Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Large-Scale and Online Retailer Assortment: The Case of Plant-Based Beverages as Alternatives to Cow’s Milk 2023 Mastromonaco G.; Merlino V.M.; Massaglia S.; Peano C.; Sparacino A.; Caltagirone C.; Borra D.; Sottile F.
Unlocking Plum Genetic Potential: Where Are We At? 2022 Sottile F.; Caltagirone C.; Giacalone G.; Peano C.; Barone E.
Food sustainability perception at universities: Education and demographic features effects 2022 Massaglia S.; Peano C.; Merlino V.M.; Gregis A.; Ghisalberti C.; Sottile F.
Are cover crops affecting the quality and sustainability of fruit production? 2021 Giacalone G.; Peano C.; Isocrono D.; Sottile F.
Ecological and economic indicators for the evaluation of almond (Prunus dulcis l.) orchard renewal in sicily 2020 Sottile F.; Massaglia S.; Peano C.
Pathways for the amplification of agroecology in African sustainable urban agriculture 2020 Peano C.; Massaglia S.; Ghisalberti C.; Sottile F.
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile