BLANDINO, Massimo

BLANDINO, Massimo  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
16S rDNA profiling to reveal the influence of seed-applied biostimulants on the rhizosphere of young maize plants 2018 Visioli, Giovanna*; Sanangelantoni, Anna Maria; Vamerali, Teofilo; Dal Cortivo, Cristian; Blandino, Massimo
2003: una campagna a rischio per le aflatossine 2004 M. Blandino; A. Reyneri
5- n-Alkylresorcinol Profiles in Different Cultivars of Einkorn, Emmer, Spelt, Common Wheat, and Tritordeum 2021 Pedrazzani C.; Vanara F.; Bhandari D.R.; Bruni R.; Spengler B.; Blandino M.; Righetti L.
5-N-alkylresorcinols as biopeticides: investigating their role against the accumulation of deoxynivalenol in different triticum and tritordeum species 2021 PEDRAZZANI C., VANARA F., BLANDINO M., DALL’ASTA C., RIGHETTI L.
A ddRADseq Survey of the Genetic Diversity of Rye (Secale cereale L.) Landraces from the Western Alps Reveals the Progressive Reduction of the Local Gene Pool 2021 Adamo, Martino; Blandino, Massimo; Capo, Luca; Ravetto Enri, Simone; Fusconi, Anna; Lonati, Michele; Mucciarelli, Marco
Adattamento dell’agrotecnica del mais in risposta alla diabrotica e alla sospensione della concia insetticida. 2012 AMATO F.; BLANDINO M.; REYNERI A.; TESTA G.
Agronomical and qualitative benefits effect of nitrogen and phosphorus starter fertilization at maize planting 2020 BLANDINO M., BATTISTI M., CAPO L., REYNERI A.
Agrotecnica e malerbe: influenza su produttività e micotossine. 2012 AMATO F.; BLANDINO M.; REYNERI A.
Alkylresorcinol content in whole grains and pearled fractions of wheat and barley 2016 Bordiga, Matteo; Locatelli, Monica; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Reyneri, Amedeo; Blandino, Massimo; Coisson, Jean Daniel
Alkylresorcinols content in pearled naked and hulled barley fractions 2012 BORDIGA M.; LOCATELLI M.; MONTELLA R.; COISSON J.D.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.;
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions 2013 BORDIGA M.; CERETI E.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; REYNERI A.; ARLORIO M.
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions. 2012 BORDIGA M.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.
Allerta Fusarium su grano: riconoscere i sintomi in campo. 2010 BLANDINO M.; MANCINI M.C.; REYNERI A.
Analisi della filiera per l’impiego ad uso energetico in impianti di digestione anaerobica del tutolo, un sottoprodotto del mais da granella 2014 BLANDINO M.; FABBRI C.; FERRERO C.; REYNERI A.
Analisi delle agrotecniche per il contenimento della presenza di micotossine nella granella di mais. 2003 A. Reyneri; M. Blandino; A. Matta; A. Alma; L. Bersani
Analisi delle operazioni di post-raccolta sul controllo delle micotossine nella granella di mais. 2003 A. Reyneri; L. Bersani; M. Blandino; C. Ferrero
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from colored cereals. 2017 ABBASI-PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from pigmented wheat and corn grains 2017 ABBASI PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Anticipare la fioritura del mais per migliorare rese e qualità. 2010 BLANDINO M.; MANCINI M.C.; SOVRANI V.; REYNERI A.
Antioxidant properties of sourdoughs made with whole grain flours of hull-less barley or conventional and pigmented wheat and by selected lactobacilli strains 2020 Galli Viola; Venturi Manuel; Guerrini Simona; Blandino Massimo; Luti Simone; Pazzagli Luigia; Granchi Lisa.