CHIABRANDO, Valentina

CHIABRANDO, Valentina  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 33 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Active packaging to improve the shelf-life and nutritional quality of strawberries 2019 Giacalone G.; Chiabrando V.
Analisi della componente polifenolica di differenti cultivar di ciliegio e attitudine alla conservazione 2010 Giacalone G.; Chiabrando V.
Costituzione di un panel di degustatori per la valutazione di diverse cultivar di pesco. 2003 C. PEANO; V. CHIABRANDO; B. ASTESANO
Costruzione del profilo sensoriale di varietà di melo 2004 Chiabrando V.; Peano C.; Astesano B.
Differenti tipologie di protezione antigrandine: influenza sulla qualità 2007 Chiabrando V.; Giacalone G.
Effect of fumigation with essential oils on postharvest quality and health of stone fruit. 2016 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Chiabrando, V.; Giacalone, G.; Gullino, M.L.; Garibaldi, A.; Spadaro, D
Effect of pre harvest and post harvest application of chitosan coating on storage quality of nectarines 2013 Giacalone G.; Chiabrando V.
EFFECT OF PREHARVEST AND POSTHARVEST APPLICATION OF CHITOSAN COATING ON STORAGE QUALITY OF NECTARINES 2015 Giacalone, G.; Chiabrando, V.
Effect of storage method on postharvest quality of highbush blueberry 2007 V. CHIABRANDO; G. GIACALONE; L. ROLLE; G. ZEPPA
Effetti dell'applicazione di un fitoregolatore promotore della crescita (Forchlorfenuron) sulla qualità dei frutti di actinidia in conservazione in atmosfera normale e in atmosfera controllata. 2007 Giacalone G.; Chiabrando V.; Nari D.; Tolosano D.
EVOLUTION OF NECTARINES QUALITY PARAMETERS UNDER SIMULATED DISTRIBUTION CONDITION. 2003 Berruto R; Peano C; G. Giacalone; Chiabrando V.
Factor affecting the quality of fresh-cut sweet cherry 2011 Chiabrando V.; Giacalone G.
Factors affecting the quality of fresh-cut sweet cherry 2018 Chiabrando V., Giacalone G.
Firmness and soluble-solids assessment of nectarines by NIRs spectroscopy 2006 PEANO C; REITA G; CHIABRANDO V
Fresh-cut apple: effect of CaCl2 dips on firmness and quality 2011 Giacalone G; Chiabrando V.
Fresh-cut apple: effect of CaCl2 dips on firmness and quality 2018 Giacalone G., Chiabrando V.
Inibizione dell'imbrunimento enzimatico in diverse cultivar di mele fresh-cut 2010 Chiabrando V.; Giacalone G.
Maintaining quality of fresh-cut nectarines using heat treatments associated with modified atmosphere packaging 2015 Chiabrando V.; Giacalone G.
Maintaining quality of fresh-cut nectarines using modified atmosphere packaging 2013 Giacalone G.; Chiabrando V.
Measurement of Vaccinium corymbosum firmness during low temperature storage: comparison of different methods 2005 V. CHIABRANDO; G. GIACALONE; C. PEANO; L. ROLLE; G. ZEPPA