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Electronic Nose and Use of Bags to Collect Odorous Air Samples in Meat Quality Analysis
2009-01-01 G. Sala; G. Masoero; L.M. Battaglini; P. Cornale ; S. Barbera
Discrimination of Beef Samples by Electronic Nose and Pattern Recognition Techniques Preliminary Results
2009-01-01 Cornale Paolo; Barbera Salvatore
Impiego della spettroscopia NIR per l’individuazione di trattamenti illeciti con corticosteroidi nel bovino da carne
2008-01-01 Masoero G.; Sala G.; Gardini G.; Carletti M.; Balbo A.; Girolami F.; Nebbia C.; Barbera S.; Tarantola M.
Origine, sicurezza e qualità delle carni. Videosistema informativo per il punto vendita
2007-01-01 S. Barbera
Static and dynamic methods to meat aroma assessment by Electronic Nose
2007-01-01 BARBERA S; MASOERO G. SALA G. CORNALE P.
Discrimination of beef vs. pork meat and sample preparations by an electronic nose (EN): preliminary static and dynamic results
2006-01-01 BARBERA S; CORNALE P; SALA G; MASOERO G
Relationship between internal temperature and parameters measured by an electronic nose during meat cooking
2006-01-01 CORNALE P; S. BARBERA; SALA G; MASOERO G
Dairy cows systems and natural resources utilization for a sustainable and ethical production in NW Italy
2006-01-01 M. GENTILE; S. BARBERA; L.M. BATTAGLINI
Tommy, se non vedo non compro!
2006-01-01 Barbera Salvatore
VIDEOSISTEMA INFORMATIVO PER IL PUNTO VENDITA SULL’ORIGINE, SICUREZZA E QUALITA’ DELLE CARNI
2006-01-01 S. Barbera
Prova di alimentazione delle razze Mora Romagnola e Casertana Performance produttive e qualità della carne
2006-01-01 R. Fortina; S. Tassone; S. Barbera; A. Mimosi
Videosistema informativo per il punto vendita sull'origine, sicurezza e qualità delle carni
2006-01-01 S. Barbera
Meat cooking shrinkage: Measurement of a new meat quality parameter
2006-01-01 S. Barbera; S. Tassone
Pigs breeding outdoors and weighing stress: an automatic station for feed distribution and weight taking
2006-01-01 CORNALE P; BARBERA S.
Ethics, bioethics and animal welfare: at what cost
2006-01-01 S. BARBERA
Performances of Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids
2005-01-01 FORTINA R; BARBERA S.; MIMOSI A.; TASSONE S.
Qualità e salubrità della carne non sono sinonimi
2005-01-01 S. Tassone; S. Barbera
Performances and meat quality of two Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids
2005-01-01 R. Fortina; S. Barbera; C. Lussiana; A. Mimosi; S. Tassone; A. Rossi; E. Zanardi
Meat Cooking Shrinkage: a new parameter to evaluate meat quality
2004-01-01 S. Barbera; L. M. Battaglini; S. Tassone
La Razza Bovina Piemontese
2004-01-01 YINGRONG L; BOSTICCO A; BENATTI G; FAROPPA V; HEPING S; BRUGIAPAGLIA A; TARTARI E; JINHUA C; FEI M; HISHEN H; DONG W; BARBERA S; DESTEFANIS G; DI STASIO L; TASSONE S
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