Viable and culturable populations of Saccharomyces cerevisiae, Hanseniaspora uvarum and Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) during Barbera must fermentation

COCOLIN, Luca Simone;RANTSIOU, KALLIOPI
Last
2015-01-01

2015
Inglese
Esperti anonimi
78
195
200
6
www.elsevier.com/inca/publications/store/4/2/2/9/7/0
Culture-independent technique; DGGE; Ethidium monoazide bromide (EMA); Non-Saccharomyces; Quantitative PCR (qPCR); Wine; Food Science
SPAGNA
1 – prodotto con file in versione Open Access (allegherò il file al passo 6 - Carica)
262
5
Wang, Chunxiao; Esteve-Zarzoso, Braulio; Cocolin, Luca; Mas, Albert; Rantsiou, Kalliopi
info:eu-repo/semantics/article
partially_open
03-CONTRIBUTO IN RIVISTA::03A-Articolo su Rivista
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