MARCHIANI, Roberta
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 501
AS - Asia 46
NA - Nord America 42
SA - Sud America 7
AF - Africa 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
OC - Oceania 1
Totale 600
Nazione #
IT - Italia 379
FR - Francia 67
US - Stati Uniti d'America 39
AT - Austria 15
TR - Turchia 13
KR - Corea 10
CN - Cina 9
DE - Germania 9
VN - Vietnam 8
GB - Regno Unito 6
RO - Romania 5
PL - Polonia 4
PT - Portogallo 3
BE - Belgio 2
CA - Canada 2
CH - Svizzera 2
CL - Cile 2
GR - Grecia 2
PE - Perù 2
SG - Singapore 2
UY - Uruguay 2
A1 - Anonimo 1
AU - Australia 1
BR - Brasile 1
DK - Danimarca 1
DZ - Algeria 1
ES - Italia 1
ET - Etiopia 1
FI - Finlandia 1
HR - Croazia 1
ID - Indonesia 1
IE - Irlanda 1
IN - India 1
IR - Iran 1
KH - Cambogia 1
MX - Messico 1
RU - Federazione Russa 1
UA - Ucraina 1
Totale 600
Città #
Torino 26
Vienna 15
Foggia 12
Centro 10
Dong Ket 8
Palermo 8
Rome 8
Milan 7
Turin 7
Urbino 7
Ann Arbor 6
Bologna 5
Sulmona 5
Ashburn 4
Bari 4
Messina 4
Napoli 4
Pisa 4
Salerno 4
San Giuliano Milanese 4
Warsaw 4
Beijing 3
Busto Arsizio 3
Dallas 3
Duncan 3
Lake Forest 3
Parma 3
Seregno 3
Trieste 3
University Park 3
Altamura 2
Andria 2
Ankara 2
Barletta 2
Benevento 2
Cluj-Napoca 2
Council Bluffs 2
Fabriano 2
Guangzhou 2
Lima 2
Modugno 2
Montevideo 2
Morcone 2
Orio Canavese 2
Ottawa 2
Padova 2
Reggio Calabria 2
Santiago 2
Selargius 2
Serra 2
Trento 2
Viareggio 2
Viterbo 2
Adelfia 1
Algueirão 1
Alpignano 1
Asti 1
Athens 1
Bath 1
Bengaluru 1
Bianco 1
Bitam 1
Bitonto 1
Brasília 1
Brindisi 1
Brossasco 1
Buffalo 1
Cagliari 1
Cambridge 1
Camerino 1
Castel Maggiore 1
Castelfidardo 1
Changsha 1
Corridonia 1
Edinburgh 1
Fairfield 1
Formigine 1
Francavilla Al Mare 1
Fremont 1
Garessio 1
Gazzaniga 1
Helsinki 1
Houston 1
Istanbul 1
Izmir 1
Kastamonu 1
Lamego 1
Latina 1
Leawood 1
Lecce 1
Leporano 1
Marene 1
Menlo Park 1
Modena 1
Montesarchio 1
Monza 1
Nave 1
Nesso 1
Nocera Superiore 1
Nuraminis 1
Totale 276
Nome #
Sviluppo di prodotti caseari funzionalizzati con sottoprodotti agricoli: risultati preliminari, file e27ce427-0157-2581-e053-d805fe0acbaa 400
YOGURT AND CHEESE ENRICHMENT WITH BY-PRODUCTS OF WINEMAKING: PRELIMINARY RESULTS OF PHYSICOCHEMICAL, NUTRITIONAL AND SENSORY EFFECTS, file e27ce429-4b95-2581-e053-d805fe0acbaa 81
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results, file e27ce427-1000-2581-e053-d805fe0acbaa 59
Physicochemical and nutritional qualities of grape pomace powder-fortified semi-hard cheeses, file e27ce42b-68b5-2581-e053-d805fe0acbaa 32
Yogurt Enrichment with Grape Pomace: Effect of Grape Cultivar on Physicochemical, Microbiological and Sensory Properties, file e27ce42b-6ab4-2581-e053-d805fe0acbaa 32
A sensory- and consumer-based approach to optimize cheese enrichment with grape skin powder, file e27ce435-0d0f-2581-e053-d805fe0acbaa 4
A sensory- and consumer-based approach to optimize cheese enrichment with grape skin powder, file e27ce432-5f72-2581-e053-d805fe0acbaa 3
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli, file e27ce429-4371-2581-e053-d805fe0acbaa 2
Yogurt Enrichment with Grape Pomace: Effect of Grape Cultivar on Physicochemical, Microbiological and Sensory Properties, file e27ce42b-bf96-2581-e053-d805fe0acbaa 1
Totale 614
Categoria #
all - tutte 943
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 285
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.228


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201921 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 12 9
2019/202079 8 3 16 7 4 5 3 2 10 4 8 9
2020/202194 5 6 8 5 9 4 11 6 10 14 12 4
2021/202281 12 5 6 1 6 5 8 4 8 15 6 5
2022/202346 2 1 3 4 7 2 11 3 4 4 4 1
2023/202471 0 2 5 1 5 1 2 51 2 2 0 0
Totale 614