BECCARO, Gabriele
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 16.537
NA - Nord America 11.022
AS - Asia 4.931
SA - Sud America 330
AF - Africa 229
OC - Oceania 108
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 14
Totale 33.171
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.765
IT - Italia 9.816
SG - Singapore 1.610
CN - Cina 1.588
IE - Irlanda 1.073
FR - Francia 1.064
SE - Svezia 823
DE - Germania 701
FI - Finlandia 535
UA - Ucraina 514
KR - Corea 388
AT - Austria 316
PL - Polonia 289
GB - Regno Unito 284
VN - Vietnam 263
IN - India 240
TR - Turchia 213
BR - Brasile 199
ES - Italia 192
CA - Canada 191
BE - Belgio 141
ID - Indonesia 139
NL - Olanda 135
PT - Portogallo 119
HK - Hong Kong 89
CH - Svizzera 86
PK - Pakistan 73
JP - Giappone 72
GR - Grecia 70
AU - Australia 69
RO - Romania 69
RU - Federazione Russa 58
MX - Messico 54
PH - Filippine 51
ZA - Sudafrica 42
CL - Cile 41
MG - Madagascar 40
NZ - Nuova Zelanda 39
EG - Egitto 32
IR - Iran 32
MY - Malesia 32
TH - Thailandia 32
MA - Marocco 28
LT - Lituania 25
AR - Argentina 24
RS - Serbia 24
TW - Taiwan 24
CO - Colombia 23
HR - Croazia 23
SI - Slovenia 23
HU - Ungheria 22
CZ - Repubblica Ceca 21
DZ - Algeria 20
EC - Ecuador 20
NG - Nigeria 19
IQ - Iraq 17
NO - Norvegia 17
DK - Danimarca 16
PE - Perù 15
EU - Europa 13
IL - Israele 13
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 12
LV - Lettonia 11
BG - Bulgaria 10
LU - Lussemburgo 10
MU - Mauritius 7
BD - Bangladesh 6
MT - Malta 6
EE - Estonia 5
GE - Georgia 5
LK - Sri Lanka 5
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 5
NP - Nepal 5
TN - Tunisia 5
UZ - Uzbekistan 5
CI - Costa d'Avorio 4
CR - Costa Rica 4
KM - Comore 4
KZ - Kazakistan 4
MD - Moldavia 4
ME - Montenegro 4
PY - Paraguay 4
SA - Arabia Saudita 4
SM - San Marino 4
UG - Uganda 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
BA - Bosnia-Erzegovina 3
BY - Bielorussia 3
CY - Cipro 3
GH - Ghana 3
SO - Somalia 3
VA - Santa Sede (Città del Vaticano) 3
BO - Bolivia 2
CM - Camerun 2
ET - Etiopia 2
GN - Guinea 2
IS - Islanda 2
KH - Cambogia 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
MK - Macedonia 2
Totale 33.140
Città #
Chandler 1.257
Dublin 1.061
Beijing 943
Torino 869
Singapore 855
Santa Clara 816
Ashburn 561
Turin 533
Rome 512
Milan 493
Villeurbanne 405
Ann Arbor 374
Medford 372
Princeton 347
Houston 339
Fairfield 333
Wilmington 319
Columbus 312
Jacksonville 306
Vienna 290
Nyköping 289
Pisa 219
Dearborn 207
Warsaw 192
Bologna 176
Dong Ket 171
Redwood City 160
Seattle 159
Woodbridge 155
Fremont 138
Florence 131
Cambridge 130
Boston 112
Naples 106
Ottawa 101
Boardman 98
Padova 93
Genova 86
Jakarta 83
Verona 80
Bari 75
Ghent 71
Catania 69
Hong Kong 62
New York 62
Palermo 61
Helsinki 59
Dallas 57
Pune 56
Nanjing 52
Norwalk 52
Strasbourg 50
Napoli 49
Guangzhou 48
San Mateo 47
Toronto 43
Mountain View 40
Serra 40
Parma 38
Brussels 34
Bolzano 32
Modena 32
Novara 32
Hangzhou 31
Paris 31
Kunming 30
Nuremberg 30
Washington 30
Perugia 29
Brescia 28
Hefei 28
Salerno 28
Trieste 28
Madrid 27
Reggio Calabria 27
Venezia 27
Ankara 25
Bergamo 25
Los Angeles 25
Munich 25
Venice 25
Falls Church 24
Genoa 24
Hebei 24
Prato 24
San Diego 24
Jinan 23
Mumbai 23
Shanghai 23
Trento 23
Council Bluffs 22
Ferrara 22
Tokyo 22
Viterbo 22
Quarona 21
Chengdu 20
Monza 20
Asti 19
Athens 19
Cagliari 19
Totale 16.261
Nome #
Certificare la sostenibilità: molti i vantaggi per l'azienda 1.146
Antiche cultivar di melo in Piemonte 518
Valutazione dei parametri qualitativi durante il post-raccolta di frutti di actinidia provenienti da diverse regioni italiane 465
Currants and strawberries as bioactive compound sources: determination of antioxidant profi les with HPLC-DAD/MS 449
Improving the nutritional value of kiwifruit with the application of agroindustry waste extracts 418
COOPERAZIONE E STAZIONI DI RICERCA IN MADAGASCAR E COMORE: DUE IMPORTANTI STRUMENTI PER ATTUARE PIANI DI CONSERVAZIONE 362
La nuova castanicoltura intensiva su portinnesti clonali: materiali genetici, tecniche vivaistiche, vantaggi agronomici 354
Applicazione della metodologia LCA ai sistemi di produzione frutticola: aspetti chiave e studi di caso 351
Medicinal plants, chemical composition and quality: may blackcurrant buds and blackberry sprouts be a new polyphenol source for herbal preparations? 327
L'uomo e i coltivi, l'evoluzione dell'agricoltura. Studio dei contenuti per il Centro Visitatori di Campiglia, Val Soana 324
Antico germoplasma piemontese di melo: caratterizzazione genetica e proprietà antiossidanti dei frutti 314
Tecniche di produzione del mirtillo gigante in Italia 310
L'approccio Footprint Family applicato alla filiera agroalimentare: il sistema melicolo della Provincia di Torino 310
Advances in high density chestnut plantations and clonal rootstocks: re-thinking a Castanea sativa cultivation model 304
Piccoli frutti «made in Italy»: un comparto in aumento 304
Valutazione della sensibilità varietale al cinipide galligeno in cultivar di castagno e meccanismi molecolari di risposta all'insetto 289
Biodiversity and traditional medicinal plants from Madagascar: Phytochemical evaluation of Brachylaena ramiflora (DC.) Humbert decoctions and infusions 287
Comparison of LCA and EFA for the environmental account of fruit production systems: a case study in Northern Italy 258
Carbon Footprint per la valutazione della performance di politiche di acquisti verdi pubblici: un caso di studio nella ristorazione collettiva 258
Inventory of Chestnut Research, Germplasm and References 249
Valore nutritivo e pregi alimentari delle castagne 247
VALUTAZIONE DELL’AUTENTICITÀ DI ALIMENTI E INTEGRATORI ALIMENTARI A BASE VEGETALE MEDIANTE FINGERPRINT SPETTROFOTOMETRICA UV_VISIBILE E ANALISI STATISTICA MULTIVARIATA 245
A Multidisciplinary Approach to Preserve and Value the Chestnut Heritage 244
Goji berry fruit (Lycium spp.): antioxidant compound fingerprint and bioactivity evaluation 233
Valore nutraceutico di frutti e confetture di mirtillo di bosco 232
Piccoli frutti: mirtilli, lamponi, more, ribes, uvaspina 226
La frutticoltura in Piemonte: cenni storici e situazione attuale 215
The chestnut: the ultimate energy source. Nutritional value and alimentary benefits 201
Setting a protocol for hazelnut roasting using sensory and colorimetric analysis: influence of the roasting temperature on the hazelnut quality of Tonda Gentile delle Langhe cv 201
Cinipide galligeno del castagno. Primi risultati di lotta biologica e di valutazione della sensibilità varietale 200
Nuove tecniche per la propagazione agamica mediante talea di ibridi di Castanea spp. 193
Innovazioni nel vivaismo: il microinnesto di C. sativa e ibridi 190
Short Rotation Forestry: produzione di biomassa di genotipi di pioppo e salice in impianti misti di arboricoltura 188
Castanea spp. biodiversity conservation: collection and characterization of the genetic diversity of an endangered species 188
Nutraceutical content of berries and minor fruits 180
L'impronta ambientale come indicatore dei valore dei prodotti agroalimentari 176
Il germoplasma di C. sativa in Friuli Venezia Giulia: nuovi ritrovamenti e strategie regionali di valorizzazione della filiera 166
Effect of Agronomic And Environmental Conditions on Chemical Composition of Tree-species Buds Used For Herbal Preparations 165
A review of studies applying environmental impact assessment methods on fruit production systems 164
Bud Extracts as New Phytochemical Source for Herbal Preparations — Quality Control and Standardization by Analytical Fingerprint 160
Assessing and Monitoring the Sustainability in Rural World Heritage Sites 160
Castanea spp. biodiversity conservation strategies collection and characterizatıon of the genetic diversity of an endangered species 160
Cinipide galligeno del castagno: primi risultati di lotta biologica e di valutazione della sensibilità varietale 155
Phytochemical Composition, Antibacterial Activity, and Antioxidant Properties of the Artocarpus altilis Fruits to Promote Their Consumption in the Comoros Islands as Potential Health-Promoting Food or a Source of Bioactive Molecules for the Food Industry 154
Application of Ecological Footprint Analysis on nectarine production: methodological issues and results from a case study in Italy 151
Gelso da frutto, nuova opportunità di diversificazione colturale? 148
L'agricoltura alpina 147
Total antioxidant capacity and total phenolic and anthocyanin contents in fruit species grown in Northwest Italy 147
Lo stato in coltura del Marrone di Chiusa Pesio: da Cuneo all’altro emisfero 147
Il castagno. Biodiversità a Capanne di Marcarolo 145
Piccoli frutti: lampone, rovo, mirtillo 145
Impact of the Asian wasp Dryocosmus kuriphilus (Yasumatsu) on cultivated chestnut: Yield loss and cultivar susceptibility 145
Biomolecules and Natural Medicine Preparations: Analysis of New Sources of Bioactive Compounds from Ribes and Rubus spp. buds 145
Irrigazione del castagno: definizione dei parametri ottimali 142
Foodomics for mulberry fruit (Morus spp.): Analytical fingerprint as antioxidants' and health properties' determination tool 141
Cornus mas (L.) Fruit as a Potential Source of Natural Health-Promoting Compounds: Physico-Chemical Characterisation of Bioactive Components 141
CASTAGNO E CAMBIAMENTI CLIMATICI - PROPOSTA DI UNA METODOLOGIA DI INDAGINE IN PIEMONTE/CHESTNUT AS BIOINDICATOR OF CLIMATE CHANGES 138
Castanea 2009 - Food, Timber, Biomass & Energy in Europe. Atti del 5° Convegno Nazionale sul Castagno. 135
Carbon footprint in green public procurement: Policy evaluation from a case study in the food sector 135
Insights in the chestnut genetic diversity in Canton Ticino (Southern Switzerland) 132
Simbiosi tra agro-farmaceutica e piccoli frutti opportunità per le micro-filiere locali 131
Valutazione ed impiego di marcatori molecolari per la certificazione genetica di Castanea sativa Mill. 130
Multifunctional Ecological Footprint Analysis for assessing eco-efficiency: a case study of fruit production systems in Northern Italy 130
Tecniche di compostaggio di foglie e ricci di castagno quali alternative alla bruciatura 129
Wilderness e biodiversità: paesaggio transfrontaliero da promuovere e valorizzare 129
Modelling, assessing, and ranking public procurement options for a climate-friendly catering service 128
CHESTNUT REGIONAL CENTRE: 10 YEARS OF ACTIVITY IN PIEMONTE REGION (ITALY) 128
Situazione e prospettive della coltura del castagno da frutto in Italia e nel mondo 127
Tanti pregi da riscoprire dalle antiche varietà di melo 127
CHESTNUT GENETIC DIVERSITY IN CANTON TICINO (SWITZERLAND) 123
Antioxidant, Anti-Inflammatory, and Antidiabetic Activities of Leaves and Stems of Uapaca bojeri Bail.(EUPHORBIACEAE), an Endemic Plant of Madagascar 123
BIRD: Biodiversity Integration And Rural Development 122
Melo, pero, susino: biodiversità a Capanne di Marcarolo 120
Ethnobotany in the Maromizaha's protected area: Malagasy medicinal plants as source of phytochemicals for human health 120
Application and evaluation of morphological, phenological and molecular techniques for the characterization of Castanea sativa Mill. cultivars 119
Environmental sustainability of traditional foods: the case of ancient apple cultivars in Northern Italy assessed by multifunctional LCA 119
On the use of Life Cycle Assessment to improve agronomists’ knowledge and skills toward sustainable agricultural systems 119
Seasonal climatic change affects lychee (Nephelium lychee Cambess) phenology in Madagascar 118
I piccoli frutti come functional food: variazione cultivarietale del contenuto in sostanze di interesse nutraceutico 117
Influence of applied drying methods on phytochemical composition in fresh and dried goji fruits by HPLC fingerprint 117
Phytochemical characterization and bioactivity evaluation of autumn olive (Elaeagnus umbellata Thunb.) pseudodrupes as potential sources of health-promoting compounds 117
Castanea spp. e gemmoderivati: il castagno come fonte fitochimica di composti bioattivi 116
Artocarpus altilis (Parkinson) Fosberg (breadfruit) nutritional characterization and local uses in Comoros Islands 116
Phenolic and anthocyanin content and antioxidant activity in fruits of bilberry (Vaccinium myrtillus L.) and of highbush blueberry (V.corymbosum L.) cultivars in North Western Italy 115
Valutazione della sensibilità varietale a Dryocosmus kuriphilus Yasumatsu (Hymenoptera, Cynipidae) in cultivar di castagno: risultati preliminari 114
Evoluzione dei parametri qualitativi nel post-raccolta in campioni di actinidia provenienti da diverse aree del Cuneese 114
Attività antiossidante del frutto in cultivar di melo antiche e di interesse commerciale 113
MICROPROPAGATING CHESTNUT DWARFING ROOTSTOCKS: DEFINITION OF A ROUTINE PROTOCOL 113
Mirtillo, lampone e rovo, la varietà per i nuovi impianti 113
Ex situ conservation and characterization of the genetic diversity of Castanea spp. 113
Applicazione di indicatori ambientali in frutteto: stato dell’arte e aspetti metodologici su casi di studio 111
Risposta di genotipi di castagno al cinipide galligeno e strategie di lotta basate su meccanismi di resistenza. 111
Castanea spp. Agrobiodiversity Conservation: Genotype Influence on Chemical and Sensorial Traits of Cultivars Grown on the Same Clonal Rootstock 110
New findings in prunus padus l. Fruits as a source of natural compounds: Characterization of metabolite profiles and preliminary evaluation of antioxidant activity 108
Analisi economico-finanziaria di impianti castanicoli intensivi 108
8° Convegno Nazionale Actinidia 2007, Cuneo/Torino, 27-29 novembre 2007 107
Seasonal climatic change affects lychee (Nephelium lychee Cambess) phenology in Madagascar 107
Chestnut R&D Centre, Piemonte (Italy): 10 years of activity 107
A multidisciplinary approach to preserve biodiversity 106
ASPETTI ECONOMICO-FINANZIARI DI IMPIANTI CASTANICOLI MODERNI Economic-financial traits of modern chestnut plant 105
Totale 19.224
Categoria #
all - tutte 94.571
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 32.165
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 126.736


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.151 0 0 0 0 0 0 0 0 277 362 314 198
2020/20213.628 347 154 304 276 400 221 329 159 360 304 319 455
2021/20223.972 121 150 184 246 258 183 314 314 229 298 748 927
2022/20235.935 594 346 217 491 560 1.340 538 517 523 202 376 231
2023/20243.852 352 483 331 310 334 440 279 283 56 243 268 473
2024/20255.229 166 429 402 753 1.605 453 396 393 632 0 0 0
Totale 34.253