Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 39 di 39
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
URINE FEATURES USED TO SURVEY NITROGEN EXCRETION IN RABBITS 2014 Gasco L.; Rotolo L.; Masoero G.; Miniscalco B.; Zoccarato I.
Interaction between dietary ß-alanine and valine supplemented to broilers diet 2014 Cools A; Janssens GPJ; De Moor C; Laget M; DE MARCO M; Rotolo L; Gasco L; Schiavone A
Dried artichoke bracts in rabbit nutrition: effects on performance and apparent digestibility 2014 Dabbou S.; Peiretti P.G.; Gai F.; Dabbou Fekih S.; Rotolo L.; Helal A.N.; Zoccarato I.; Gasco L.
Apparent digestibility and metabolizable energy of two different insects meal (Hermetia illucens and Tenebrio molitor) in broiler chickens 2014 De Marco M.; Rotolo L.; Gasco L.; Belforti M.; Gai F.; Martinez S.; Madrid J.; Hernandez F.; Katz H.; Zoccarato I.; Schiavone A.
Dried artichoke bracts in rabbits nutrition: effects on the carcass characteristics, meat quality and fatty acid composition. 2014 Dabbou S.; Gasco L.; Gai F.; Zoccarato I.; Rotolo L.; Dabbou Fekih S.; Brugiapaglia A.; Helal A.N.; Peiretti P.G.
Dietary Supplementation of oregano and sage dried leaves on performances and meat quality of rabbits 2013 L. Rotolo; F. Gai; S. Nicola; I. Zoccarato; A. Brugiapaglia.; L. Gasco
Effects of tomato pomace supplementation on carcass characteristics and meat quality of fattening rabbits 2013 Peiretti P.G.; Gai F.; Rotolo L.; Brugiapaglia A.; Gasco L.
Effects of diets with increasing levels of dried tomato pomace on the performances and apparent digestibility of growing rabbits 2012 Peiretti PG.; Gai F.; Rotolo L.; Gasco L.
L'allevamento di suini più magri: una scommessa possibile per il Piemonte 2012 Zoccarato I; Rotolo L; Brugiapaglia A; Lussiana C; Malfatto V; Mondino R; Ballatore L; Piovano B;
Diet fat level and season effect on heavy pig lipid profile 2011 L. Rotolo; K. J. Guo; I. Zoccarato
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese 2011 Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C
Effects of feed supplementation with dried leaves of sage (Salvia Officinalis) on performances and meat quality traits in rabbits 2011 Ivo Zoccarato; Laura Gasco; Francesco Gai; Luca Rotolo; Alberto Brugiapaglia; Silvana Nicola
Effect of a tomato extract-supplemented diet on egg yolk pigmentation and lycopene transfer efficiency 2010 L. Rotolo; G. Strazzullo; M. Pagella; A. Brugiapaglia; L. Pozzo; A. Schiavone
Tomato extract supplemented diet: effect on egg yolk pigmentation and lycopene crossing-over 2009 Strazzullo G.; Rotolo L.; Pagella M.; Brugiapaglia A.; Schiavone A.
Effetti di diete contenenti ocra tossina A e integrate con licopene sulle perfomance zootecniche di polli broiler 2009 Pozzo L; Schiavone A; Rotolo L; Antoniazzi S; Cavallarin L
Tomato extract supplemented diet: effect on egg yolk pigmentation and licopene crossing-over 2009 Rotolo L; Strazzullo G; Pagella M; Brugiapaglia A; Perona G; Pozzo L; Schiavone A
Haematological traits in broiler chickens fed a diet supplemented with lycopene during repeated exposure to Ocratoxin A 2009 Pozzo L.; Salamano G.; Mellia E.; Cavallarin L.; Antoniazzi S.; Doglione L.; Gennero M.S.; Rotolo L.; Schiavone A.
Parametri ematologici e di immunità aspecifica in polli da carne alimentati con diete contaminate da ocratossina A e integrate con licopene 2009 Mellia E; Salamano G; Pozzo L; Rotolo L; Schiavone A; Cavallarin L; Antoniazzi S; Gennero MS; Doglione L
Effect of extract of chestnut wood inclusion (ENC®) in normal and low protein amminoacid supplemented diets on heavy broiler rabbits 2008 Zoccarato I.; Gasco L.; Schiavone A.; Guo K.; Barge P.; Rotolo L.; Savarino G.; Masoero G.
Mostrati risultati da 21 a 39 di 39
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile