PACE, CATERINA
PACE, CATERINA
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Extraction kinetics of anthocyanins from skin to pulp during carbonic maceration of winegrape berries with different ripeness levels
2014-01-01 C. PACE; S. GIACOSA; F. TORCHIO; S. RÍO SEGADE; E. CAGNASSO; L. ROLLE
Impact of maceration enzymes on skin softening and relationship with anthocyanin extraction in winegrapes with different anthocyanin profiles.
2015-01-01 S. RÍO SEGADE; C. PACE; F. TORCHIO; S. GIACOSA; V. GERBI; L. ROLLE
Studio della composizione antocianica dei vitigni autoctoni piemontesi Avanà e Becouet e della sua evoluzione nel corso della vinificazione.
2013-01-01 G. ZEPPA; C. PACE; S. GIACOSA; F. TORCHIO; L. ROLLE
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Extraction kinetics of anthocyanins from skin to pulp during carbonic maceration of winegrape berries with different ripeness levels | 2014 | C. PACE; S. GIACOSA; F. TORCHIO; S. RÍO SEGADE; E. CAGNASSO; L. ROLLE | |
Impact of maceration enzymes on skin softening and relationship with anthocyanin extraction in winegrapes with different anthocyanin profiles. | 2015 | S. RÍO SEGADE; C. PACE; F. TORCHIO; S. GIACOSA; V. GERBI; L. ROLLE | |
Studio della composizione antocianica dei vitigni autoctoni piemontesi Avanà e Becouet e della sua evoluzione nel corso della vinificazione. | 2013 | G. ZEPPA; C. PACE; S. GIACOSA; F. TORCHIO; L. ROLLE |