GASCO, Laura

GASCO, Laura  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 105 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Andamento del livello di ammonio nelle acque reflue di una troticoltura intensiva in relazione alle attività gestionali 1997 Sicuro B.; Palmegiano G.B.; Zoccarato I.; Bergero D.; Gasco L.
Apparent digestibility and metabolizable energy of two different insects meal (Hermetia illucens and Tenebrio molitor) in broiler chickens 2014 De Marco M.; Rotolo L.; Gasco L.; Belforti M.; Gai F.; Martinez S.; Madrid J.; Hernandez F.; Katz H.; Zoccarato I.; Schiavone A.
Bacterial profile from hard faeces in growing rabbits fed with Lythrum salicaria 2013 I. Ferrocino; A. Kovitvadhi; C. Malavasi; L. Gasco; L. Cocolin; I. Zoccarato
BROILER CHICKENS FED DIETS WITH TENEBRIO MOLITOR INSECT INCLUSION: HISTOLOGICAL AND MORPHOMETRIC INVESTIGATIONS 2016 Biasato, I.; Biasibetti, E.; Spuria, L.; Cavallarin, L.; Gai, F.; Gasco, L.; Schiavone, A; and Capucchio, M.T.
Cadmium lead and mercury levels in Italian farmed siberian sturgeon (Acipenser baeri). 2009 Prearo M.; Dörr A.J.M.; Pacini N.; Elia A.C.; Righetti M.; Gasco L.; Tarasco R.; Leogrande M.; Gai F.; Marturano S.; Abete M.C
CARATTERIZZAZIONE ISTOLOGICA DELL’APPARATO DIGERENTE DI STORIONI ALIMENTATI CON DIETE CONTENENTI UNA FARINA DI MOSCA SOLDATO (Hermetia illucens) 2017 Caimi C., Prearo M., Schiavone A., Varello K., Gai F., Gasco L.
Carcass yields and breast meat composition of male and female Italian slow-growing chicken breeds 2018 Sihem Dabbou, Laura Gasco, Alberto Brugiapaglia,Stefano Sartore, Dominga Soglia, Francesco Gai, Achille Schiavone
CELLOW-FeeP Project - Circular Economic: Live Larvae recycling Organic Waste for rural Poultry 2021 L. Gasco, A. Schiavone, S. Cerolini, F. Bellagamba, V. Bongiorno, M.T. Capucchio, E. Dinuccio, I. Ferrocino, V. Moretti, D.M. Nucera, S. Bellezza Oddon, M. Renna, I. Biasato, G. Tedeschi, L. Zaniboni
Circular Economy: Live Larvae recycling Organic Waste for rural Poultry (CELLOW-FeeP) 2021 Luisa Zaniboni, Manuela Renna, Achille Schiavone, Silvia Cerolini, Ilaria Biasiato, Federica Bellagamba, Valentina Bongiorno, Maria Teresa Capucchio, Elio Dinuccio, Ilario Ferrocino, Vittorio Moretti, Daniele Michele Nucera, Sara Bellezza Oddon, Gabriella Tedeschi, Laura Gasco
Cooperation for education in agriculture: CISAO_Unito and CLICHA project, a modern training approach to cope with the challenges of climate change and food security 2020 Daniele De Meneghi; Carlo Semita; Paolo Barge; Nicole Giuggioli; Laura Gasco; Cristina Peano; Riccardo Fortina
Dietary administration of chestnut extract in chicken broiler 2006 A. Schiavone; S. Tassone; K. Guo; L. Gasco; I. Zoccarato
Dietary insect meal inclusion in chickens: preliminary results about anatomopathological investigations. 2015 Biasato, Ilaria; Biasibetti, Elena; Marco, Michele De; Rotolo, Luca; Gasco, Laura; Schiavone, Achille; Capucchio, Maria Teresa
Digeribilità delle farine di insetto: Le prove in campo per l'acquacoltura 2017 Gariglio, Marta; Gai, Francesco; Schiavone, Achille; Gasco, Laura
Effect of a feed protected acidifying agent on rainbow trout performance traits 2003 Gasco Laura; Zoccarato Ivo; Lussiana Carola
Effect of black soldier fly (Hermetia illucens) meal in sturgeon (Acipenser baerii) juvenils feeds: preliminary results. 2017 Gasco, Laura; Schiavone, Achille; Tommaso, Mei; Meneguz, Marco; Gariglio, Marta; Caimi, Christian; Dama, Andrea; Renna, Manuela; Dabbou, Sihem; Enrico, Bressan; Montagnani, Marco; Alberto, Prato; Alessio, Bonaldo; Prearo, Marino; Gai, Francesco
Effect of carbohydrates ingested on performances and proximate composition of some tissues of sturgeon (Acipenser naccarii) 2001 Forneris Gilberto; Gai Francesco; Gasco Laura; Lussiana Carola; Palmegiano Giovanni Battista; Sicuro Benedetto; Zoccarato Ivo
Effect of diet chestnut tannin supplementation on meat quality, fatty acid profile and lipid stability in broilers rabbits 2009 Gai F.; Gasco L.; Hua Wei L.; Lussiana C.; Brugiapaglia A.; Masoero G.; Zoccarato I.
Effect of dietary artichoke brackts supplementation on biochemical liver function and oxidative status of growing rabbits. 2015 Dabbou S.; Dabbou SF.; Neffati F.; El Arem A.; Gai F.; Rotolo L.; De Marco M.; Najjar M.F.; Zoccarato I.; Gasco L.; Helal A.N.
Effect of dietary polysavone supplementation on performance and meat quality of growing rabbits 2015 Dabbou, S.; De Marco, M.; Rotolo, L.; Pozzo, L.; Tong, J.M.; Schiavone, A.; Gasco, L.; Gai, F.
Effect of different dietary lipid sources on rainbow trout fillet fatty acid profile 2009 Gasco L.; Gai F.; Lussiana C.; Palmegiano G.B.; Zoccarato I.