MARCHIANI, Roberta

MARCHIANI, Roberta  

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A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace 2014 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
A preliminary study on yogurt enrichment with by-products of winemaking 2013 Marchiani R.; Bertolino M.; Zeppa G.
A sensory- and consumer-based approach to optimize cheese enrichment with grape skin powder 2016 Torri, L.; Piochi, M.; Marchiani, R.; Zeppa, G.; Dinella, C.; Monteleone, E.
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of winery and distillery by-products for innovative functional foods production 2013 R. Marchiani
Application of winery and distillery by-products for innovative functional foods production 2014 R. Marchiani
Application of winery and distillery by-products for innovative functional foods production. 2012 R. Marchiani
Applicazioni lattiero-casearie di by-products enologici 2015 Zeppa, G.; Marchiani, R.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Giordano, M.; Torri, L.; Piochi, M.; Ghirardello, D.
Caratterizzazione sensoriale ed accettabilità di formaggi freschi arricchiti con fibra ed antiossidanti ottenuti da bucce di uva 2014 Piochi M.; Torri L.; Marchiani R.; Zeppa G.; Monteleone E.
Food enrichment with by-products of winemaking: results of physico-chemical, nutritional and sensory effects. 2018 Marchiani R., Bertolino M., Ghirardello D., Belviso S., Giordano M., Zeppa G.
Modificazione della formulazione di un prodotto da forno iposodico e valutazione degli effetti su parametri chimico-fisici e sensoriali 2012 M. Giordano; G. Mussino; G. Stuerdo; E. Gribaldi; R. Marchiani; L. Rolle; G. Zeppa; M. Bertolino
Physicochemical and nutritional qualities of grape pomace powder-fortified semi-hard cheeses 2016 Marchiani, Roberta; Bertolino, Marta; Ghirardello, Daniela; Mcsweeney, Paul L. H.; Zeppa, Giuseppe
Prestazioni chimico-fisiche e sensoriali di un biscotto iposodico 2011 M. GIORDANO; R. MARCHIANI; G. MUSSINO; G. STUERDO; E. GRIBALDI; L. ROLLE; G. ZEPPA; M. BERTOLINO
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli 2014 Zeppa, G.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Gerbi, V.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Guglielmetti, A.; Marchiani, R.; Rolle, L.
Sviluppo di prodotti caseari funzionalizzati con sottoprodotti agricoli: risultati preliminari 2013 Zeppa G.; Dal Bello B.; Marchiani R.; Ghirardello D.; Belviso S.; Giordano M.; Bertolino M.
Use of grape skin flour for novel food development: sensory characterization and acceptability of soft cheeses 2014 Piochi M.; Torri L.; Marchiani R.; Zeppa G.; Monteleone E.
VALORVITIS - Valorization of the wine industry by products for the production of high-added wine compounds 2013 Spigno G.; Maggi L.; Amendola D.; Fiori L.; Duba S.K.; Lavelli V.; Marietti M.; Zeppa G.; Marchiani R.; Torri L.; Piochi M.
YOGURT AND CHEESE ENRICHMENT WITH BY-PRODUCTS OF WINEMAKING: PRELIMINARY RESULTS OF PHYSICOCHEMICAL, NUTRITIONAL AND SENSORY EFFECTS 2015 Zeppa, G.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Barbosa Pereira, L.; Marchiani, R.; Torri, L.; Mcsweeney, P.H.L.
Yogurt Enrichment with Grape Pomace: Effect of Grape Cultivar on Physicochemical, Microbiological and Sensory Properties 2016 Marchiani, Roberta; Bertolino, Marta; Belviso, Simona; Giordano, Manuela; Ghirardello, Daniela; Torri, Luisa; Piochi, Maria; Zeppa, Giuseppe