BRUGIAPAGLIA, Alberto

BRUGIAPAGLIA, Alberto  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 126 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
67th International Congress of Meat Science and Technology 2021 Alberto Brugiapaglia, Sara Bellezza Oddon, Ilaria Biasato, Liliana Di Stasio
A rapid new ethanol preparation for early muscle sampling submitted to NIR analysis: preliminary results for cattle and buffalo 2005 G. Masoero; G. Bergoglio; F. Vincenti; G. Destefanis; A. Brugiapaglia
A study on mineral composition of beef 2006 P. Barge; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; G. Destefanis
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese 2011 Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C
L'allevamento di suini più magri: una scommessa possibile per il Piemonte 2012 Zoccarato I; Rotolo L; Brugiapaglia A; Lussiana C; Malfatto V; Mondino R; Ballatore L; Piovano B;
Analisi delle relazioni fra il gene POU1F1 e la produzione di latte in un allevamento di vacche Frisone 2003 L. DI STASIO; S. SARTORE; A. BRUGIAPAGLIA
Analysis of µ-Calpain and Calpastatin genes in Piemontese breed 2008 Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A.
L'animale nel giardino e nel parco 1994 BOSTICCO A; BARBERA S; BATTAGLINI L; BIANCHI M; BRUGIAPAGLIA A; C. LAZZARONI; ZOCCARATO I
Apocalypse to China's Beef Production and consumption from European beef Comsumption experiences 2008 Guo K; Ren L; Meng Q; Brugiapaglia A; Zoccarato I
Associazioni fra SNP e caratteri produttivi nella razza bovina Piemontese. Possibile applicazione negli schemi di selezione. 2010 Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A.; Destefanis G.; Albera A.
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull 2004 M.T. Barge; G. Destefanis; P. Barge; A. Brugiapaglia
Beef colour measurement with an RGB camera 2017 Brugiapaglia, Alberto; Andrea, Albera; Simone, Savoia; DI STASIO, Liliana
Beef quality of Piemontese steers 2009 Brugiapaglia A.; Destefanis G.
Bilberry pomace in growing rabbit diets: effects on quality traits of hind leg meat 2017 Dabbou, Sihem; Renna, Manuela; Lussiana, Carola; Gai, Francesco; Rotolo, Luca; Kovitvadhi, Attawit; Brugiapaglia, Alberto; Helal, Ahmed Noureddine; Schiavone, Achille; Zoccarato, Ivo; Gasco, Laura
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops 2011 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A.
Carcass yields and breast meat composition of male and female Italian slow-growing chicken breeds 2018 Sihem Dabbou, Laura Gasco, Alberto Brugiapaglia,Stefano Sartore, Dominga Soglia, Francesco Gai, Achille Schiavone
Carcass Yields and Meat Composition of Male and Female Italian Slow-Growing Chicken Breeds: Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese 2022 Bongiorno V.; Schiavone A.; Renna M.; Sartore S.; Soglia D.; Sacchi P.; Gariglio M.; Castillo A.; Mugnai C.; Forte C.; Bianchi C.; Mioletti S.; Gasco L.; Biasato I.; Brugiapaglia A.; Sirri F.; Zampiga M.; Gai F.; Marzoni M.; Cerolini S.; Dabbou S.
Characterisation of beef production systems and their effects on carcass and meat quality traits of Piemontese young bulls 2019 Savoia, Simone; Brugiapaglia, Alberto; Pauciullo, Alfredo; Di Stasio, Liliana; Schiavon, Stefano; Bittante, Giovanni; Albera, Andrea
CHARACTERIZATION OF BEEF FATTY ACID PROFILE BY MULTIVARIATE ANALYSIS 2013 A. Brugiapaglia; G. Destefanis; C. Lussiana
Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): influence of trophic and geographical factors on flesh quality 2012 Bono G.; Gai F.; Peiretti P.G.; Badalucco C.; Brugiapaglia A.; Siragusa G.; Palmegiano G.B.