Sfoglia per Autore
Valutazione NIRS di Longisimus dorsi liofilizzato in rapporto alle categorie di bovini
2004-01-01 G. Masoero; G. Destefanis; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; P. Barge; G. Bergoglio
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull
2004-01-01 M.T. Barge; G. Destefanis; P. Barge; A. Brugiapaglia
Consumer's perception of beef tenderness
2004-01-01 G. Destefanis; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; P. Barge; E. Omento
Tenderness variation depending on ageing in Piemotese beef
2005-01-01 G. Destefanis; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; P. Barge
Productive and reproductive performances in a dairy herd in piedmont
2006-01-01 M.T. Barge; P. Barge; A. Brugiapaglia; F. Caffo
Influence of maize grain supplementation on chemical composition of meat calves
2006-01-01 E. Dal Molin; G. Destefanis; A. Brugiapaglia; P. Barge; M.T. Barge
A study on mineral composition of beef
2006-01-01 P. Barge; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; G. Destefanis
Effect of extract of chestnut wood inclusion (ENC®) in normal and low protein amminoacid supplemented diets on heavy broiler rabbits
2008-01-01 Zoccarato I.; Gasco L.; Schiavone A.; Guo K.; Barge P.; Rotolo L.; Savarino G.; Masoero G.
Web based systems and RFID for meat traceability
2009-01-01 P. Barge; M.W. Campo; P. Piccarolo; F. Racioppi; C. Torassa; C. Tortia
Tracciabilità per ogni vaso
2009-01-01 P. Barge; P. Gay; V. Merlino; C. Tortia
Gestione della tracciabilità aziendale della filiera per la produzione della carne bovina e suina
2010-01-01 P. Barge; P. Gay; T. Mancuso; S. Massaglia; V. Merlino; P. Piccarolo; C. Tortia; S. Mellano; L. Ballatore
RFID tracking of potted plants from nursery to distribution
2010-01-01 P. Barge; P. Gay; P. Piccarolo; C. Tortia
Radio Frequency Identification technologies for traceability of potted flowering plants
2010-01-01 C. Tortia; P. Barge; P. Gay; V. Merlino; P. Piccarolo
Etichetta elettronica con sistema di ancoraggio radicale per l'identificazione a radiofrequenza delle piante in vaso
2010-01-01 P. Barge; P. Gay; C. Tortia
Diete per fattrici acidificate o integrate con Probiotan.
2011-01-01 MASOERO G .; MEINERI G.;BARGE P.; MALAVASI C.; CHICCO R.; SOLOMITA M.
Prove di integrazione con acqua ozonizzata e con estratti vegetali nel coniglio in accrescimento
2011-01-01 Masoero G.; Barge P.; Chicco R.; Solomita M.; Zoccarato I.
Item-level radio frequency identification of cheese wheels
2011-01-01 P. Barge; P. Gay; V. Merlino; P. Piccarolo; C. Tortia
Autonomous robot design for pot-plant nurseries
2011-01-01 L. Comba; P. Barge; P. Gay; D. Ricauda Aimonino; C. Tortia
Key technological factors for successful RFID systems applicationin food supply chain management
2012-01-01 Cristina Tortia; Paolo Barge; Paolo Gay; Valentina Merlino; Sara Serale; Claudio Gandini
Effect of Packaging on Radio Frequency Identification of Food Products
2013-01-01 P. Barge; P. Gay; V. Merlino; C. Tortia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile