Food preparation and preservation in north-west Italy: a comparative assessment in the study of early medieval eating and cooking utensils in the settlement of Sant’Antonino in western Liguria and in the village of Trino Vercellese in the Po valley

DE VINGO, Paolo
2011-01-01

2011
Food in the Medieval Rural Environment
Lorca (SPAIN)
7-12 settembre 2009
Processing, Storage, Distribution of Food
Brepols
71
89
9782503536613
de Vingo P
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
de Vingo Ruralia 2011.pdf

Accesso riservato

Tipo di file: PDF EDITORIALE
Dimensione 3.16 MB
Formato Adobe PDF
3.16 MB Adobe PDF   Visualizza/Apri   Richiedi una copia

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2318/130869
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact