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Antioxidant activity and polyphenols stability in ice cream enriched with cocoa bean shell during simulated in vitro gastrointestinal digestion 2016 Barbosa-Pereira, L.; Borotto dalla VEcchia, S.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
Qualità tecnologica e nutrizionale di pani arricchiti con crusca e decorticato di frumenti pigmentati 2017 Marta Bertolino, Stefania Borotto Dalla Vecchia, Daniela Ghirardello, Luca Rolle, Giuseppe Zeppa, Debora Giordano, Massimo Blandino
Qualità tecnologica e nutrizionale di pani arricchiti con crusca e decorticato di frumenti pigmentati. 2018 BERTOLINO Marta; BOROTTO DALLA VECCHIA Stefania; GHIRARDELLO Daniela; ROLLE Luca; ZEPPA Giuseppe; GIORDANO Debora; BLANDINO Massimo
Characterization of polyphenolic compounds extracted from different varieties of almond hulls (Prunus dulcis L.) 2019 Kahlaoui M.; Vecchia S.B.D.; Giovine F.; Kbaier H.B.H.; Bouzouita N.; Pereira L.B.; Zeppa G.
Coffee silverskin as nutraceutical ingredient inyogurt: its effect on functional properties and its bioaccessibility. 2019 Bertolino M., Barbosa-Pereira L., Ghirardello D., Botta C., Rolle L., Guglielmetti A., Borotto Dalla Vecchia S., Zeppa G.
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