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Effect of lactic acid bacteria on the quality of beef hamburger under different storage conditions
2017-01-01 Paola Sechi, Maria F. Iulietto, Salvatore Barbera, Luca Grispoldi, Margherita Ceccarelli, Filippo Bertero, Serena Franceschini, Beniamino T. Cenci-Goga
Corn gluten high level inclusion in farmed trout nutrition: productive and hematological effects and quality of product
2017-01-01 Sicuro Benedetto; Barbera Salvatore; Daprà Franco; Gai Francesco; Macchi Elisabetta
Could C-BSE be caused by genetically susceptibility and “monogastric” state of calf?
2017-01-01 Barbera S., Tassone S.
Meat quality characteristics in Argentinean and Italian beef for sale at the Italian supermarket
2016-01-01 Barbera, Salvatore
COLOUR OF MEAT BROTH AS AN INDICATOR OF THE BEEF QUALITY
2016-01-01 Barbera Salvatore
Effect of a novel starter culture and specific ripening conditions on microbiological characteristics of nitrate-free dry-cured pork sausages
2016-01-01 Cenci Goga, Beniamino T.; Karama, Musafiri; Sechi, Paola; Iulietto, Maria Francesca; Novelli, Sara; Selvaggini, Roberto; Barbera, Salvatore
Nozioni fondamentali sulla trasformazione degli alimenti e tecnologia alimentare - La qualità delle carni
2014-01-01 Barbera Salvatore
Green feeds in meat production: a preliminary study
2014-01-01 Barbera, S.; Tassone, S.
A protocol to measure the free water in raw and cooked meat
2014-01-01 Barbera S.; Grigioni G.
Nozioni generali sull'industria delle carni - Fabbisogno e commercializzazione delle carni in Italia
2014-01-01 Barbera Salvatore
Indagine sullo stato di benessere e sanità del suino piemontese dall’allevamento al macello
2014-01-01 S. BARBERA; S. TASSONE; M. TORCHIO; P. CASELLA; D. VALLE; M. BONO; E. FIORITO; M. BOTTA; L. ORLANDO; M. CRAVERO; E. ANESA; V. RAVIOLO; M. BOTTA; F.T. CANNIZZO; B. BIOLATTI
Influence of pre-slaughter welfare conditions on early pH of pork in Piedmont (Italy)
2013-01-01 Barbera S.; Tassone S.; Torchio M.; Botta M.; Cannizzo F.T.; Biolatti B.
Meat quality characterisation in three argentinean beef production systems for export to Italy
2013-01-01 Barbera S.; Cenci Goga B.; Grigioni G.; Lacetera N.; Paschetta F.; Perlo F.; Teira G
Rol de distintas dietas en el color y la concentratión de pigmentos en carne bovina
2013-01-01 T. Soteras; F. Paschetta; S. Barbera; G. Grigioni
Qualità della carne bovina in rapporto al metodo di abbattimento
2013-01-01 Cenci Goga B.; Fermani A.G.; Barbera S.
Il vitello a carne bianca in Piemonte: benessere in allevamento e patologie gastrico-respiratorie
2013-01-01 Barbera S.; Tassone S.; Torchio M.; Casella P.; Valle D.; Bono M.; Fiorito E.; Botta M.; Orlando L.; Cravero M.; Anesa E.; Raviolo V.; Botta M.; Biolatti B.
CM Lab software
2011-01-01 Barbera Salvatore; Careddu Nicolo
NIR Spectroscopy of muscle ethanol prepared specimensto differentiate rearing mode and genetic type of Italian heavy pigs
2011-01-01 Cenci Goga B.; Masoero G.; Barbera S.
Electronic Tongue applied to beef quality: a first approach
2011-01-01 Cenci Goga B.; Ferraro M.; Barbera S.
Effects of Dexamethasone on meat quality of Friesian bulls
2011-01-01 Barbera S.; Tarantola M.; Nebbia C.
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