SCAPINO, MATTIA
SCAPINO, MATTIA
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
A Comparative Study of Minor Winter Cereals and Bread Wheat: Agronomic Assessment, Grain Quality, Phytochemical Composition and Flour Rheology
2023-01-01 SARDELLA C., BRUNI R., CAPO L., MARAZZI C., MELONI R., GOZZI M., SCAPINO M., RIGHETTI L, DALL’ASTA, BLANDINO M.
Determination of pesticide residues in soybean and chickpea grains, intended for food use, as affected by chemical composition and time of application
2022-01-01 DONNA M., PIGNA G., VARETTO P., REYNERI A., SCAPINO M., CAPO L., MELONI R., BLANDINO M
Le lavorazioni conservative in sostituzione dell'aratura: effetto sulla qualità tecnologica e sanitaria nei cereali
2022-01-01 BLANDINO M., CAPO L., SCAPINO M., SCARPINO V., VANARA F., REYNERI A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A Comparative Study of Minor Winter Cereals and Bread Wheat: Agronomic Assessment, Grain Quality, Phytochemical Composition and Flour Rheology | 2023 | SARDELLA C., BRUNI R., CAPO L., MARAZZI C., MELONI R., GOZZI M., SCAPINO M., RIGHETTI L, DALL’ASTA, BLANDINO M. | |
Determination of pesticide residues in soybean and chickpea grains, intended for food use, as affected by chemical composition and time of application | 2022 | DONNA M., PIGNA G., VARETTO P., REYNERI A., SCAPINO M., CAPO L., MELONI R., BLANDINO M | |
Le lavorazioni conservative in sostituzione dell'aratura: effetto sulla qualità tecnologica e sanitaria nei cereali | 2022 | BLANDINO M., CAPO L., SCAPINO M., SCARPINO V., VANARA F., REYNERI A. |