MELONI, GIOVANNA ROBERTA
MELONI, GIOVANNA ROBERTA
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Effetto dell’impiego di oli essenziali sul marciume grigio e sul microbioma delle mele in conservazione.
2022-01-01 Giulia Remolif, Giada Schiavon, Marco Garello, Giovanna Roberta Meloni, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro
Mycotoxigenic potential of Penicillium species isolated from fresh chestnuts and derived products.
2023-01-01 M. Garello, E. Piombo, S. Valente, G. R. Meloni, S. Prencipe, F. Buonsenso, M. Marcet‑Houben, T. Gabaldon, D. Spadaro
Role of GsfR1 and global regulators on griseofulvin and other secondary metabolites biosynthesis and on growth and virulence of Penicillium griseofulvum
2020-01-01 VALENTE S., COMETTO A., MELONI G.R., PIOMBO E., BALLESTER A.R., GONZALEZ CANDELAS L., GULLINO M.L., SPADARO D.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effetto dell’impiego di oli essenziali sul marciume grigio e sul microbioma delle mele in conservazione. | 2022 | Giulia Remolif, Giada Schiavon, Marco Garello, Giovanna Roberta Meloni, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro | |
Mycotoxigenic potential of Penicillium species isolated from fresh chestnuts and derived products. | 2023 | M. Garello, E. Piombo, S. Valente, G. R. Meloni, S. Prencipe, F. Buonsenso, M. Marcet‑Houben, T. Gabaldon, D. Spadaro | |
Role of GsfR1 and global regulators on griseofulvin and other secondary metabolites biosynthesis and on growth and virulence of Penicillium griseofulvum | 2020 | VALENTE S., COMETTO A., MELONI G.R., PIOMBO E., BALLESTER A.R., GONZALEZ CANDELAS L., GULLINO M.L., SPADARO D. |