Processed vs. non-processed biowastes for agriculture: Effects of post-harvest tomato plants and biochar on radish growth, chlorophyll content and protein production

MOZZETTI MONTERUMICI, Chiara;MONTONERI, Enzo;GINEPRO, Marco;NEGRE, Michèle
Last
2015-01-01

2015
16
4
8826
8843
http://www.mdpi.com/1422-0067/16/4/8844/pdf
Biochar; Chlorophyll content; N assimilation; Plant growth; Post harvest tomato plants; Radish; Physical and Theoretical Chemistry; Organic Chemistry; Spectroscopy; Inorganic Chemistry; Catalysis; Molecular Biology; Computer Science Applications1707 Computer Vision and Pattern Recognition
Mozzetti Monterumici, Chiara; Rosso, Daniele; Montoneri, Enzo; Ginepro, Marco; Baglieri, Andrea; Novotny, Etelvino Henrique; Kwapinski, Witold; Negre, Michèle
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Articolo Processed vs Non Processed Biovastes.pdf

Accesso aperto

Tipo di file: PDF EDITORIALE
Dimensione 908.75 kB
Formato Adobe PDF
908.75 kB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2318/1524272
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? 3
  • Scopus 26
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 24
social impact