RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
SUSTAINABLE MICRO-SCALE EXTRACTION OF BIOACTIVE PHENOLIC COMPOUNDS FROM VITIS VINIFERA LEAVES WITH IONIC LIQUID-BASED SURFACTANTS
2021-01-01 Giulia Mastellone, Idaira Pacheco-Fernández, Patrizia Rubiolo, Verónica Pino, Cecilia Cagliero
TECHNOLOGICAL INNOVATIONS AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN INTERNATIONAL MARKETING RESEARCH: A SYSTEMATIC REVIEW
2020-01-01 Iaia, L.; Christofi, M.; Vrontis, D.
TEICOPLANIN AND VANCOMYCIN RESISTANCE IN METHICILLIN-SENSITIVE STAPHYLOCOCCUS AUREUS ISOLATED IN A RABBIT FARM IN ITALY
2020-01-01 Anna-Rita Attili, Alessandro Bellato, Patrizia Robino, Livio Galosi, Giacomo Rossi, Martina Linardi, Vincenzo Cuteri, Francesca Paola Nocera, Luisa De Martino, Patrizia Nebbia
The ancient city and the rising sea. Using archaeogeosites to convey climate awareness
2021-01-01 Mariani, Guido Stefano; Melis, Rita Teresa
The challenge of sulphite content reduction in organic wines: possible strategies for red winemaking
2020-01-01 Maria Alessandra PAISSONI, Simone GIACOSA, Susana RÍO SEGADE, Vasileios ENGLEZOS, Vincenzo GERBI, Luca Giorgio Carlo ROLLE
The Female Presence in the Funeral Industry: Gender Perceptions
2021-01-01 GRANDI, A., COLOMBO, L., CONVERSO, D., BOSCO, N., GUIDETTI, G.
The genetic basis of tomato aroma I : QTL regions involved in lipid VOCs accumulation
2020-01-01 Martina M., Tikunov Y., Portis E., Bovy A.G.
The genetic basis of tomato aroma II : QTL regions involved in amino acid volatiles metabolism
2020-01-01 Martina M., Portis E., Tikunov Y., Bovy A.G.
The multidisciplinary and interdisciplinary approach of the CISAO of the University of Turin for development cooperation
2020-01-01 Carlo Semita; Riccardo Fortina; Daniele De Meneghi; Sabrina Bonetto; Elena Ferrero
The restoration of abandoned temperate forests with semi-free-range pigs: the experience of ‘Food For Forest’
2021-01-01 ginevra nota, roberta berretti, simone ravetto enri, marco pittarello, davide barberis, davide ascoli, renzo motta, giampiero lombardi, luca maria battaglini, michele lonati
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO 194
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 194
Data di pubblicazione
- 2021 137
- 2020 57
Editore
- - 12
- IVES – International Viticulture ... 11
- EuroMed Press 6
- Società Botanica Italiana 6
- EGU 5
- EuroPlanet Society 5
- SOL International Online Meeting ... 4
- Università di Torino 4
- Dykinson 3
- EAAP 3
Rivista
- BIPOLAR DISORDERS 1
- ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MAN... 1
- EUROMED ACADEMY OF BUSINESS CONFE... 1
- JOURNAL OF THE NEUROLOGICAL SCIENCES 1
- NEUROLOGY 1
- OBERWOLFACH REPORTS 1
- QUADERNI DI GEOFISICA 1
- VASCULAR PHARMACOLOGY 1
Keyword
- Africa 2
- Column Generation 2
- economic geology 2
- ecosystem services 2
- Ionic liquids 2
- ore geology 2
- Scheduling 2
- sedimentary basins 2
- Universities 2
- abbandono 1
Lingua
- eng 172
- ita 18
- Inglese 2
- spa 2
- rus 1
Accesso al fulltext
- open 109
- reserved 49
- no fulltext 35
- embargoed 1