FORTINA, Riccardo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.358
EU - Europa 4.415
AS - Asia 2.404
SA - Sud America 254
AF - Africa 172
OC - Oceania 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
Totale 12.625
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.284
IT - Italia 1.618
CN - Cina 1.015
SG - Singapore 652
IE - Irlanda 518
SE - Svezia 454
DE - Germania 371
UA - Ucraina 309
FI - Finlandia 296
FR - Francia 270
KR - Corea 256
BR - Brasile 208
PL - Polonia 179
GB - Regno Unito 148
VN - Vietnam 127
ID - Indonesia 58
AT - Austria 51
CA - Canada 51
ES - Italia 39
HK - Hong Kong 37
IN - India 37
BE - Belgio 33
NL - Olanda 33
TR - Turchia 31
JP - Giappone 29
TH - Thailandia 29
IR - Iran 25
MY - Malesia 24
NE - Niger 20
PK - Pakistan 20
MX - Messico 18
SN - Senegal 17
BF - Burkina Faso 16
RO - Romania 14
TN - Tunisia 14
DZ - Algeria 13
RU - Federazione Russa 13
AR - Argentina 12
AU - Australia 12
EC - Ecuador 12
PE - Perù 11
PH - Filippine 11
ZA - Sudafrica 11
ET - Etiopia 10
MA - Marocco 9
CZ - Repubblica Ceca 8
EG - Egitto 8
EU - Europa 8
IL - Israele 8
LT - Lituania 8
UZ - Uzbekistan 8
BJ - Benin 7
GR - Grecia 7
MT - Malta 7
NG - Nigeria 7
CM - Camerun 6
PT - Portogallo 6
TW - Taiwan 6
BG - Bulgaria 5
CY - Cipro 5
SA - Arabia Saudita 5
UY - Uruguay 5
CG - Congo 4
CH - Svizzera 4
HR - Croazia 4
LY - Libia 4
SI - Slovenia 4
BD - Bangladesh 3
BI - Burundi 3
HU - Ungheria 3
IQ - Iraq 3
ML - Mali 3
NP - Nepal 3
RS - Serbia 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
TG - Togo 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
CI - Costa d'Avorio 2
CO - Colombia 2
GH - Ghana 2
KE - Kenya 2
KW - Kuwait 2
LU - Lussemburgo 2
MG - Madagascar 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RW - Ruanda 2
UG - Uganda 2
VE - Venezuela 2
ZM - Zambia 2
ZW - Zimbabwe 2
AZ - Azerbaigian 1
BT - Bhutan 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EE - Estonia 1
GE - Georgia 1
GT - Guatemala 1
HN - Honduras 1
JM - Giamaica 1
Totale 12.614
Città #
Chandler 704
Beijing 536
Dublin 517
Santa Clara 504
Ashburn 334
Singapore 331
Changsha 267
Fairfield 257
Houston 238
Jacksonville 222
Ann Arbor 186
Torino 169
Princeton 165
Medford 164
Warsaw 162
Nyköping 156
Villeurbanne 156
Columbus 152
Woodbridge 144
Wilmington 142
Turin 118
Milan 112
Dearborn 91
Pisa 91
Cambridge 87
Dong Ket 86
Seattle 77
Boston 73
Düsseldorf 61
Rome 56
Boardman 49
Vienna 45
Jakarta 44
Redwood City 39
Fremont 36
New York 35
Norwalk 30
Verona 30
Guangzhou 29
Hong Kong 29
Bologna 26
Brussels 24
San Diego 20
São Paulo 20
Hefei 19
Toronto 19
Shah Alam 17
Nanjing 16
Naples 16
Jinan 13
Phoenix 13
Shanghai 13
Dakar 12
Falls Church 12
Lachine 11
Niamey 11
Helsinki 10
Lima 10
Valdagno 10
Florence 9
Forlì 9
Ouagadougou 9
Paris 9
Salvador 9
Washington 9
Catania 8
Dallas 8
Hangzhou 8
Hebei 8
Kunming 8
London 8
Nuremberg 8
Padova 8
Rio de Janeiro 8
Shenyang 8
Tehran 8
The Dalles 8
Bangkok 7
Bareggio 7
Bari 7
Karachi 7
Moncalieri 7
Sassari 7
Semarang 7
Seoul 7
Shenzhen 7
Amsterdam 6
Bengaluru 6
Ghent 6
Goiânia 6
Kuala Lumpur 6
Los Angeles 6
Monza 6
Munich 6
Nichelino 6
Ottawa 6
Perugia 6
Poznan 6
San Mateo 6
Ban Bueng 5
Totale 7.312
Nome #
Pilot Study of the Effects of Polyphenols from Chestnut Involucre on Methane Production, Volatile Fatty Acids, and Ammonia Concentration during In Vitro Rumen Fermentation 390
Un'opportunità per l'alpicoltura piemontese: la razza bovina Barà-Pustertaler 374
Evaluation of equine oocyte developmental competence using polarized light microscopy 284
Effect of ruminally unprotected Echium oil on milk yield, composition and fatty acid profile in mid-lactation goats 204
Borlande di distilleria condensate nell'alimentazione di suini in accrescimento-ingrasso 187
Analyse du peuplement herbacé de la station sahélienne expérimentale de Toukounous (Niger): composition floristique et valeur pastorale 178
Extruded Linseed Supplementation in Dairy Goat Diet: Effects on Productive Performance and Fatty Acid Profile of Bulk Milk, Fresh and Ripened Cheese 168
Use of papaya leaf extract for the ­production of fresh goat‘s cheese as an alternative to animal rennet 168
Maiali allevati all'aperto: il ciclo chiuso dai riproduttori all'ingrasso dei suinetti 163
Changes in goat milk fatty acids during abrupt transition from indoor to pasture diet 156
Use of Pisum sativum (L.) as alternative protein resource in diets for dairy sheep: Effects on milk yield, gross composition and fatty acid profile 155
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 155
A computer model to predict the nitrogen excretion in growing-finishing cattle 145
Microplastics contamination in dairy cows' total mixed ration 143
Influence of cultivar, sowing date and maturity at harvest on yield, digestibility, rumen fermentation kinetics and estimated feeding value of maize silage 143
Effects of inactivated and live cells of Saccharomyces cerevisiae on in vitro ruminal fermentation of diets with different forage:concentrate ratio 139
Effect of an automatic feeding system on growth performance and feeding behaviour of pigs reared outdoors 131
Gli animali domestici delle Alpi 126
Typical dairy products in Africa from local animal resources 120
Comparison of in vivo and in vitro digestibility in donkeys 120
Razionamento in suini Mora Romagnola e ibridi "Fumati" 113
Nutritive value and energy content of the straw of selected Vicia L. taxa from Tunisia 112
Influence of diet and stage of lactation on fatty acid composition of Camosciata milk 111
Allevare maiali all'aperto: un'opportunità per il recupero delle aree marginali 110
Fatty acid composition of the seed oils of selected Vicia L. taxa from Tunisia 109
The establishment of a database of Italian feeds for teh Cornell Net Carbohydrate and Protein System 108
Characterisation of milk production in some alpine valleys of Piemonte 105
Il lievito inattivato per il bovino da carne 103
Effects of Dietary Quebracho Tannin on Performance Traits and Parasite Load in an Italian Slow-Growing Chicken (White Livorno Breed) 103
Utilizzazione della soia integrale nel finissaggio del vitellone 102
Pig genetic resources in Italy 100
Farming insects for feeding pigs: constraints and opportunities 99
Insect and fish by-products as sustainable alternatives to conventional animal proteins in animal nutrition 99
Le vie della pastorizia: una guida per la valorizzazione zootecnica, paesaggistica, culturale ed economica dei territori alpini 98
Caratteristiche degli insilati aziendali 98
Cooperation for education in agriculture: CISAO_Unito and CLICHA project, a modern training approach to cope with the challenges of climate change and food security 95
Improving the nutraceutical quality of ruminant derived food products 93
L'allevamento della pecora nelle Langhe nel 2000: realtà e prospettive nella zona di origine 92
Per svezzare il vitello Piemontese conviene usare la soia integrale 89
Agro-biodiversity and diversified agri-livestock systems 89
Breeding systems of Brown Swiss cows in Valdossola and milk characteristics for typical cheese making 87
EFFETTI DELLA LUNGHEZZA DI TRINCIATURA DELL’INSILATO DI MAIS NELL’ALIMENTAZIONE DELLA BOVINA DA LATTE. 87
Effect of Echium oil supplementation on milk fatty acid profile in lactating dairy goats 87
Caratteristiche produttive in pecore munte ed allattanti di razza Delle Langhe 86
Stability of milking rank in a newly formed group of goats 86
Milk urea nitrogen of Italian Friesian and Valdostana P.R. dairy cattle 85
Performances of Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 84
Proteine per vacche e vitelli, coltivarle in azienda si può 84
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops 83
Caratterizzazione della produzione di bovine da latte allevate in due areali alpini del Piemonte 83
Repeatability and Reliability of in vitro Digestibility Using Daisy Fermenter and Donkey Faeces as Inoculum 83
Protein hunger of the feed sector: the alternatives offered by the plant world 83
Attività zootecniche in provincia di Genova: realtà e proposte per la conservazione dell'ambiente 82
Il culatello di Mora piace ai consumatori 81
Allevamento bovino in Alta Langa: confronto tra tecniche e razze diverse 81
Prova di alimentazione delle razze Mora Romagnola e Casertana Performance produttive e qualità della carne 80
Breeding systems and improvement of Sambucana sheep 80
Effect of protein degradability on urea nitrogen in sheep milk 79
In vitro Digestibility Measurement of Feedstuffs in Donkeys Using the DaisyII Incubator 79
Comparison of In Vivo and In Vitro Digestibility in Rabbits 79
Verifica del "Cornell Net Carbohydrate and Protein System" (CNCPS) applicato al bovino da carne 78
Allevamento dei maiali all'aperto: gli ibridi e le razze adatte 78
Impiego dell'olio di palma e dell'olio di oliva nell'alimentazione della bovina: effetti sulla frezione lipidica del latte 77
The shepherd'road: pastoralism and tourism in Piemonte (N-W Italy) 76
The shepherd’s road: pastoralism and tourism in Piemonte (NW Italy) 76
Breeding systems of Brown Swiss cows in Valdossola and milk characteristics 75
Influence of diet composition on milk urea nitrogen of Italian Friesian cows 75
Recupero della razza Sambucana e produzione di carne "garantita" 75
Valorisation of waste by-products from olive pomace industry by using black soldier fly larvae as bioconverter 74
Aumenta la qualità del latte con i lieviti 74
L'importanza della fibra dei foraggi per creare un Extension service piemontese 74
L'allevamento della manza sull'Appennino Ligure: confronto tra diverse tecniche di pascolamento 73
Seagrass Debris as Source of Fiber and Bioactive Compounds in Feed for Dairy Goats 72
Come deve essere l'insilato di mais 72
Perchè i lieviti inattivati nelle razioni dei vitelloni 72
Sviluppo del pascolamento suino nelle valli tortonesi 71
In vivo digestibility evaluation in donkey 71
Sistemi di allevamento e produzione di latte nelle valli del Canavese 70
Factores que afectan al valor nutritivo del insilado de maiz: variedad, fecha de siembra y grado de madurez 70
Tecniche di allattamento naturale o artificiale per agnelli di razza Delle Langhe 70
The establishment of a database of Italian feeds for the Cornell Net Carbohydrate and Protein System 70
The multidisciplinary and interdisciplinary approach of the CISAO of the University of Turin for development cooperation 70
La Mora Romagnola preferisce il plen air 69
Integrazione energetica della razione in bovine di razza Frisona: effetti su alcuni parametri produttivi 68
Impiego di diete a diversa lunghezza della fibra nella pecora da latte 68
Performances and meat quality of two Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 68
Productive performances of two Italian crossbred pigs fed high energy diet 67
Fattori di variazione del punto di congelamento del latte di bovine di razza Valdostana 67
Effects of breeds and different breeding systems on milk production in alpine regions 67
Indagine sulle possibilità di applicazione del "Cornell Net Carbohydrate and Protein System" (CNCPS) all'allevamento del bovino da carne 66
Effects of phytoterapic diet supplementation on carcass traits and meat quality of Blonde d’Aquitaine bulls 66
Problematiche relative agli ambienti di caseificazione negli alpeggi piemontesi 66
Analysis of factors that discipline milk and cheese-making production in mountain farms of Piemonte 66
Local breeds conservation and typical products in Piemonte(NW Italy) 66
Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibility 65
Le colture proteiche aziendali per l'allevamento bovino 65
Razze ovine e caprine del Piemonte in pericolo di estinzione 65
Improving sustainability of poultry production by feeding insects: state of the art and perspectives 65
Yeast supplementation on in vitro rumen fermentation: comparison of inactivated and live cells of Saccharomyces cerevisiae 65
Suini autoctoni per produrre salumi di qualità 63
Totale 10.141
Categoria #
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Totale 56.403


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020148 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 97 51
2020/20211.410 181 62 96 88 153 78 109 52 158 129 107 197
2021/20221.630 36 56 59 74 336 87 122 92 43 104 257 364
2022/20232.226 254 177 84 205 205 602 202 114 165 48 104 66
2023/20241.033 125 133 55 94 114 116 51 79 11 39 58 158
2024/20252.226 55 189 152 282 690 154 85 98 277 185 59 0
Totale 13.112