FORMIGONI, Andrea
FORMIGONI, Andrea
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on quality and oxidative susceptibility of beef meat
2019-01-01 Mordenti, A. L.; Brogna, N.; Merendi, F.; Formigoni, A.; Sardi, L.; Cardenia, V.; Rodriguez-Estrada, M. T.
When Changing the Hay Makes a Difference: A Series of Case Reports
2022-01-01 Cavallini, Damiano; Penazzi, Livio; Valle, Emanuela; Raspa, Federica; Bergero, Domenico; Formigoni, Andrea; Fusaro, Isa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on quality and oxidative susceptibility of beef meat | 2019 | Mordenti, A. L.; Brogna, N.; Merendi, F.; Formigoni, A.; Sardi, L.; Cardenia, V.; Rodriguez-Estrada, M. T. | |
When Changing the Hay Makes a Difference: A Series of Case Reports | 2022 | Cavallini, Damiano; Penazzi, Livio; Valle, Emanuela; Raspa, Federica; Bergero, Domenico; Formigoni, Andrea; Fusaro, Isa |