CIVERA, Tiziana

CIVERA, Tiziana  

SCIENZE VETERINARIE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 155 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A five year surveillance report on PFGE types of Listeria monocytogenes isolated in Italy from food and food related environments. 2010 Nucera D; Lomonaco S; Bianchi DM; Decastelli L; Grassi MA; Bottero MT; Civera T.
A multiplex PCR for the identification of animal species in feedstuff 2004 DALMASSO A.; FONTANELLA E.; PIATTI P.; CIVERA C.; ROSATI S.; BOTTERO M
A multiplex polymerase chain reaction for the identification of cows' goats' and sheep's milk in dairy products 2003 BOTTERO M.T.; CIVERA T.; NUCERA D.; ROSATI S.; P. SACCHI; TURI R.M
A novel multiplex PCR assay for simultaneous detection and identification of Sarcocystis spp. in cattle 2011 Francesco Chiesa; Alessandra Dalmasso; Lorenzo Domenis;Tiziana Civera
Amine biogene nei prodotti caseari: presenza e significato in formaggi fusi e grattugiati. 2000 PATTONO D.; BOTTERO M.T.; T. CIVERA; GRASSI M.A.; TURI R.M.
Application of DNA barcoding for controlling of the species from Octopus genus 2014 Francesco Debenedetti;Alessandra Dalmasso;Maria Teresa Bottero;Maurizio Gilli;Stefano Gili;Valentina Tepedino;Tiziana Civera
Application of PFGE (Pulsed Field Gel Electrophoresis) for Salmonella spp. infections surveillance 2006 LOMONACO S; NUCERA D; GRIGLIO B; MAROTTA V; PEZZOLI L; CIVERA T
Application of Pulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE) to investigate the diversity of Listeria monocytogenes strains isolated from different food sources 2006 NUCERA D; LOMONACO S; DECASTELLI L; GALLINA S; BOTTERO MT; CIVERA T
Approcci biomolecolari per l’identificazione di alcune specie di tonno 2005 Dalmasso A.; Civera T.; Bottero M.T.
Approccio biomolecolare per l’identificazione di specie di una trancia di pesce. 2003 CIVERA T; BOTTERO M.T; A. DALMASSO; PENNISI L; FAZIO G
Authentication of meat from game and domestic species by SNaPshot minisequencing analysis 2008 LA NEVE F; CIVERA T; BOTTERO M
Biofilm Formation and Disinfectant Susceptibility of Persistent and Nonpersistent Listeria monocytogenes Isolates from Gorgonzola Cheese Processing Plants 2016 Costa, Annalisa; Bertolotti, Luigi; Brito, Luisa; Civera, Tiziana
Biofilm formation and genomic features of Listeria monocytogenes strains isolated from meat and dairy industries located in Piedmont (Italy) 2022 Di Ciccio, Pierluigi; Rubiola, Selene; Panebianco, Felice; Lomonaco, Sara; Allard, Marc; Bianchi, Daniela Manila; Civera, Tiziana; Chiesa, Francesco
Biomolecular approaches for the identification of tuna species 2006 A. DALMASSO; T. CIVERA; M. BOTTERO
IL BOUDIN DELLA VALLE D'AOSTA. INDIVIDUAZIONE DI STANDARD MICROBIOLOGICI IN PREPARAZIONI GASTRONOMICHE TIPICHE A BASE DI SANGUE. 2001 GILLI P.; CIVERA T.; GRASSI M.A.; ROVAREY E.
BOVINE EOSINOPHILIC MYOSITIS: ROLE OF SARCOCYSTIS SPP. 2013 Biasibetti E.; Chiesa F.; Tursi M.; Civera T.; Capucchio M.T.
Caratteristiche chimiche e microbiologiche di molluschi cefalopodi nel corso della conservazione. 1999 T. CIVERA; GRASSI M.A.; PATTONO D.
CARATTERISTICHE IGIENICO-SANITARIE DI CASEIFICI ARTIGIANALI IN PIEMONTE 2001 CIVERA T.; GRASSI M.A.; BOTTERO M.T.; PATTONO D.
Caratteristiche igienico-sanitarie di formaggi prodotti sul territorio piemontese. 2003 Decastelli L.; Martorana M.; Desiato R.; Grassi M.A.; Dalmasso A.; Civera T.
Caratteristiche microbiologiche della robiola di Roccaverano 2002 M. GRASSI; CIVERA T; PATTONO D; TURI R.M