BOTTO, RICCARDO

BOTTO, RICCARDO  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Applicazione fogliare di specifici lieviti secchi inattivi e qualità dell'uva 2017 Giacosa, Simone; Botto, Riccardo; Ossola, Carolina; Paissoni, Maria Alessandra; Pollon, Matteo; Gerbi, Vincenzo; Río Segade, Susana; Rolle, Luca; Battista, Fabrizio
Impact of specific inactive dry yeast application at veraison on berry skin mechanical properties, phenolic compounds extractability, and chemical composition of resulting wines 2017 Giacosa, Simone; Ossola, Carolina; Gil-Muñoz, Rocío; Botto, Riccardo; Río Segade, Susana; Paissoni, Maria Alessandra; Pollon, Matteo; Fernández-Fernández, José Ignacio; Bleda-Sánchez, Juan Antonio; Rolle, Luca
Impact of specific inactive dry yeast application on grape skin mechanical properties, phenolic compounds extractability, and wine composition 2019 Giacosa, Simone; Ossola, Carolina; Botto, Riccardo; Río Segade, Susana; Paissoni, Maria Alessandra; Pollon, Matteo; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
Volatile Compound Release from Oak Chips in Model Wine Media: Combined Influence of Toasting Degree, Size, Time of Contact, and Ethanol Content 2023 Pollon, Matteo; Rio Segade, Susana; Giacosa, Simone; Botto, Riccardo; Montanini, Carlo; Rolle, Luca