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La Razza Bovina Piemontese 2004 YINGRONG L; BOSTICCO A; BENATTI G; FAROPPA V; HEPING S; BRUGIAPAGLIA A; TARTARI E; JINHUA C; FEI M; HISHEN H; DONG W; BARBERA S; DESTEFANIS G; DI STASIO L; TASSONE S
How different operating conditions of filter paper press method affect meat water holding capacity measurement 2004 S. Tassone; S. Barbera; L. M. Battaglini
Performances of Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 2005 FORTINA R; BARBERA S.; MIMOSI A.; TASSONE S.
Qualità e salubrità della carne non sono sinonimi 2005 S. Tassone; S. Barbera
Meat sensory traits of muscovy duck fed a microalga (Crypthecodinium cohnii) meal 2005 A. Schiavone; S. Tassone; M. Marzoni; I. Romboli
Performances and meat quality of two Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 2005 R. Fortina; S. Barbera; C. Lussiana; A. Mimosi; S. Tassone; A. Rossi; E. Zanardi
Dietary administration of chestnut extract in chicken broiler 2006 A. Schiavone; S. Tassone; K. Guo; L. Gasco; I. Zoccarato
Prova di alimentazione delle razze Mora Romagnola e Casertana Performance produttive e qualità della carne 2006 R. Fortina; S. Tassone; S. Barbera; A. Mimosi
Meat cooking shrinkage: Measurement of a new meat quality parameter 2006 S. Barbera; S. Tassone
Razionamento in suini Mora Romagnola e ibridi "Fumati" 2007 R. Fortina; P. Cornale; C. Lussiana; A. Mimosi; F. Opsi; S. Tassone
Tommy incontra i consumatori. L'indagine 2007 S. Tassone
Use of natural extract of chestnut (Silvafeed ENC®) in broiler feeding: effect on growth performance 2007 A. Schiavone; K. Guo; S. Tassone; L. Gasco; V. Malfatto; I. Zoccarato
Breast meat traits of Muscovy ducks fed on a microalga (Crypthecodinium cohnii) meal supplemented diet 2007 A. Schiavone; R. Chiarini; M. Marzoni; A. Castillo; S. Tassone; I. Romboli
I mangimi complementari derivati da prodotti da forno nell'alimentazione della Mora Romagnola 2008 R. Fortina; C. Lussiana; V. Malfatto; A. Mimosi; S. Tassone
Effects of a natural extract of chestnut wood (Silvafeed ENC) on digestibility, performances traits and nitrogen balance of broiler chiks 2008 A. SCHIAVONE; K. GUO; S. TASSONE; L. GASCO; E. HERNANDEZ; R. DENTI; I. ZOCCARATO
Nir Spectroscopy and Electronic Nose Evaluation on Live Rabbits and on the Meat of Rabbits Fed Increasing Levels of Chia (Salvia Hispanica L.) Seeds 2008 GIORGIO MASOERO; GIACOMO SALA; GIORGIA MEINERI; PAOLO CORNALE; SONIA TASSONE; PIER GIORGIO PEIRETTI
Productive performances of two Italian crossbred pigs fed high energy diet 2009 R. Fortina; C. Lussiana.; V. Malfatto; A. Mimosi; S. Tassone
Perchè i lieviti inattivati nelle razioni dei vitelloni 2009 Fortina R.; Battaglini L.; Bianchi M.; Mimosi A.; Opsi F.; Tassone S.; Rovera A.
Effects of Chia (Salvia hispanica L.) seed supplementation on rabbits meat quality, oxidative stability and sensory traits 2010 Meineri, Giorgia; Cornale, Paolo; Tassone, Sonia; Peiretti, P. G.
Precision and accuracy of in vitro digestion of neutral detergent fiber and predicted net energy of lactation content of fibrous feeds 2010 Spanghero M.; Berzaghi P.; Fortina R.; Masoero F.; Rapetti L.; Zanfi C.; Tassone S.; Gallo A.; Colombini S.; Ferlito J.C.
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