BLANDINO, Massimo

BLANDINO, Massimo  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
5-N-alkylresorcinols as biopeticides: investigating their role against the accumulation of deoxynivalenol in different triticum and tritordeum species 2021 PEDRAZZANI C., VANARA F., BLANDINO M., DALL’ASTA C., RIGHETTI L.
A Comparative Study of Minor Winter Cereals and Bread Wheat: Agronomic Assessment, Grain Quality, Phytochemical Composition and Flour Rheology 2023 SARDELLA C., BRUNI R., CAPO L., MARAZZI C., MELONI R., GOZZI M., SCAPINO M., RIGHETTI L, DALL’ASTA, BLANDINO M.
Adattamento dell’agrotecnica del mais in risposta alla diabrotica e alla sospensione della concia insetticida. 2012 AMATO F.; BLANDINO M.; REYNERI A.; TESTA G.
Agronomical and qualitative benefits effect of nitrogen and phosphorus starter fertilization at maize planting 2020 BLANDINO M., BATTISTI M., CAPO L., REYNERI A.
Alkylresorcinols content in pearled naked and hulled barley fractions 2012 BORDIGA M.; LOCATELLI M.; MONTELLA R.; COISSON J.D.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.;
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions 2013 BORDIGA M.; CERETI E.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; REYNERI A.; ARLORIO M.
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions. 2012 BORDIGA M.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.
Analisi della filiera per l’impiego ad uso energetico in impianti di digestione anaerobica del tutolo, un sottoprodotto del mais da granella 2014 BLANDINO M.; FABBRI C.; FERRERO C.; REYNERI A.
Analisi delle agrotecniche per il contenimento della presenza di micotossine nella granella di mais. 2003 A. Reyneri; M. Blandino; A. Matta; A. Alma; L. Bersani
Analisi delle operazioni di post-raccolta sul controllo delle micotossine nella granella di mais. 2003 A. Reyneri; L. Bersani; M. Blandino; C. Ferrero
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from colored cereals. 2017 ABBASI-PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from pigmented wheat and corn grains 2017 ABBASI PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Application of progressive pearling process to anthocyanin rich wheat cultivars to obtain pigmented ingredients 2016 Locatelli, M.; Papillo, V.A.; Monteduro, S.; Travaglia, F.; Giordano, D.; Reyneri, A.; Blandino, M.; Coisson, J.D.; Arlorio, M
Application of progressive pearling process to pigmented wheat cultivar to obtain functional ingredients rich in fibre and antioxidant compounds 2015 LOCATELLI M., PAPILLO V.A., COISSON J.D., TRAVAGLIA F., BORDIGA M., ARLORIO M., GIORDANO D., SCARPINO V., REYNERI A., BLANDINO M.
Applicazione di strategie industriali di decorticatura pregressiva per il miglioramento sanitario e nutrizionale del frumento tenero. 2015 Blandino, M.; Giordano, D.; Gazzola, A.; Coïsson, J.D.; Locatelli, M.; Travaglia, F.; Bordiga, M.; Arlorio, M.; Reyneri, A
Assessing the variability of pathogenicity within a group of Italian isolates of Fusarium verticillioides, pathogen of Zea mays, differing in unique genes of virulence 2018 GROTTOLI A., GIULIANO G., BECCACCIOLI M., BLANDINO M., BROWN D.W., SCALA V., REVERBERI M.
Best management practices to assure low mycotoxin contents of corn kernel during production 2004 M. Blandino; A. Alma; A. Matta; A. Reyneri
Bioactive compound content in special pigmented wheat varieties: the effect of pearling, environment and agricultural practices. 2016 Giordano, D.; Reyneri, A.; Marinaccio, F.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J.D.; Blandino, M.
Bioactive compounds and mycotoxin distribution in maize milling fractions 2014 BLANDINO M.; ALFIERI M.; GIORDANO D.; REDAELLI R.; SCARPINO V.; VANARA F.
Bioactive compounds and mycotoxins distribution in maize milling fractions. 2014 Blandino M ; Alfieri, M.; Giordano, D.; Redaelli, R.; Scarpino, V.; Vanara, F; Reyneri Di Lagnasco, A.