Green analysis for quality fragrances: strategies for the improvement of the sustainability of the analytical process in the fragrance field from sample preparation to analysis / BECHIS, GAIA. - (2025 Jul 24).

Green analysis for quality fragrances: strategies for the improvement of the sustainability of the analytical process in the fragrance field from sample preparation to analysis

BECHIS, GAIA
2025-07-24

24-lug-2025
37
SCIENZE FARMACEUTICHE E BIOMOLECOLARI
CAGLIERO, Cecilia Lucia
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Thesis_08_clean.pdf

Accesso aperto

Descrizione: Tesi
Dimensione 7.66 MB
Formato Adobe PDF
7.66 MB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2318/2091350
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact