BECCARO, GABRIELE LORIS
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 12254
NA - Nord America 7349
AS - Asia 2465
AF - Africa 132
SA - Sud America 113
OC - Oceania 48
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 14
Totale 22375
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7145
IT - Italia 6598
CN - Cina 1357
IE - Irlanda 1008
FR - Francia 922
SE - Svezia 758
DE - Germania 568
UA - Ucraina 508
FI - Finlandia 460
KR - Corea 316
AT - Austria 276
PL - Polonia 256
VN - Vietnam 240
GB - Regno Unito 227
CA - Canada 171
TR - Turchia 151
ES - Italia 143
IN - India 116
PT - Portogallo 78
CH - Svizzera 60
BE - Belgio 58
BR - Brasile 55
GR - Grecia 51
JP - Giappone 50
RO - Romania 44
NL - Olanda 43
ID - Indonesia 39
PK - Pakistan 32
RU - Federazione Russa 32
MX - Messico 29
CL - Cile 28
EG - Egitto 27
AU - Australia 25
ZA - Sudafrica 25
SG - Singapore 24
NZ - Nuova Zelanda 23
MY - Malesia 22
TH - Thailandia 20
MA - Marocco 19
IR - Iran 18
LT - Lituania 18
MG - Madagascar 18
PH - Filippine 18
RS - Serbia 18
HR - Croazia 17
HK - Hong Kong 16
SI - Slovenia 15
NO - Norvegia 14
EU - Europa 13
DZ - Algeria 12
HU - Ungheria 12
CO - Colombia 11
CZ - Repubblica Ceca 11
DK - Danimarca 11
IQ - Iraq 10
AR - Argentina 8
IL - Israele 7
MU - Mauritius 7
BG - Bulgaria 6
MT - Malta 6
PE - Perù 6
EE - Estonia 5
MD - Moldavia 4
NP - Nepal 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
SM - San Marino 4
TN - Tunisia 4
TW - Taiwan 4
BY - Bielorussia 3
CY - Cipro 3
EC - Ecuador 3
GH - Ghana 3
LU - Lussemburgo 3
SA - Arabia Saudita 3
VA - Santa Sede (Città del Vaticano) 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
IS - Islanda 2
KH - Cambogia 2
KM - Comore 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
LK - Sri Lanka 2
LV - Lettonia 2
ME - Montenegro 2
MK - Macedonia 2
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 2
NG - Nigeria 2
OM - Oman 2
PY - Paraguay 2
RE - Reunion 2
UG - Uganda 2
ZW - Zimbabwe 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AN - Antille olandesi 1
AO - Angola 1
BD - Bangladesh 1
BF - Burkina Faso 1
CR - Costa Rica 1
CU - Cuba 1
ET - Etiopia 1
GE - Georgia 1
Totale 22367
Città #
Chandler 1192
Dublin 999
Beijing 931
Torino 869
Villeurbanne 405
Ann Arbor 374
Medford 372
Princeton 346
Houston 338
Fairfield 333
Wilmington 319
Jacksonville 306
Vienna 266
Nyköping 237
Milan 234
Rome 223
Dearborn 207
Pisa 198
Warsaw 188
Dong Ket 171
Turin 171
Redwood City 160
Woodbridge 155
Ashburn 138
Fremont 136
Seattle 132
Cambridge 128
Boston 112
Bologna 108
Ottawa 98
Genova 86
Padova 63
Boardman 61
Florence 59
Nanjing 52
Norwalk 52
Strasbourg 50
Napoli 49
Dallas 47
San Mateo 47
Catania 42
Verona 41
Mountain View 40
Serra 40
Toronto 40
Bari 37
Palermo 31
Brussels 29
Hangzhou 29
Guangzhou 28
Hefei 28
Kunming 28
Venezia 27
Reggio Calabria 25
Falls Church 24
Hebei 24
San Diego 24
Jinan 22
Parma 22
Naples 21
Salerno 20
Trieste 20
Ankara 19
Asti 19
Modena 19
Mumbai 19
Wuhan 19
Ferrara 18
Düsseldorf 17
Piemonte 16
Quarona 16
San Michele All'adige 16
Bolzano 15
Chengdu 15
Como 15
Jakarta 15
Prato 15
Santiago 15
Centro 14
Cuneo 14
Ningbo 14
Quinto Vercellese 14
Scuola 14
Seoul 14
Cattolica 13
Evran 13
Istanbul 13
Madrid 13
Perugia 13
Rivarossa 13
Shenyang 13
Trento 13
Zhengzhou 13
Bassano del Grappa 12
Des Moines 12
Lisbon 12
Menlo Park 12
Munich 12
Nanchang 12
Paris 12
Totale 11607
Nome #
Certificare la sostenibilità: molti i vantaggi per l'azienda 535
Valutazione dei parametri qualitativi durante il post-raccolta di frutti di actinidia provenienti da diverse regioni italiane 400
Antiche cultivar di melo in Piemonte 383
Currants and strawberries as bioactive compound sources: determination of antioxidant profi les with HPLC-DAD/MS 274
Valutazione della sensibilità varietale al cinipide galligeno in cultivar di castagno e meccanismi molecolari di risposta all'insetto 259
L'uomo e i coltivi, l'evoluzione dell'agricoltura. Studio dei contenuti per il Centro Visitatori di Campiglia, Val Soana 259
Tecniche di produzione del mirtillo gigante in Italia 255
Antico germoplasma piemontese di melo: caratterizzazione genetica e proprietà antiossidanti dei frutti 247
L'approccio Footprint Family applicato alla filiera agroalimentare: il sistema melicolo della Provincia di Torino 247
Improving the nutritional value of kiwifruit with the application of agroindustry waste extracts 245
Medicinal plants, chemical composition and quality: may blackcurrant buds and blackberry sprouts be a new polyphenol source for herbal preparations? 243
COOPERAZIONE E STAZIONI DI RICERCA IN MADAGASCAR E COMORE: DUE IMPORTANTI STRUMENTI PER ATTUARE PIANI DI CONSERVAZIONE 241
Advances in high density chestnut plantations and clonal rootstocks: re-thinking a Castanea sativa cultivation model 225
Applicazione della metodologia LCA ai sistemi di produzione frutticola: aspetti chiave e studi di caso 224
Goji berry fruit (Lycium spp.): antioxidant compound fingerprint and bioactivity evaluation 216
Piccoli frutti «made in Italy»: un comparto in aumento 199
La nuova castanicoltura intensiva su portinnesti clonali: materiali genetici, tecniche vivaistiche, vantaggi agronomici 194
Valore nutritivo e pregi alimentari delle castagne 186
La frutticoltura in Piemonte: cenni storici e situazione attuale 186
Biodiversity and traditional medicinal plants from Madagascar: Phytochemical evaluation of Brachylaena ramiflora (DC.) Humbert decoctions and infusions 185
Inventory of Chestnut Research, Germplasm and References 182
Valore nutraceutico di frutti e confetture di mirtillo di bosco 181
Carbon Footprint per la valutazione della performance di politiche di acquisti verdi pubblici: un caso di studio nella ristorazione collettiva 181
VALUTAZIONE DELL’AUTENTICITÀ DI ALIMENTI E INTEGRATORI ALIMENTARI A BASE VEGETALE MEDIANTE FINGERPRINT SPETTROFOTOMETRICA UV_VISIBILE E ANALISI STATISTICA MULTIVARIATA 169
Comparison of LCA and EFA for the environmental account of fruit production systems: a case study in Northern Italy 161
Piccoli frutti: mirtilli, lamponi, more, ribes, uvaspina 160
A Multidisciplinary Approach to Preserve and Value the Chestnut Heritage 158
Cinipide galligeno del castagno. Primi risultati di lotta biologica e di valutazione della sensibilità varietale 157
The chestnut: the ultimate energy source. Nutritional value and alimentary benefits 154
Short Rotation Forestry: produzione di biomassa di genotipi di pioppo e salice in impianti misti di arboricoltura 144
Bud Extracts as New Phytochemical Source for Herbal Preparations — Quality Control and Standardization by Analytical Fingerprint 144
Gelso da frutto, nuova opportunità di diversificazione colturale? 133
Effect of Agronomic And Environmental Conditions on Chemical Composition of Tree-species Buds Used For Herbal Preparations 131
Biomolecules and Natural Medicine Preparations: Analysis of New Sources of Bioactive Compounds from Ribes and Rubus spp. buds 128
Assessing and Monitoring the Sustainability in Rural World Heritage Sites 127
Il castagno. Biodiversità a Capanne di Marcarolo 126
Impact of the Asian wasp Dryocosmus kuriphilus (Yasumatsu) on cultivated chestnut: Yield loss and cultivar susceptibility 126
Castanea spp. biodiversity conservation strategies collection and characterizatıon of the genetic diversity of an endangered species 126
Total antioxidant capacity and total phenolic and anthocyanin contents in fruit species grown in Northwest Italy 125
Simbiosi tra agro-farmaceutica e piccoli frutti opportunità per le micro-filiere locali 124
A review of studies applying environmental impact assessment methods on fruit production systems 122
Foodomics for mulberry fruit (Morus spp.): Analytical fingerprint as antioxidants' and health properties' determination tool 122
Castanea spp. biodiversity conservation: collection and characterization of the genetic diversity of an endangered species 122
Multifunctional Ecological Footprint Analysis for assessing eco-efficiency: a case study of fruit production systems in Northern Italy 119
Insights in the chestnut genetic diversity in Canton Ticino (Southern Switzerland) 118
L'agricoltura alpina 117
Setting a protocol for hazelnut roasting using sensory and colorimetric analysis: influence of the roasting temperature on the hazelnut quality of Tonda Gentile delle Langhe cv 113
Application of Ecological Footprint Analysis on nectarine production: methodological issues and results from a case study in Italy 112
Nuove tecniche per la propagazione agamica mediante talea di ibridi di Castanea spp. 109
Innovazioni nel vivaismo: il microinnesto di C. sativa e ibridi 107
Castanea 2009 - Food, Timber, Biomass & Energy in Europe. Atti del 5° Convegno Nazionale sul Castagno. 106
Il germoplasma di C. sativa in Friuli Venezia Giulia: nuovi ritrovamenti e strategie regionali di valorizzazione della filiera 106
Cinipide galligeno del castagno: primi risultati di lotta biologica e di valutazione della sensibilità varietale 105
Wilderness e biodiversità: paesaggio transfrontaliero da promuovere e valorizzare 103
Carbon footprint in green public procurement: Policy evaluation from a case study in the food sector 103
Valutazione ed impiego di marcatori molecolari per la certificazione genetica di Castanea sativa Mill. 102
Environmental sustainability of traditional foods: the case of ancient apple cultivars in Northern Italy assessed by multifunctional LCA 101
CASTAGNO E CAMBIAMENTI CLIMATICI - PROPOSTA DI UNA METODOLOGIA DI INDAGINE IN PIEMONTE/CHESTNUT AS BIOINDICATOR OF CLIMATE CHANGES 100
Valutazione della sensibilità varietale a Dryocosmus kuriphilus Yasumatsu (Hymenoptera, Cynipidae) in cultivar di castagno: risultati preliminari 99
CHESTNUT REGIONAL CENTRE: 10 YEARS OF ACTIVITY IN PIEMONTE REGION (ITALY) 99
Nutraceutical content of berries and minor fruits 98
Artocarpus altilis (Parkinson) Fosberg (breadfruit) nutritional characterization and local uses in Comoros Islands 98
Mirtillo, lampone e rovo, la varietà per i nuovi impianti 98
Melo, pero, susino: biodiversità a Capanne di Marcarolo 97
Modelling, assessing, and ranking public procurement options for a climate-friendly catering service 96
BIRD: Biodiversity Integration And Rural Development 96
Situazione e prospettive della coltura del castagno da frutto in Italia e nel mondo 95
Ethnobotany in the Maromizaha's protected area: Malagasy medicinal plants as source of phytochemicals for human health 95
Ex situ conservation and characterization of the genetic diversity of Castanea spp. 94
L'impronta ambientale come indicatore dei valore dei prodotti agroalimentari 93
Influence of applied drying methods on phytochemical composition in fresh and dried goji fruits by HPLC fingerprint 93
Piccoli frutti: lampone, rovo, mirtillo 90
CHESTNUT GENETIC DIVERSITY IN CANTON TICINO (SWITZERLAND) 89
Tanti pregi da riscoprire dalle antiche varietà di melo 88
Descrizione e caratterizzazione di varietà locali piemontesi di melo 88
ASPETTI ECONOMICO-FINANZIARI DI IMPIANTI CASTANICOLI MODERNI Economic-financial traits of modern chestnut plant 88
MICROPROPAGATING CHESTNUT DWARFING ROOTSTOCKS: DEFINITION OF A ROUTINE PROTOCOL 88
Castanea spp. e gemmoderivati: il castagno come fonte fitochimica di composti bioattivi 87
Seasonal climatic change affects lychee (Nephelium lychee Cambess) phenology in Madagascar 87
Nutraceuticals in alternative and underutilized fruits as functional food ingredients: ancient species for new health needs 87
Phytochemical characterization and bioactivity evaluation of autumn olive (Elaeagnus umbellata Thunb.) pseudodrupes as potential sources of health-promoting compounds 87
Lo stato in coltura del Marrone di Chiusa Pesio: da Cuneo all’altro emisfero 86
Risposta di genotipi di castagno al cinipide galligeno e strategie di lotta basate su meccanismi di resistenza. 85
Strategie di salvaguardia e valorizzazione della biodiversità frutticola in Piemonte 84
Application and evaluation of morphological, phenological and molecular techniques for the characterization of Castanea sativa Mill. cultivars 83
I piccoli frutti come functional food: variazione cultivarietale del contenuto in sostanze di interesse nutraceutico 82
Attività antiossidante del frutto in cultivar di melo antiche e di interesse commerciale 82
Psidium cattleianum as source of antioxidant compounds for functional foods 82
On the use of Life Cycle Assessment to improve agronomists’ knowledge and skills toward sustainable agricultural systems 82
Chestnut R&D Centre, Piemonte (Italy): 10 years of activity 82
null 80
Antioxidant, Anti-Inflammatory, and Antidiabetic Activities of Leaves and Stems of Uapaca bojeri Bail.(EUPHORBIACEAE), an Endemic Plant of Madagascar 80
Phytochemical characterization of traditional villagers remedies in Madagascar: Brachylaena ramiflora decoctions and infusions 79
New findings in prunus padus l. Fruits as a source of natural compounds: Characterization of metabolite profiles and preliminary evaluation of antioxidant activity 79
Applicazione di indicatori ambientali in frutteto: stato dell’arte e aspetti metodologici su casi di studio 77
Valutazione della sensibilità a Drycosmus kuriphilus in Castanea spp. 77
GREEN EXTRACTIONS FROM POMEGRANATE JUICE BY-PRODUCTS AND THEIR POTENTIAL USE AS NATURAL FOOD/COSMETIC PRESERVATIVES AND/OR BIOACTIVE INGREDIENTS 77
La coltivazione del Goji in Italia: attualità e prospettive. 77
Tecniche molecolari per la certificazione vivaistica e il riconoscimento varietale in frutticoltura e viticoltura. 76
Phenolic and anthocyanin content and antioxidant activity in fruits of bilberry (Vaccinium myrtillus L.) and of highbush blueberry (V.corymbosum L.) cultivars in North Western Italy 76
Totale 13783
Categoria #
all - tutte 34042
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 11528
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 45570


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/20182271 0000 00 0544 1004457166100
2018/20192623 13779252172 230159 182344 162196470240
2019/20203233 159120184402 238322 379278 277362314198
2020/20213628 347154304276 400221 329159 360304319455
2021/20223972 121150184246 258183 314314 229298748927
2022/20234155 594346217492 5631342 5956 0000
Totale 23392