Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 81
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Dried artichoke bracts in rabbits nutrition: effects on the carcass characteristics, meat quality and fatty acid composition. 2014 Dabbou S.; Gasco L.; Gai F.; Zoccarato I.; Rotolo L.; Dabbou Fekih S.; Brugiapaglia A.; Helal A.N.; Peiretti P.G.
Dried artichoke bracts in rabbit nutrition: effects on performance and apparent digestibility 2014 Dabbou S.; Peiretti P.G.; Gai F.; Dabbou Fekih S.; Rotolo L.; Helal A.N.; Zoccarato I.; Gasco L.
Dietary Supplementation of oregano and sage dried leaves on performances and meat quality of rabbits 2013 L. Rotolo; F. Gai; S. Nicola; I. Zoccarato; A. Brugiapaglia.; L. Gasco
Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): influence of trophic and geographical factors on flesh quality 2012 Bono G.; Gai F.; Peiretti P.G.; Badalucco C.; Brugiapaglia A.; Siragusa G.; Palmegiano G.B.
Effects of feed supplementation with dried leaves of sage (Salvia Officinalis) on performances and meat quality traits in rabbits 2011 Ivo Zoccarato; Laura Gasco; Francesco Gai; Luca Rotolo; Alberto Brugiapaglia; Silvana Nicola
Effects of perilla (Perilla frutescens L.) seeds supplementation on performance, carcass characteristics, meat quality and fatty acid composition of rabbits. 2011 Peiretti P.G.; Gasco L.; Brugiapaglia A.; Gai F.
Nutritional effects of chestnut tannins in Poultry and Rabbit 2011 Gai F.; Gasco L.; Schiavone A.; Zoccarato I.
Morphometry, slaughtering performances, chemical and fatty acid composition of the protected designation of origin ‘‘Golden hump tench of Poirino highland’’ product 2010 Gasco L.; Gai F.; Lussiana C.; Lo Presti R.; Malfatto V.; Daprà F.; Zoccarato I.
Apparent digestibility of compound diets with increasing levels of perilla (Perilla frutescens L.) seeds in rabbit. 2010 Peiretti P.G.; Gai F.; Meineri G.; Zoccarato I.; Gasco L.
Effect of different dietary lipid sources on rainbow trout fillet fatty acid profile 2009 Gasco L.; Gai F.; Lussiana C.; Palmegiano G.B.; Zoccarato I.
Impiego di un estratto del legno di castagno (Castanea sativa) nell'alimentazione del broiler e del coniglio 2009 Gai F; Gasco L; Strazullo G; Zoccarato I
Feeding Use of Chestnut wood extract (castanea sativa) in poultry and rabbit production 2009 Gai F.; Gasco L.; Strazzullo G.; Zoccarato I.
Cadmium lead and mercury levels in Italian farmed siberian sturgeon (Acipenser baeri). 2009 Prearo M.; Dörr A.J.M.; Pacini N.; Elia A.C.; Righetti M.; Gasco L.; Tarasco R.; Leogrande M.; Gai F.; Marturano S.; Abete M.C
Effect of diet chestnut tannin supplementation on meat quality, fatty acid profile and lipid stability in broilers rabbits 2009 Gai F.; Gasco L.; Hua Wei L.; Lussiana C.; Brugiapaglia A.; Masoero G.; Zoccarato I.
Partial replacement of fish meal by T-Iso in gilthead sea bream (Sparus aurata) juveniles diets 2009 Palmegiano G.B.; Gai F.; Gasco L.; Lembo G.; Spedicato M.T.; Trotta P.; Zoccarato I.
Tench (Tinca tinca L.) visceral organs: anatomical consideration and perspective. 2008 Daprà F.; Gai F.; Palmegiano G.B.; Cabiale K.; Falzone M.; Galloni M.; Gasco L.
Recenti acquisizioni nell’alimentazione delle specie ittiche oggetto di allevamento 2008 Zoccarato I.; Palmegiano G.B.; Gai F.; Guo K.; Gasco L.; Daprà F.; Sicuro B.
P.O.D. product "Tinca Gobba Dorata del Pianalto di Poirino": biometric study, slaughetring performances and chemical and fatty acid composition 2008 Gasco L; Gai F; Lussiana C; Lopresti R; Malfatto V; Daprà F; Zoccarato I
Sostenibilità ambientale delle attività acquacolturali: il caso del Pian Alto di Poirino (To) 2008 Gasco L.; Zoccarato I.; Gai F.; Guo K.; Palmegiano G.B.; Daprà F.; Sicuro B.
Rainbow trout (oncorhynchus mykiss) fed rice protein concentrate meal: Digestive enzyme activities 2005 F. GAI; F. DAPR; L. GASCO; G.B. PALMEGIANO; P.G. PEIRETTI; B. SICURO; I. ZOCCARATO
Mostrati risultati da 61 a 80 di 81
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile