Sfoglia per Autore
Mycotoxigenic potential of Penicillium species isolated from fresh chestnuts and derived products.
2023-01-01 M. Garello, E. Piombo, S. Valente, G. R. Meloni, S. Prencipe, F. Buonsenso, M. Marcet‑Houben, T. Gabaldon, D. Spadaro
A quantitative real-time PCR assay for early detection and quantification of Ramularia mali, an emerging pathogen of apple causing dry lenticel rot
2022-01-01 Prencipe, Simona; Valente, Silvia; Nari, Luca; Spadaro, Davide
Sviluppo di una qPCR specifica per il rilevamento di Ramularia mali su mele
2021-01-01 Prencipe S., Valente S., Gullino M.L., Garibaldi A., Spadaro D.
Innovative strategies for the management of Aspergillus spp. and Penicillium spp. on nuts
2021-01-01 SPADARO D., FONTANA M., PRENCIPE S., VALENTE S., PIOMBO E., GARIBALDI A., GULLINO M.L.
CRISPR-Cas9-Based Discovery of the Verrucosidin Biosynthesis Gene Cluster in Penicillium polonicum
2021-01-01 Valente S.; Piombo E.; Schroeckh V.; Meloni G.R.; Heinekamp T.; Brakhage A.A.; Spadaro D.
Elucidation of the production of secondary metabolites, including mycotoxins, in fungal pathogens
2020-04-21
Role of GsfR1 and global regulators on griseofulvin and other secondary metabolites biosynthesis and on growth and virulence of Penicillium griseofulvum
2020-01-01 VALENTE S., COMETTO A., MELONI G.R., PIOMBO E., BALLESTER A.R., GONZALEZ CANDELAS L., GULLINO M.L., SPADARO D.
Studio della biosintesi di verrucosidina, neurotossina prodotta da Penicillium polonicum
2020-01-01 VALENTE S., PIOMBO E., MELONI G.R., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D.
Controllo dei tempi e temperature di essiccazione delle nocciole per garantire l’assenza di aflatossine nei prodotti finali
2020-01-01 VALENTE S., MELONI G.R., PRENCIPE S., SPIGOLON N., FONTANA M., GARIBALDI A., GULLINO M.L., SPADARO D.
Isolamento e caratterizzazione di Ramularia mali isolata da mele cv. Ambrosia in Piemonte
2020-01-01 PRENCIPE S., VALENTE S., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D
Elaborated regulation of griseofulvin biosynthesis in Penicillium griseofulvum and its role on conidiation and virulence
2020-01-01 Valente S.; Cometto A.; Piombo E.; Meloni G.R.; Ballester A.-R.; Gonzalez-Candelas L.; Spadaro D.
Effect of drying temperatures and exposure times on aspergillus flavus growth and aflatoxin production on artificially inoculated hazelnuts
2020-01-01 Valente S.; Meloni G.R.; Prencipe S.; Spigolon N.; Somenzi M.; Fontana M.; Gullino M.L.; Spadaro D.
Presenza di funghi micotossigeni e gestione del rischio di contaminazione da micotossine nella frutta secca.
2019-01-01 Spadaro D., Prencipe S., Valente S., Piombo E., Garibaldi A., Gullino M.L.
Scanning genomes to identify secondary metabolite production by postharvest pathogens.
2019-01-01 Spadaro D., Piombo E., Valente S., Banani H., Prencipe S., Marcet-Houben M., Gullino M.L., Gabaldòn T
Effetto delle condizioni di essiccazione delle nocciole sullo sviluppo di Aspergillus flavus e sulla produzione di aflatossine
2019-01-01 MELONI G.R., VALENTE S., GARIBALDI A., SPADARO D., GULLINO M.L
Studio della biosintesi della griseofulvina, micotossina prodotta dal patogeno Penicillium griseofulvum
2019-01-01 VALENTE S., COMETTO A., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D.
Ritrovamento di Aspergillus parasiticus forti produttori di aflatossine su nocciole turche
2019-01-01 VALENTE S., MELONI G.R., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D.
Genomica e HPLC-MS/MS per esplorare il potenziale micotossigeno di Penicillium spp
2019-01-01 Valente S., Piombo E., Prencipe S., Meloni G.R., Gullino M.L., Garibaldi A., Gabaldòn T., Spadaro D.
New insights into griseofulvin biosynthesis by Penicillium griseofulvum, an agent of blue mould on apples
2019-01-01 VALENTE S., COMETTO A., PIOMBO E., BALLESTER A.-R., GULLINO M.L., GONZALEZ-CANDELAS L., SPADARO D.
Regulation of griseofulvin biosynthesis and role on growth and virulence of Penicillium griseofulvum, causal agent of apple blue mold
2019-01-01 VALENTE S., COMETTO A., MELONI G.R., PIOMBO E., BALLESTER A.R., GONZALEZ CANDELAS L., GULLINO M.L., SPADARO D.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile