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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of an automatic feeding system on growth performance and feeding behaviour of pigs reared outdoors 2009 Cornale P.; Barbera S.; Fortina R.
Tommy II, se non vedo non compro! 2009 Barbera Salvatore; Amore Luigi
Impiego della spettroscopia NIR per l’individuazione di trattamenti illeciti con corticosteroidi nel bovino da carne 2008 Masoero G.; Sala G.; Gardini G.; Carletti M.; Balbo A.; Girolami F.; Nebbia C.; Barbera S.; Tarantola M.
Static and dynamic methods to meat aroma assessment by Electronic Nose 2007 BARBERA S; MASOERO G. SALA G. CORNALE P.
Origine, sicurezza e qualità delle carni. Videosistema informativo per il punto vendita 2007 S. Barbera
Tommy, se non vedo non compro! 2006 Barbera Salvatore
Discrimination of beef vs. pork meat and sample preparations by an electronic nose (EN): preliminary static and dynamic results 2006 BARBERA S; CORNALE P; SALA G; MASOERO G
Relationship between internal temperature and parameters measured by an electronic nose during meat cooking 2006 CORNALE P; S. BARBERA; SALA G; MASOERO G
Prova di alimentazione delle razze Mora Romagnola e Casertana Performance produttive e qualità della carne 2006 R. Fortina; S. Tassone; S. Barbera; A. Mimosi
Videosistema informativo per il punto vendita sull'origine, sicurezza e qualità delle carni 2006 S. Barbera
Ethics, bioethics and animal welfare: at what cost 2006 S. BARBERA
Dairy cows systems and natural resources utilization for a sustainable and ethical production in NW Italy 2006 M. GENTILE; S. BARBERA; L.M. BATTAGLINI
Pigs breeding outdoors and weighing stress: an automatic station for feed distribution and weight taking 2006 CORNALE P; BARBERA S.
VIDEOSISTEMA INFORMATIVO PER IL PUNTO VENDITA SULL’ORIGINE, SICUREZZA E QUALITA’ DELLE CARNI 2006 S. Barbera
Meat cooking shrinkage: Measurement of a new meat quality parameter 2006 S. Barbera; S. Tassone
Qualità e salubrità della carne non sono sinonimi 2005 S. Tassone; S. Barbera
Performances of Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 2005 FORTINA R; BARBERA S.; MIMOSI A.; TASSONE S.
Performances and meat quality of two Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 2005 R. Fortina; S. Barbera; C. Lussiana; A. Mimosi; S. Tassone; A. Rossi; E. Zanardi
La Razza Bovina Piemontese 2004 YINGRONG L; BOSTICCO A; BENATTI G; FAROPPA V; HEPING S; BRUGIAPAGLIA A; TARTARI E; JINHUA C; FEI M; HISHEN H; DONG W; BARBERA S; DESTEFANIS G; DI STASIO L; TASSONE S
How different operating conditions of filter paper press method affect meat water holding capacity measurement 2004 S. Tassone; S. Barbera; L. M. Battaglini
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