Sfoglia per Autore
Production of Conjugated Linoleic Acid (CLA) by lactic acid bacteria isolated from Italian traditional cheeses
2008-01-01 B. DAL BELLO; M. GIORDANO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Effetto del pascolamento sul contenuto in acido rumenico (CLA) di latte bovino
2008-01-01 M. GIORDANO; S. GROSSO; B. DAL BELLO; G. ZEPPA
Quality and biosafety for Piedmont agri-food productions: selection and study of bacterial strains with antagonist action towards pathogenic and spoiling microorganims
2008-01-01 Dal Bello B.
Isolamento di ceppi batterici da prodotti agro-alimentari piemontesi con attività antagonista verso microrganismi patogeni e alteranti
2009-01-01 B. DAL BELLO; K. RANTSIOU; R. AMBROSOLI; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Genetic characterization of bioprotective strains isolated from Piedmont agri-food products
2009-01-01 Dal Bello B
Produzione di acidi linoleici coniugati (CLA) da batteri lattici isolati da formaggi tipici piemontesi
2009-01-01 B. Dal Bello; M. Giordano; P. Dolci; G. Zeppa
Microbiota autoctoni per il controllo dei microrganismi alteranti e patogeni negli alimenti: il ruolo della bioprotezione
2009-01-01 L. COCOLIN; B. DAL BELLO; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU
Antimicrobial activity of lactococcal and enterococcal strains isolated from artisanal products from North West of Italy toward Listeria monocytogenes
2010-01-01 B. DAL BELLO; K. RANTSIOU; R. AMBROSOLI; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine
2010-01-01 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Sopravvivenza di Staphylococcus aureus in formaggi inoculati con ceppi di Lactococcus lactis produttori di batteriocine: caseificazioni sperimentali
2010-01-01 A. TRAVERSA; D.M. BIANCHI; B. DAL BELLO; L. COCOLIN; G. ZEPPA; L. DECASTELLI
Proteolisi e produzione di ammine biogene in formaggi modello ottenuti con batteri lattici produttori di batteriocine
2010-01-01 Travaglia F.; Locatelli M.; Zeppa G.; Dal Bello B.; Grosso A.; Arlorio M.; Coïsson J.D.
Effect of nisin-producing Lactococcus lactis strains in ripened semi-hard cheeses inoculated with Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus
2010-01-01 B. DAL BELLO; P. DOLCI; G. ZEPPA; M.D. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Microbial fermentation dynamics of sausages inoculated with bacteriocinogenic cultures
2010-01-01 T. CIVERA; B. DAL BELLO; D. NUCERA; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
Microbial ecology of artisanal products from the Piedmonst region (North West Italy) and antimicrobial activity of the autochthonous populations
2010-01-01 B. DAL BELLO; K. RANTSIOU; G. ZEPPA; R. AMBROSOLI; T. CIVERA; L. COCOLIN
Microbiota autoctoni per il controllo dei microrganismi alteranti e patogeni negli alimenti: il ruolo della bioprotezione
2010-01-01 COCOLIN L.; DAL BELLO B.; ALESSANDRIA V.; DOLCI P.; RANTSIOU K.
Microbial ecology of handmade dairy products - Molecular methodologies for isolation and identification
2011-01-01 Barbara Dal Bello; Luca Cocolin
Microbial ecology of handmade dairy products – Molecular methodologies for isolation and identification
2011-01-01 Barbara Dal Bello
BIOPROTECTION OF TRADITIONAL FERMENTED FOODS: SELECTION OF BACTERIAL STRAINS WITH ANTAGONIST ACTIVITY TOWARDS PATHOGENIC AND SPOILING MICROORGANISMS
2011-01-01 Barbara Dal Bello
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine
2011-01-01 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Using hazelnut skin as a source od dietary fibre and antioxidant in fresh pasta.
2012-01-01 Bertolino M.; Ghirardello D.; Rolle L.; Dal Bello B.; Grosso A.; Belviso S.; Zeppa G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile