TASSONE, Sonia
TASSONE, Sonia
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Allevamento, ambiente e esigenze dell'uomo alla ricerca di un equilibrio: una conferenza.
1997-01-01 L. M Battaglini; S. Tassone
Benessere animale nelle fasi antecedenti la macellazione e qualità della carne bovina della Valle Bormida
2002-01-01 S. BARBERA; S. TASSONE
Breast meat traits of Muscovy ducks fed on a microalga (Crypthecodinium cohnii) meal supplemented diet
2007-01-01 A. Schiavone; R. Chiarini; M. Marzoni; A. Castillo; S. Tassone; I. Romboli
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops
2011-01-01 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A.
Characterisation of Alpine highland pastures located at different altitudes: forages evaluation, chemical composition, in vitro digestibility, fatty acid and terpene contents
2017-01-01 Peiretti, P.G.; Gai, F.; Alonzi, S.; Battelli, G.; Tassone, S.
Chemical and physical properties of meat of bulls and steers fed mycorrhizal or conventional corn
2018-01-01 Peiretti P.G., Tassone S., Masoero G., Barbera S.
Chemical composition, in vitro digestibility and fatty acid profile of Amaranthus caudatus herbage during its growth cycle
2018-01-01 Peiretti PG, Meineri G., Longato E., Tassone S.
Come deve essere l'insilato di mais
2002-01-01 MIMOSI A; R. FORTINA; IGHINA A; TASSONE S
Comparison of in vivo and in vitro digestibility in donkeys
2020-01-01 Tassone S., Fortina R., Valle E., Cavallarin L., Raspa F., Boggero S., Bergero D., Giammarino M., Renna M.
Comparison of In Vivo and In Vitro Digestibility in Rabbits
2021-01-01 Tassone S., Fortina R.*, Mabrouki S., Hachana Yasser, Barbera S.
Comparison of the nutritive value and fatty acid profile of the green pruning residues of six grapevine (Vitis vinifera L.) cultivars
2017-01-01 Peiretti, P. G.; Masoero, G.; Tassone, Sonia
Conservazione della carne bovina. Sviluppo di prodotti innovativi e di nuovi metodi di distribuzione.
2003-01-01 S. Del Treppo; S. Tassone
Correlation between progesterone nd cortisol in young bulls under stress for a short period
1999-01-01 S. Tassone; E. Tartari; A. Cagnasso; O. Abate; S. Barbera
Could C-BSE be caused by genetically susceptibility and “monogastric” state of calf?
2017-01-01 Barbera S., Tassone S.
Il culatello di Mora piace ai consumatori
2003-01-01 S. Tassone; R. Fortina
Dietary administration of chestnut extract in chicken broiler
2006-01-01 A. Schiavone; S. Tassone; K. Guo; L. Gasco; I. Zoccarato
Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibility
2011-01-01 Opsi F.; Tassone S.; Fortina R.; Andrés S.; Lopez S.
DSY Balance
2011-01-01 Tassone S.; Careddu N.; Barbera S.
Effect of environment, feed, management, load, transport, unloading and slaughter on carcass pH and health of veal calves
2011-01-01 Tassone S.; Torchio M.; Botta M.; Biolatti B.; Barbera S.
Effects of a natural extract of chestnut wood (Silvafeed ENC) on digestibility, performances traits and nitrogen balance of broiler chiks
2008-01-01 A. SCHIAVONE; K. GUO; S. TASSONE; L. GASCO; E. HERNANDEZ; R. DENTI; I. ZOCCARATO