VANARA, Francesca
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.477
EU - Europa 2.369
AS - Asia 1.223
AF - Africa 21
SA - Sud America 21
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
OC - Oceania 6
Totale 7.124
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.427
IT - Italia 786
CN - Cina 532
IE - Irlanda 356
SG - Singapore 351
SE - Svezia 267
FI - Finlandia 187
FR - Francia 165
DE - Germania 139
KR - Corea 131
UA - Ucraina 125
PL - Polonia 64
DK - Danimarca 61
VN - Vietnam 61
GB - Regno Unito 51
AT - Austria 39
ID - Indonesia 38
IN - India 28
MX - Messico 27
BE - Belgio 23
CA - Canada 22
NL - Olanda 22
HK - Hong Kong 16
JP - Giappone 16
SA - Arabia Saudita 15
BY - Bielorussia 14
CZ - Repubblica Ceca 12
TH - Thailandia 12
BR - Brasile 11
ES - Italia 10
RS - Serbia 9
AR - Argentina 8
GR - Grecia 8
EU - Europa 7
RU - Federazione Russa 7
IL - Israele 6
TR - Turchia 6
HR - Croazia 5
NG - Nigeria 5
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 5
CH - Svizzera 4
AU - Australia 3
NZ - Nuova Zelanda 3
PH - Filippine 3
PK - Pakistan 3
RO - Romania 3
TW - Taiwan 3
ZA - Sudafrica 3
CO - Colombia 2
DZ - Algeria 2
ET - Etiopia 2
MA - Marocco 2
MW - Malawi 2
PT - Portogallo 2
AL - Albania 1
EG - Egitto 1
GH - Ghana 1
HU - Ungheria 1
KG - Kirghizistan 1
LT - Lituania 1
LV - Lettonia 1
MY - Malesia 1
MZ - Mozambico 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
SD - Sudan 1
UG - Uganda 1
Totale 7.124
Città #
Santa Clara 394
Chandler 382
Dublin 356
Beijing 337
Ann Arbor 316
Singapore 284
Dearborn 156
Ashburn 153
Houston 117
Princeton 113
Columbus 108
Medford 106
Turin 106
Jacksonville 104
Villeurbanne 95
Torino 93
Wilmington 93
Fairfield 71
Nyköping 71
Warsaw 58
Boston 57
Milan 48
Boardman 45
Dong Ket 40
Jakarta 37
Woodbridge 37
Vienna 36
Pisa 31
Redwood City 30
Guangzhou 27
Cambridge 22
Seattle 21
Stockholm 20
Norwalk 18
Rome 17
Brussels 16
Hebei 16
Nanjing 16
Fremont 14
Hangzhou 14
Helsinki 14
Falls Church 13
Verona 13
Rho 11
Bari 10
Cattolica 10
Hefei 10
Pune 10
Shanghai 10
Bologna 9
Hong Kong 9
Kunming 9
Nanchang 9
Padova 9
Toronto 9
Avigliana 8
Foggia 8
Kagoya 8
Modena 8
Paris 8
Prague 8
Orbassano 7
San Diego 7
Brescia 6
Hat Yai 6
Lachine 6
Mexico 6
Minsk 6
San Mateo 6
Genoa 5
Nova Serrana 5
Ottawa 5
Perugia 5
Tivoli 5
Zhengzhou 5
Bangkok 4
Belgrade 4
Chengdu 4
Jinan 4
Latina 4
Napoli 4
Nuremberg 4
Pago Veiano 4
Palermo 4
Redmond 4
San Giorgio di Nogaro 4
Segrate 4
University Park 4
Wuhan 4
Xian 4
Amsterdam 3
Bangalore 3
Barcelona 3
Baton Rouge 3
Cagayan de Oro 3
Cassino 3
Changchun 3
Dallas 3
Duncan 3
Falkenstein 3
Totale 4.448
Nome #
Development of a rapid LC-DAD/FLD method for the simultaneous determination of auxins and abscisic acid in plant extracts 201
Impact of sowing time, hybrid and environmental conditions on the contamination of maize by emerging mycotoxins and fungal metabolites 176
Contaminazione da moniliformina e fumonisine nel mais: il ruolo della piralide. 167
Tecnica colturale e qualità del frumento in Piemonte 143
Ripartizione di micotossine e composti bioattivi nelle frazioni della molitura del mais 123
Fumonisin distribution in Maize dry-milling products and by-products: Impact of two industrial degermination systems 116
Fate of regulated, masked, emerging mycotoxins and secondary fungal metabolites during different large-scale maize dry-milling processes 113
Moniliformin Analysis in Maize Samples from North-West Italy Using Multifunctional Clean-up Columns and the LC-MS/MS Detection Method. 107
Impiego di tecniche agronomiche per contenere le micotossine nella granella di mais 105
Distribution of bioactive compounds in maize fractions obtained in two different types of large scale milling processes. 102
Effect of drip irrigation and fertigation on maize resource-use efficiency, yield and quality 97
The effect of different infection pathways on fusarium maize kernel infection and fumonisin contamination 95
Ailanthone from Ailanthus altissima (Mill.) Swingle as potential natural herbicide 95
Fate of moniliformin during different large-scale maize dry-milling processes 93
Contaminazione della granella di mais da fusario-tossine: effetto delle tecniche agronomiche che influenzano la durata del ciclo colturale 90
Controllo della contaminazione da micotossine nella filiera del mais 90
Metodo per valutare efficacia e persistenza di piretroidi nei riguardi delle cimici su frumento tenero 90
Determination of maize kernel hardness: comparison of different laboratory tests to predict dry-milling performance. 90
The effect of the amylose content and milling fractions on the physico-chemical features of co-extruded snacks from corn 90
Cambiamenti climatici e produzioni cerealicole 86
Impact of microalgal phenolic extracts on the control of Fusarium graminearum and deoxynivalenol contamination in wheat 86
Control of mycotoxins in corn from the harvest to processing operations 85
Influence of agricultural management on phytochemicals of colored corn genotypes (Zea mays L.). Part 1: Nitrogen fertilization 85
Fattori agronomici che influenzano la produzione di micotossine 84
Impiego di insetticidi piretroidi contro la piralide del mais 84
Campionamento dei molini a mais italiani per la ricerca delle fumonisine nei prodotti della trasformazione industriale 82
Strategie di applicazione dell’azoto per la produzione e la qualità dei grani biscottieri. 82
Come gestire i residui colturali per evitare le micotossine 82
Ripartizione delle micotossine nei prodotti e sottoprodotti della lavorazione industriale del mais 80
Bioactive compounds and mycotoxins distribution in maize milling fractions. 80
Fusarium species infecting winter wheat heads in Piedmont, and the role of some agro-techniques on grain mycotoxin contamination 79
Moniliformina nel mais: sviluppo di una metodica HPLC-MS/MS e prime indagini sulla diffusione nel quadriennio 2008-2011 in Piemonte. 79
Metodi di campionamento per la ricerca delle micotossine: confronto fra modalità di prelievo statico e dinamico su granella di mais 78
Relationship between European Corn Borer injury, Fusarium proliferatum and F. subglutinans infection and moniliformin contamination in maize 76
Micotossine del mais, prevenzione e controllo 74
Il mais nelle filiere alimentari: individuazione di parametri per valutare la qualità tecnologica della granella ed esame delle migliori strategie agronomiche. 74
Distribuzione del deossinivalenolo durante il processo di molitura del frumento tenero 73
Valutazione della qualità tecnologica per la trasformazione alimentare di ibridi di mais 73
Influenza dell’attività della piralide del mais e delle tecniche di lotta al fitofago sulla presenza di micotossine nella granella 71
Role of the European corn borer (Ostrinia nubilalis) on contamination of maize with 13 Fusarium mycotoxins 71
Direct control of mycotoxin contamination in maize: effect of insecticide and fungicide application timings on fumonisin, moniliformin and deoxynivalenol contamination 70
Effetto della concimazione azotata, solfatica e della difesa fungicida sulla qualità reologica delle farine di frumento tenero, misurata con strumentazione Mixolab. 70
Impiego di tecniche agronomiche per contenere la contaminazione da micotossine nella granella di mais. 69
Mais e fumonisine: dalla piralide la prima via d’infezione. 69
Control of European Corn borer (Ostrinia nubilalis) in maize and mycotoxin contamination 67
Effect of insecticide application against the European corn borer (Ostrinia nubilalis) on Fusarium verticillioides control and on fumonisin contamination 67
High-amylose corn in gluten-free pasta: Strategies to deliver nutritional benefits ensuring the overall quality 67
The influence of sowing date and insecticide treatments on Ostrinia nubilalis (Hübner) damage and fumonisin contamination in maize kernels 66
CERPIR - Valutazione delle tecniche di lotta contro la piralide del mais (Ostrinia nubilalis), per il controllo sanitario e il miglioramento produttivo del mais coltivato in Piemonte 65
Frumento duro in Piemonte: opportunità, limiti e strategie 65
Moniliformin and Fumonisin contamination in maize: the role of the European Corn Borer (Ostrinia nubilalis) 65
Role and importance of different infection pathways on the final Fusarium infectionand fumonisin contamination in maize 64
Prevenire la presenza di micotossine di mais per gli allevamenti suini. 64
Contaminazione da deossinivalenolo delle frazioni della decorticatura di grano tenero. 64
Crop Management systems to reduce the occurrence of FHB and DON contamination in soft wheat 62
Confronto tra strategie colturali per il controllo delle micotossine del mais. 62
Riduzione della contaminazione da micotossine emergenti nel frumento tenero attraverso il trattamento fungicida all’antesi 62
Prevenzione e controllo delle fusarium-tossine nelle filiere del mais alimentare 61
Valutazione delle tecniche di lotta contro la piralide del mais (Ostrinia nubilalis) per il controllo della contaminazione da micotossine 61
Effetto delle pratiche colturali sul contenuto in composti antiossidanti della granella di mais pigmentati 61
Influence of nitrogen fertilization on fumonisin contamination of maize kernels 60
Bioactive compounds and mycotoxin distribution in maize milling fractions 60
Stratégie pour la réduction des fumonisines dans le grain de maïs en Italie 59
Lunga vita alla foglia bandiera per un grano tenero di qualità 58
Mycotoxin control in food chain 56
Effects of maize residues on the Fusarium spp. infection and deoxynivalenol (DON) contamination of wheat grain 55
Maize kernel mycotoxin in South Europe: strategy for reduction 55
Strategy for the reduction of mycotoxin in maize kernels during cultivation 54
Effetto dell’applicazione di insetticidi e fungicidi sul contenuto in micotossine nella granella di mais. 54
Micotossine dei cereali 54
Valutazione dei rischi agronomici derivanti dalla contaminazione da micotossine nel comparto cerealicolo. 54
Contaminazione da micotossine emergenti nel mais: il ruolo della piralide (Ostrinia nubilalis) 54
Effetto dell’applicazione di diversi percorsi produttivi sulla contaminazione da micotossine nella granella di mais 52
Effect of soil tillage, varieties and fungicide treatment on the deoxynivalenol contamination in soft wheat. 51
Influence of agronomic practices on antioxidant compounds of pigmented wheat and tritordeum cultivars 50
Effect of dry-heat treatments on the nutritional value of maize germ 48
Ripartizione dei composti nutrizionali e del contenuto in micotossine nei prodotti e sottoprodotti delle lavorazioni della granella di mais ad uso alimentare. 47
5-N-alkylresorcinols as biopeticides: investigating their role against the accumulation of deoxynivalenol in different triticum and tritordeum species 47
Fate of fumonisins in the processing of whole maize kernels during dry-milling 45
Utilizzo del Mais nella Filiera Alimentare: Analisi della Qualità Tecnologica e degli Interventi Agronomici per Migliorarla. 45
Effect of plant density on toxigenic fungal infection and mycotoxin contamination of maize kernels 45
Influence of agricultural practices on Fusarium infection, fumonisin and deoxynivalenol contamination of maize kernels 44
Effetto delle pratiche colturali sul contenuto in composti antiossidanti della granella di mais pigmentati 44
Pre- and post-harvest strategies to minimize the occurrence of novel or emerging mycotoxin in wheat and maize chains 43
Le lavorazioni conservative in sostituzione dell'aratura: effetto sulla qualità tecnologica e sanitaria nei cereali 43
The control of mycotoxin contamination in maize grain trough the insecticide application against European Corn Borer (Ostrinia nubilalis) 42
Nitrogen fertilization for high quality production of different soft wheat technological categories 42
Role of environmental conditions and genotypes on qualitative traits of rye in marginal Alpine environments 41
Micotossine? Dipende dall’epoca di semina. 41
The impact of environmental conditions and crop practices on the contamination of emerging mycotoxins in cereals 41
Effetto dell’applicazione di insetticidi e fungicidi sul contenuto di micotossine nella granella di mais 39
Emerging mycotoxin con cereal in North Italy: the role of environmental and agronomic conditions on their occurrence 38
Percorsi produttivi per il controllo della contaminazione da Fusarium – tossine 37
Percorsi produttivi per prevenire la contaminazione da deossinivalenolo nel frumento tenero 36
Ripartizione delle micotossine normate ed emergenti durante la molitura del mais 36
Importance of the different pathways for maize kernel infection by Fusarium verticillioides and fumonisin contamination and the effect of direct control strategies 35
Innovazioni per il controllo delle micotossine nei cereali 35
Frumenti e mais pigmentati: selezione varietale, gestione colturale e molitoria per l'ottenimento di farine ricche in composti antiossidanti 35
Industrial progressive pearling for the production of fibre-rich ingredients from common wheat. 33
Effect of milling processes on moniliformin distribution in wheat and maize fractions in comparison to the target mycotoxins deoxynivalenol and fumonisins 33
Totale 6.989
Categoria #
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patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
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Totale 35.147


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020655 0 0 0 0 0 170 139 59 73 110 73 31
2020/2021656 116 22 27 37 64 66 52 22 61 54 43 92
2021/2022941 18 30 26 43 53 45 123 98 53 31 184 237
2022/20231.381 128 54 41 110 133 357 184 90 159 30 71 24
2023/2024641 56 99 56 41 40 97 33 30 10 30 45 104
2024/20251.206 34 193 79 189 525 186 0 0 0 0 0 0
Totale 7.425