CARLOMAGNO, ANTONIO

CARLOMAGNO, ANTONIO  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.027 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Agronomic and qualitative performances of some table grape Dalmasso crosses (Vitis vinifera L.) grown in Piedmont (NW of Italy). 2014 Antonio Carlomagno; Alessandra Ferrandino; Olga Kedrina; Vittorino Novello
Aroma evaluation of wines from early-harvested grapes in view of climate change 2017 Asproudi A., Ferrandino A., Vaudano E., Bonello F., Carlomagno A., Petrozziello M.
Caratteristiche vegeto-produttive e compositive di alcuni incroci di vite ad uva da tavola a bacca bianca (Vitis vinifera L.) creati dal prof. G. Dalmasso. 2014 Antonio Carlomagno; Alessandra Ferrandino; Olga Kedrina; Vittorino Novello
Effect of soil particle size on vine water status, leaf ABA content and berry quality in Nebbiolo grapes. 2023 Alessandra Ferrandino, Antonio Carlomagno, Gianpiero Romana, Claudio Lovisolo
Effect of soil particle size on vine water status, leaf abscisic acid content and berry quality in Nebbiolo grapes. 2021 Alessandra Ferrandino, Antonio Carlomagno, Giorgio Ivaldi, Marco Vitali, Olga Kedrina, Davide Patono, Vittorino Novello, Claudio Lovisolo
Ethylphenol content during barrels aging 2008 P.Tamborra; A. Carlomagno
Evoluzione della frazione volatile durante la maturazione in bacche di Vitis vinifera L. (cv Dolcetto) provenienti da due areali di coltivazione. 2013 A. Carlomagno; A. Schubert; A. Ferrandino
Fisiopatie della vite nella viticoltura italiana 2014 Marco Vitali; Antonio Carlomagno; Giorgia Girod; Davide Xodo; Sergio Alfonso Belmonte; Olga Kedrina; Nicola Argamante; Ernesto Prosio; Vittorino Novello; Alessandra Ferrandino; Claudio Lovisolo
Metodi ottici non distruttivi per il monitoraggio della maturazione in uve a bacca colorata. 2013 A. Ferrandino; C. Pagliarani; F. Torchio; A. Carlomagno; G. Agati; A. Schubert
Rapid assessment of Nebbiolo berry volatile compounds by Near-Infrared Spectroscopy 2012 PAGLIARANI C.; Carlomagno A.; Cremonini M.; Schubert A.; Ferrandino A
Table grape Dalmasso crosses (Vitis vinifera L.): main agronomical features and quality of grapes. 2013 Carlomagno A. ; Kedrina O.; Novello V; Ferrandino A.
Texture-related soil water-holding capacity modulates ABA effects on grapevine adaptation to increasing drought levels and berry quality. 2017 Ferrandino, Alessandra; Vitali, Marco; Carlomagno, Antonio; Ivaldi, G.; Kedrina, Olga; Schubert, Andrea; Novello, Vittorino; Lovisolo, Claudio
Volatiles in Vitis vinifera L. cv Barbera during ripening as influenced by growing location 2012 A. Carlomagno; A. Schubert; A. Ferrandino
Xylem and phloem tracing from the vine to the berry and vice versa elucidates pre-harvest berry shrinkage in Vitis Vinifera L. 2017 -