MAGHENZANI, MARCO
MAGHENZANI, MARCO
Biofumigazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta su ciliegie.
2016-01-01 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Giacalone, G.; Spadaro, D.; Garibaldi, A.; Gullino, M.L
Biofumigazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta su pesche.
2016-01-01 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Giacalone, G.; Spadaro, D.; Garibaldi, A.; Gullino, M.L
CHLORINE DIOXIDE GAS TREATMENT ON POSTHARVEST QUALITY OF RASPBERRY
2017-01-01 Maghenzani, Marco; Chiabrando, Valentina; Giuggioli, NICOLE ROBERTA; Peano, Cristiana; Giacalone, Giovanna
Effect of fumigation with essential oils on postharvest quality and health of stone fruit.
2016-01-01 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Chiabrando, V.; Giacalone, G.; Gullino, M.L.; Garibaldi, A.; Spadaro, D
Effects of treatment by vapour of essential oil from Thymus vulgaris and Satureja montana on postharvest quality of sweet cherry (cv. Ferrovia
2018-01-01 Maghenzani M., Chiabrando V., Santoro K., Spadaro D., Giacalone G.
Improving Storability of Strawberries with Gaseous Chlorine Dioxide in Perforated Clamshell Packaging
2018-01-01 Chiabrando, Valentina; Giuggioli, Nicole; Maghenzani, Marco; Peano, Cristiana; Giacalone, Giovanna
Nuove tecniche per la propagazione agamica mediante talea di ibridi di Castanea spp.
2014-01-01 D. Donno; G. L. Beccaro; M. Maghenzani; G. M. Mellano; A. K. Cerutti; G. Bounous
TECNOLOGIE DI CONSERVAZIONE POST RACCOLTA. METODI INNOVATIVI
2018-05-27
The effect of different MAP on quality retention of fresh-cut nectarines
2016-01-01 Maghenzani, M.; Chiabrando, V.; Giacalone, G
Thyme and Savory Essential Oil Vapor Treatments Control Brown Rot and Improve the Storage Quality of Peaches and Nectarines, but Could Favor Gray Mold
2018-01-01 Santoro, Karin; Maghenzani, Marco; Chiabrando, Valentina; Bosio, Pietro; Gullino, Maria Lodovica; Spadaro, Davide; Giacalone, Giovanna
Uso degli oli essenziali come fumiganti per il contenimento di patogeni post-raccolta su pesche e nettarine
2018-01-01 SANTORO K., SPADARO D., MAGHENZANI M., GIACALONE G., GULLINO M.L., GARIBALDI A.