GHIRARDELLO, Daniela

GHIRARDELLO, Daniela  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 82 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparative study on soluble phenolic acids in hazelnut (Curylus avellana L.) kernel as affected by extraction systems 2009 Ghirardello D.; Prosperini S.; Zeppa G.; Gerbi V.
A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace 2014 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Analysis and antioxidant capacity of the phenolic compounds from argan fruit (Argania spinosa (L.) Skeels) 2012 H. El Monfalouti; Z. Charrouf; S. Belviso; D. Ghirardello; B. Scursatone; D. Guillaume; C. Denhez; G. Zeppa
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of ultrasound-assisted extraction in coffee silverskin 2015 Guglielmetti, A.; D'Ignoti, V.; Ghirardello, D.; Belviso, S.; Zeppa, G.
Applicazione della Texture Analysis alla valutazione della qualità dell’uva 2006 L. ROLLE; D. GHIRARDELLO; G. ZEPPA; V. GERBI
Applicazioni lattiero-casearie di by-products enologici 2015 Zeppa, G.; Marchiani, R.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Giordano, M.; Torri, L.; Piochi, M.; Ghirardello, D.
Attività antiossidante di estratti di scalogno (Allium ascalonicum L.) prodotti in Mali: confronto di diversi metodi analitici 2008 Ghirardello D.; Gerbi V.; Zeppa G.
Caratterizzazione chimica e attività antimicrobica di sostanze polifenoliche estratte da sottoprodotti di filiere vegetali. 2010 G. ZEPPA; M. GIORDANO; L. ROLLE; A- AGOURRAM; K. RANTSIOU; D. GHIRARDELLO
Caratterizzazione chimica, fisica e sensoriale di spaghetti tunisini 2003 D. GHIRARDELLO; L. ROLLE; G. ZEPPA; L. PIAZZA
Chemical, mechanical and sensory monitoring of hot air- and infrared-roasted hazelnuts (Corylus avellana L.) during nine months of storage 2017 Belviso, Simona; Bello, Barbara Dal; Giacosa, Simone; Bertolino, Marta; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; Zeppa, Giuseppe
Coffee Silverskin as a Functional Ingredient in Vegan Biscuits: Physicochemical and Sensory Properties and In Vitro Bioaccessibility of Bioactive Compounds 2022 Cantele Carolina, Tedesco Martina, Ghirardello Daniela, Zeppa Giuseppe, Bertolino Marta
Coffee silverskin as nutraceutical ingredient inyogurt: its effect on functional properties and its bioaccessibility. 2019 Bertolino M., Barbosa-Pereira L., Ghirardello D., Botta C., Rolle L., Guglielmetti A., Borotto Dalla Vecchia S., Zeppa G.
COMPARISON OF DIFFERENT EXTRACTION SOLVENTS ON THE RECOVERY OF POLYPHENOLS FROM COCOA BEAN SHELLS AND EVALUATION OF THE FREE RADICAL-SCAVENGING ACTIVITY. 2015 Letricia, Barbosa-Pereira; Daniela, Ghirardello; Simona, Belviso; Manuela, Giordano; Marta, Bertolino; Alessandro, Guglielmetti; Giuseppe, Zeppa
Composition phénolique et activité antioxidante de la pulpe du fruit de l'arganier "Argania Spinosa (Skeels)L." 2010 El Monfalouti H.; Belviso S.; Ghirardello D.; Scursatone B.; Kartah B.; Harhar H.; Gharby S.; Guillame D.; Charrouf Z.; Zeppa G.
Determination of Total Phenolic Content in Hazelnut Kernel Extracts and their Antioxidant Capacity – Evaluation of Spectrophotometric Methods 2009 D. Ghirardello; G. Zeppa; S. Belviso; V. Gerbi
Determination of Total Phenolic Content in Hazelnut Kernel Extracts and their Antioxidant Capacity – Evaluation of Spectrophotometric Methods 2009 D. Ghirardello; G. Zeppa; S. Belviso; V. Gerbi
Drying on vine: parametri meccanici delle uve per la produzione degli ice-wines 2009 L. ROLLE; S. BELVISO; M. BERTOLINO; E. CAGNASSO; A. CAUDANA; G. COMBERIATI; V. GERBI; D. GHIRARDELLO; S. GIACOSA; M. GIORDANO; M. HOCK; F. TORCHIO; G. ZEPPA
Effect of cold drying on chemical, microbiological and sensory characteristics of aromatic herbs. 2019 Dolci Paola, Giovine Francesco, Zaquini Lucia, Roggero Chiara, Ghirardello Daniela, Mangia Elena, Cerutti Elena, Zeppa Giuseppe
Effect of different storage conditions on hazelnut quality 2014 D. Ghirardello; G. Zeppa; L. Rolle; V. Gerbi; C. Contessa; N. Valentini; R. Botta; G. Griseri