MELONI, GIOVANNA ROBERTA

MELONI, GIOVANNA ROBERTA  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 23 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Calcium oxide, potassium phosphite and a Trichoderma enriched compost water suspension protect Capsicum annuum against Phytophthora capsici by priming the immune system 2021 Alessio Bellini, Massimo Pugliese, Vladimiro Guarnaccia, Giovanna Roberta Meloni, Maria Lodovica Gullino
Caratterizzazione molecolare e chimica di ceppi di Aspergillus flavus isolati da mais ed insilati di mais in Piemonte 2021 Prencipe S., Meloni G. R., Gullino M.L., Garibaldi A., Spadaro D.
Controllo dei tempi e temperature di essiccazione delle nocciole per garantire l’assenza di aflatossine nei prodotti finali 2020 VALENTE S., MELONI G.R., PRENCIPE S., SPIGOLON N., FONTANA M., GARIBALDI A., GULLINO M.L., SPADARO D.
CRISPR-Cas9-Based Discovery of the Verrucosidin Biosynthesis Gene Cluster in Penicillium polonicum 2021 Valente S.; Piombo E.; Schroeckh V.; Meloni G.R.; Heinekamp T.; Brakhage A.A.; Spadaro D.
Do the ends justify the means? Impact of drought progression rate on stress response and recovery in Vitis vinifera 2022 Morabito C, Orozco J, Tonel G, Cavalletto S, Meloni GR, Schubert A, Gullino ML, Zwieniecki MA, Secchi F
Effect of drying temperatures and exposure times on aspergillus flavus growth and aflatoxin production on artificially inoculated hazelnuts 2020 Valente S.; Meloni G.R.; Prencipe S.; Spigolon N.; Somenzi M.; Fontana M.; Gullino M.L.; Spadaro D.
Effetto delle condizioni di essiccazione delle nocciole sullo sviluppo di Aspergillus flavus e sulla produzione di aflatossine 2019 MELONI G.R., VALENTE S., GARIBALDI A., SPADARO D., GULLINO M.L
Effetto dell’impiego di oli essenziali sul marciume grigio e sul microbioma delle mele in conservazione. 2022 Giulia Remolif, Giada Schiavon, Marco Garello, Giovanna Roberta Meloni, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro
Elaborated regulation of griseofulvin biosynthesis in Penicillium griseofulvum and its role on conidiation and virulence 2020 Valente S.; Cometto A.; Piombo E.; Meloni G.R.; Ballester A.-R.; Gonzalez-Candelas L.; Spadaro D.
Essential Oils Reduce Grey Mould Rot of Apples and Modify the Fruit Microbiome during Postharvest Storage 2023 Schiavon, Giada; Garello, Marco; Prencipe, Simona; Meloni, Giovanna Roberta; Buonsenso, Fabio; Spadaro, Davide
Genomica e HPLC-MS/MS per esplorare il potenziale micotossigeno di Penicillium spp 2019 Valente S., Piombo E., Prencipe S., Meloni G.R., Gullino M.L., Garibaldi A., Gabaldòn T., Spadaro D.
High-Dose cytarabine in induction treatment improves the outcome of adult patients younger than age 46 years with acute myeloid leukemia: Results of the EORTC-GIMEMA AML-12 trial 2014 Willemze, Roelof; Suciu, Stefan; Meloni, Giovanna; Labar, Boris; Marie, Jean-Pierre; Halkes, Constantijn J. M.; Muus, Petra; Mistrik, Martin; Amadori, Sergio; Specchia, Giorgina; Fabbiano, Francesco; Nobile, Francesco; Sborgia, Marco; Camera, Andrea; Selleslag, Dominik L. D.; Francois, Lefrer̀e Sr.; Magro, Domenico; Sica, Simona; Cantore, Nicola; Beksac, Meral; Berneman, Zwi; Thomas, Xavier; Melillo, Lorella; Guimaraes, Jose E.; Leoni, Pietro; Luppi, Mario; Mitra, Maria E.; Bron, Dominique; Fillet, Georges; Marijt, Erik W. A.; Venditti, Adriano; Hagemeijer, Anne; Mancini, Marco; Jansen, Joop; Cilloni, Daniela; Meert, Liv; Fazi, Paola; Vignetti, Marco; Trisolini, Silvia M.; Mandelli, Franco; De Witte, Theo
HPLC-MS/MS method for the detection of selected toxic metabolites produced by Penicillium spp. In nuts 2020 Spadaro D.; Meloni G.R.; Siciliano I.; Prencipe S.; Gullino M.L.
Identificazione molecolare, produzione di micotossine e saggi di patogenicità di ceppi di Alternaria spp. isolati da pero in Piemonte 2020 PRENCIPE S., MELONI G.R., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D.
Isolation, molecular characterization and aflatoxigenic potential of Aspergillus flavus strains isolated from corn conserved as silage 2019 prencipe simona, meloni giovanna roberta, Francesco Ferrero, Giorgio Borreani, Maria Lodovica Gullino, Davide Spadaro
Mycotoxigenic potential of Penicillium species isolated from fresh chestnuts and derived products. 2023 M. Garello, E. Piombo, S. Valente, G. R. Meloni, S. Prencipe, F. Buonsenso, M. Marcet‑Houben, T. Gabaldon, D. Spadaro
Pathogenicity, molecular characterization and mycotoxigenic potential of Alternaria spp. agents of black spots on fruit and leaves of Pyrus communis in Italy 2023 Prencipe, Simona; Meloni, Giovanna Roberta; Nari, Luca; Schiavon, Giada; Spadaro, Davide
Regulation of griseofulvin biosynthesis and role on growth and virulence of Penicillium griseofulvum, causal agent of apple blue mold 2019 VALENTE S., COMETTO A., MELONI G.R., PIOMBO E., BALLESTER A.R., GONZALEZ CANDELAS L., GULLINO M.L., SPADARO D.
Ritrovamento di Aspergillus parasiticus forti produttori di aflatossine su nocciole turche 2019 VALENTE S., MELONI G.R., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D.
Role of GsfR1 and global regulators on griseofulvin and other secondary metabolites biosynthesis and on growth and virulence of Penicillium griseofulvum 2020 VALENTE S., COMETTO A., MELONI G.R., PIOMBO E., BALLESTER A.R., GONZALEZ CANDELAS L., GULLINO M.L., SPADARO D.