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Stabulazione e produttivita' della vacca lattifera: studio su una azienda piemontese 1998 TARANTOLA M; BERGERO D; SCHIAVONE A; LADETTO G
Effect of dietary vitamin E supplementation on Pheasant egg 2000 MARZONI M.; CASTILLO A.; SCHIAVONE A.; ROMBOLI I.
Effect of dietary supplementation with sunflower and linseed oil on fertility and semen quality in pheasants 2001 MARZONI M.; SCHIAVONE A.; ROMBOLI I.
PROBLEMI COMPORTAMENTALI NEL CAVALLO. 2001 M. TARANTOLA; SCHIAVONE A.; BERGERO D.
Effetti del trattamento con farmaci b2-agonisti nel broiler maschio. 2002 Pagliasso S.; Odore R.; Schiavone A.; Perona G.; Tarantola M; Badino P.; Capello F.; Re G.
Facid composition of pheasant spermatozoa 2002 CHIARINI R.; MARZONI M.; SCHIAVONE A.; CASTILLO A.; ROMBOLI I.
Polyunsaturated fatty acids enriched meat and oxidative stability in broiler chickens 2002 A. SCHIAVONE; CHIARINI R.; MARZONI M.; ROMBOLI I.
Effect of dietary LC -PUFAs and Vitamin E on serum oxidative status in horses performing very light exercise. 2002 D. BERGERO; N. MIRAGLIA; A. SCHIAVONE; M. POLIDORI; G. MEINERI
VITELLO FRISONE A CARNE BIANCA: UNA REALTA’ PRODUTTIVA ANCORA POSSIBILE? VALUTAZIONE DEI PRINCIPALI PARAMETRI PRODUTTIVI IN CONDIZIONI CONTROLLATE 2002 M. TARANTOLA; SCHIAVONE A.; ROBBIONE M.; BODECCHI L.; CANTIELLO M.; NEBBIA C.
Dietary manipulation of spermatozoa fatty acid profile in pheasant 2002 MARZONI M.; SCHIAVONE A.; CHIARINI R.; ROMBOLI I.
EFFECTS OF DIETARY CLENBUTEROL AND CIMATEROL ON ZOOTECHNIC PERFORMANCES, MUSCLE COMPOSITION AND ENDOCRINE RESPONSE IN BROILER CHICKENS 2002 SCHIAVONE A.; PAGLIASSO S.; M. TARANTOLA; PERONA G.; BADINO P.; LUSSIANA C.
CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA CARNE DI VITELLONE DI RAZZA BLONDE D’AQUITAINE, CHAROLAIS E PIEMONTESE. 2003 RUSSO C.; PREZIUSO G.; DAGATA M.; M. TARANTOLA; SCHIAVONE A.
Effects of dietary clenbuterol and cimaterol on b-adrenergic, androgen and glucocorticoid receptors in target organs of broiler chickens. 2003 Badino P.; Odore R.; Schiavone A.; Pagliasso S.; Cuniberti B.; Girardi C.; Re G.
Meat fatty acid composition in male duckling fed diets supplemented with Cripteconidium cohnii” 2003 CASTILLO A.; CHIARINI R.; A. SCHIAVONE; MARZONI M.; ROMBOLI I.
EFFECT OF SLAUGHTER AGE ON MEAT QUALITATIVE TRAITS OF VEAL CALVES 2003 M. TARANTOLA; SCHIAVONE A.; BERGERO D.; PREZIUSO G.
Effect of low doses of dexamethasone on productive traits and meat quality of veal calves 2004 TARANTOLA M; SCHIAVONE A; PREZIUSO G; RUSSO C; BIOLATTI B; BERGERO D
Effet du genotype et du gavage sur les dépots de lipides intramuscolaires chez le canard 2004 CHARTRIN P.; SCHIAVONE A.; BERNADET M.D.; GUY G.; MOUROT J.; DUCLOS M.J.; BAEZA E.
Effet du genotype et du gavage sur les dépots de lipides intramuscolaires chez le canard 2004 CHARTRIN P.; SCHIAVONE A.; BERNADET M.D.; GUY G.; MOUROT J.; DUCLOS M.J.; BAEZA E.
Effect of dietary clenbuterol and cimaterol on muscle composition, b-adrenergic and androgen receptor concentrations in broiler chickens 2004 SCHIAVONE A; TARANTOLA M; PERONA G; PAGLIASSO S; BADINO P; ODORE R; CUNIBERTI B; LUSSIANA C
Influence of dietary lipid source and genotype on fatty acid composition of Muscovy duck meat 2004 SCHIAVONE A.; ROMBOLI I.; CHIARINI R.; MARZONI M.
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