BLANDINO, Massimo
BLANDINO, Massimo
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
16S rDNA profiling to reveal the influence of seed-applied biostimulants on the rhizosphere of young maize plants
2018-01-01 Visioli, Giovanna*; Sanangelantoni, Anna Maria; Vamerali, Teofilo; Dal Cortivo, Cristian; Blandino, Massimo
2003: una campagna a rischio per le aflatossine
2004-01-01 M. Blandino; A. Reyneri
5- n-Alkylresorcinol Profiles in Different Cultivars of Einkorn, Emmer, Spelt, Common Wheat, and Tritordeum
2021-01-01 Pedrazzani C.; Vanara F.; Bhandari D.R.; Bruni R.; Spengler B.; Blandino M.; Righetti L.
5-N-alkylresorcinols as biopeticides: investigating their role against the accumulation of deoxynivalenol in different triticum and tritordeum species
2021-01-01 PEDRAZZANI C., VANARA F., BLANDINO M., DALL’ASTA C., RIGHETTI L.
A ddRADseq Survey of the Genetic Diversity of Rye (Secale cereale L.) Landraces from the Western Alps Reveals the Progressive Reduction of the Local Gene Pool
2021-01-01 Adamo, Martino; Blandino, Massimo; Capo, Luca; Ravetto Enri, Simone; Fusconi, Anna; Lonati, Michele; Mucciarelli, Marco
Adattamento dell’agrotecnica del mais in risposta alla diabrotica e alla sospensione della concia insetticida.
2012-01-01 AMATO F.; BLANDINO M.; REYNERI A.; TESTA G.
Agronomical and qualitative benefits effect of nitrogen and phosphorus starter fertilization at maize planting
2020-01-01 BLANDINO M., BATTISTI M., CAPO L., REYNERI A.
Agrotecnica e malerbe: influenza su produttività e micotossine.
2012-01-01 AMATO F.; BLANDINO M.; REYNERI A.
Alkylresorcinol content in whole grains and pearled fractions of wheat and barley
2016-01-01 Bordiga, Matteo; Locatelli, Monica; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Reyneri, Amedeo; Blandino, Massimo; Coisson, Jean Daniel
Alkylresorcinols content in pearled naked and hulled barley fractions
2012-01-01 BORDIGA M.; LOCATELLI M.; MONTELLA R.; COISSON J.D.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.;
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions
2013-01-01 BORDIGA M.; CERETI E.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; REYNERI A.; ARLORIO M.
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions.
2012-01-01 BORDIGA M.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.
Allerta Fusarium su grano: riconoscere i sintomi in campo.
2010-01-01 BLANDINO M.; MANCINI M.C.; REYNERI A.
Analisi della filiera per l’impiego ad uso energetico in impianti di digestione anaerobica del tutolo, un sottoprodotto del mais da granella
2014-01-01 BLANDINO M.; FABBRI C.; FERRERO C.; REYNERI A.
Analisi delle agrotecniche per il contenimento della presenza di micotossine nella granella di mais.
2003-01-01 A. Reyneri; M. Blandino; A. Matta; A. Alma; L. Bersani
Analisi delle operazioni di post-raccolta sul controllo delle micotossine nella granella di mais.
2003-01-01 A. Reyneri; L. Bersani; M. Blandino; C. Ferrero
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from colored cereals.
2017-01-01 ABBASI-PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from pigmented wheat and corn grains
2017-01-01 ABBASI PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Anticipare la fioritura del mais per migliorare rese e qualità.
2010-01-01 BLANDINO M.; MANCINI M.C.; SOVRANI V.; REYNERI A.
Antioxidant properties of sourdoughs made with whole grain flours of hull-less barley or conventional and pigmented wheat and by selected lactobacilli strains
2020-01-01 Galli Viola; Venturi Manuel; Guerrini Simona; Blandino Massimo; Luti Simone; Pazzagli Luigia; Granchi Lisa.