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Electronic Nose and Use of Bags to Collect Odorous Air Samples in Meat Quality Analysis 2009 G. Sala; G. Masoero; L.M. Battaglini; P. Cornale ; S. Barbera
Discrimination of Beef Samples by Electronic Nose and Pattern Recognition Techniques Preliminary Results 2009 Cornale Paolo; Barbera Salvatore
Impiego della spettroscopia NIR per l’individuazione di trattamenti illeciti con corticosteroidi nel bovino da carne 2008 Masoero G.; Sala G.; Gardini G.; Carletti M.; Balbo A.; Girolami F.; Nebbia C.; Barbera S.; Tarantola M.
Origine, sicurezza e qualità delle carni. Videosistema informativo per il punto vendita 2007 S. Barbera
Static and dynamic methods to meat aroma assessment by Electronic Nose 2007 BARBERA S; MASOERO G. SALA G. CORNALE P.
Discrimination of beef vs. pork meat and sample preparations by an electronic nose (EN): preliminary static and dynamic results 2006 BARBERA S; CORNALE P; SALA G; MASOERO G
Relationship between internal temperature and parameters measured by an electronic nose during meat cooking 2006 CORNALE P; S. BARBERA; SALA G; MASOERO G
Dairy cows systems and natural resources utilization for a sustainable and ethical production in NW Italy 2006 M. GENTILE; S. BARBERA; L.M. BATTAGLINI
Tommy, se non vedo non compro! 2006 Barbera Salvatore
VIDEOSISTEMA INFORMATIVO PER IL PUNTO VENDITA SULL’ORIGINE, SICUREZZA E QUALITA’ DELLE CARNI 2006 S. Barbera
Prova di alimentazione delle razze Mora Romagnola e Casertana Performance produttive e qualità della carne 2006 R. Fortina; S. Tassone; S. Barbera; A. Mimosi
Videosistema informativo per il punto vendita sull'origine, sicurezza e qualità delle carni 2006 S. Barbera
Meat cooking shrinkage: Measurement of a new meat quality parameter 2006 S. Barbera; S. Tassone
Pigs breeding outdoors and weighing stress: an automatic station for feed distribution and weight taking 2006 CORNALE P; BARBERA S.
Ethics, bioethics and animal welfare: at what cost 2006 S. BARBERA
Performances of Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 2005 FORTINA R; BARBERA S.; MIMOSI A.; TASSONE S.
Qualità e salubrità della carne non sono sinonimi 2005 S. Tassone; S. Barbera
Performances and meat quality of two Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 2005 R. Fortina; S. Barbera; C. Lussiana; A. Mimosi; S. Tassone; A. Rossi; E. Zanardi
Meat Cooking Shrinkage: a new parameter to evaluate meat quality 2004 S. Barbera; L. M. Battaglini; S. Tassone
La Razza Bovina Piemontese 2004 YINGRONG L; BOSTICCO A; BENATTI G; FAROPPA V; HEPING S; BRUGIAPAGLIA A; TARTARI E; JINHUA C; FEI M; HISHEN H; DONG W; BARBERA S; DESTEFANIS G; DI STASIO L; TASSONE S
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