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Effect of lactic acid bacteria on the quality of beef hamburger under different storage conditions 2017 Paola Sechi, Maria F. Iulietto, Salvatore Barbera, Luca Grispoldi, Margherita Ceccarelli, Filippo Bertero, Serena Franceschini, Beniamino T. Cenci-Goga
Could C-BSE be caused by genetically susceptibility and “monogastric” state of calf? 2017 Barbera S., Tassone S.
Corn gluten high level inclusion in farmed trout nutrition: productive and hematological effects and quality of product 2017 Sicuro Benedetto; Barbera Salvatore; Daprà Franco; Gai Francesco; Macchi Elisabetta
COLOUR OF MEAT BROTH AS AN INDICATOR OF THE BEEF QUALITY 2016 Barbera Salvatore
Meat quality characteristics in Argentinean and Italian beef for sale at the Italian supermarket 2016 Barbera, Salvatore
Effect of a novel starter culture and specific ripening conditions on microbiological characteristics of nitrate-free dry-cured pork sausages 2016 Cenci Goga, Beniamino T.; Karama, Musafiri; Sechi, Paola; Iulietto, Maria Francesca; Novelli, Sara; Selvaggini, Roberto; Barbera, Salvatore
Nozioni fondamentali sulla trasformazione degli alimenti e tecnologia alimentare - La qualità delle carni 2014 Barbera Salvatore
Green feeds in meat production: a preliminary study 2014 Barbera, S.; Tassone, S.
A protocol to measure the free water in raw and cooked meat 2014 Barbera S.; Grigioni G.
Indagine sullo stato di benessere e sanità del suino piemontese dall’allevamento al macello 2014 S. BARBERA; S. TASSONE; M. TORCHIO; P. CASELLA; D. VALLE; M. BONO; E. FIORITO; M. BOTTA; L. ORLANDO; M. CRAVERO; E. ANESA; V. RAVIOLO; M. BOTTA; F.T. CANNIZZO; B. BIOLATTI
Nozioni generali sull'industria delle carni - Fabbisogno e commercializzazione delle carni in Italia 2014 Barbera Salvatore
Influence of pre-slaughter welfare conditions on early pH of pork in Piedmont (Italy) 2013 Barbera S.; Tassone S.; Torchio M.; Botta M.; Cannizzo F.T.; Biolatti B.
Meat quality characterisation in three argentinean beef production systems for export to Italy 2013 Barbera S.; Cenci Goga B.; Grigioni G.; Lacetera N.; Paschetta F.; Perlo F.; Teira G
Qualità della carne bovina in rapporto al metodo di abbattimento 2013 Cenci Goga B.; Fermani A.G.; Barbera S.
Rol de distintas dietas en el color y la concentratión de pigmentos en carne bovina 2013 T. Soteras; F. Paschetta; S. Barbera; G. Grigioni
Il vitello a carne bianca in Piemonte: benessere in allevamento e patologie gastrico-respiratorie 2013 Barbera S.; Tassone S.; Torchio M.; Casella P.; Valle D.; Bono M.; Fiorito E.; Botta M.; Orlando L.; Cravero M.; Anesa E.; Raviolo V.; Botta M.; Biolatti B.
CM Lab software 2011 Barbera Salvatore; Careddu Nicolo
NIR Spectroscopy of muscle ethanol prepared specimensto differentiate rearing mode and genetic type of Italian heavy pigs 2011 Cenci Goga B.; Masoero G.; Barbera S.
Electronic Tongue applied to beef quality: a first approach 2011 Cenci Goga B.; Ferraro M.; Barbera S.
Effects of Dexamethasone on meat quality of Friesian bulls 2011 Barbera S.; Tarantola M.; Nebbia C.
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