; V. ALESSANDRIA; R. MELLO GRAND
Preliminary study of microbial dynamics in a traditional italian cheese: Castelmagno PDO 2006 P. DOLCI; L. ROLLE; V. ALESSANDRIA; G. ZEPPA
La Toma di Lanzo ha finalmente il suo starter autoctono 2007 Zeppa G.; Alessandria V.; Dolci P.
La microflora autoctona del Castelmagno 2008 Alessandria V.; Dolci P.; Zeppa G.
60-kb megaplamid sequencing in Lactobacillus curvatus LTH1174 and its influence on the expression and production of sakacin P and sakacin Q 2008 Valentina Alessandria
Yeast dynamics during natural and inoculated fermentations of Nebbiolo must 2008 V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; L. ROLLE; F. TORCHIO; L. COCOLIN.
Molecular methods for the rapid control of Listeria monocytogenes in dairy industry 2008 L. COCOLIN; V. ALESSANDRIA; P. DOLCI; K. RANTSIOU
PCR-DGGE of the microbial diversity and succession during the manufacture and ripening of Castelmagno PDO cheese in winter valley floor production 2008 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
Studio della microflora lattica del formaggio Castelmagno DOP con metodi coltura-dipendenti e coltura–indipendenti 2008 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Molecular identification of the indigenous lactic acid bacteria (LAB) in the Bolona cheese from the islands of Capo Verde 2008 V. ALESSANDRIA; P. DOLCI; A. DALMASSO; D. PATTONO; G. QUARANTA; L. COCOLIN.
Detection, quantification and vitality of Listeria monocytogenes in food as determined by quantitative PCR 2008 K. RANTSIOU; V. ALESSANDRIA; R. URSO; P. DOLCI; L. COCOLIN
Study of the microbial ecology of Gorgonzola rind and frequency of isolation of Listeria monocytogenes 2008 L. COCOLIN; V. ALESSANDRIA; D. PATTONO; P. DOLCI; K. RANTSIOU; M. A. GRASSI; T. CIVERA
Microbial dynamics of Castelmagno PDO, a traditional italian cheese, with a focus on lactic acid bacteria ecology 2008 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; L. ROLLE; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Microbiological characterization of artisanal Raschera PDO cheese: analysis of its indigenous lactic acid bacteria 2008 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; G. ZEPPA; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
Virulence gene expression in Listeria monocytogenes strains isolated from different sources 2009 Valentina Alessandria
Microbiota autoctoni per il controllo dei microrganismi alteranti e patogeni negli alimenti: il ruolo della bioprotezione 2009 L. COCOLIN; B. DAL BELLO; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU
Biodiversità molecolare di Saccharomyces cerevisiae isolati da fermentazioni di Nebbiolo condotte spontaneamente o inoculate con starter commerciali 2009 L. COCOLIN; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; F. CAVADORE; L. ROLLE
Studio dell’espressione di geni di virulenza in ceppi di Listeria monocytogenes di diversa origine 2009 V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
Oenococcus oeni biodiversity during malolactic fermentation for production of Barolo 2009 RANTSIOU K.; ROLLE L.; MINUTO M.; ALESSANDRIA V.; COCOLIN L.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 129
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile