Sfoglia per Autore
Morphological traits and aromatic profiles of genepì (Artemisia umbelliformis Lamb.) ecotypes present in Western Alps. Results of the Piedmont Region project GENEPIEM.
2011-01-01 NICOLA S.; TIBALDI G.; FONTANA E.; BICCHI C.; RUBIOLO P.; SOSTER M.
Qualitative and Physiological response of minimally processed rocket (Eruca sativa Mill.) to package filling and shelf-life temperature
2010-01-01 S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; L. Zhan
Soups and smoothies, new frontiers of the fresh-cut trade. Arrivano zuppe e smoothies nel mercato della IV gamma
2010-01-01 E. Fontana; G.Tibaldi; S.Nicola
Effetto del taglio e del condizionamento post-raccolta sulla shelf-life di zucca di IV gamma
2010-01-01 G.Tibaldi; G.Battista; E.Fontana; S.Nicola
La valorizzazione del Sedano Rosso di Torino
2010-01-01 S. Nicola; G. Tibaldi; E. Fontana; S. Lanteri; A. Acquadro;G. Zeppa
Cultivation practices do not change the Salvia sclarea L. essential oil but drying process does
2010-01-01 G.Tibaldi; E.Fontana; S.Nicola
Effetto della soluzione nutritiva e delle condizioni post-raccolta sull’olio essenziale dell’aneto (Anethum graveolens L.) di IV gamma
2010-01-01 S.Nicola; G.Tibaldi; E.Fontana
Il genepì. Zone vocate - varietà - coltivazione – trasformazione.
2010-01-01 M.Soster; G.Gianetti; S.Nicola; E.Fontana; G.Tibaldi; G.Tamietti; D.Valentino; C.Bicchi; P.Rubiolo; P.Bordiga; G.Nicola; S.Filippi; P.Rovera; M.Rebuffo; P.Piatti; A.Dardanello; L.Barbero; A.Turchi; L.Cavallo.
Effetti delle condizioni pre e post-raccolta sulla qualità di specie minori ad alto valore funzionale destinati alla filiera di IV gamma: il caso del crescione (Lepidium sativum L.)
2010-01-01 E.Fontana; G.Tibaldi; S. Piano; S.Nicola
Passato e futuro della ricerca per gli ortaggi di IV gamma. Past and future of the scientific research on fresh-cut vegetables
2010-01-01 E.Fontana; G.Tibaldi; S.Nicola
Possibilità di inserimento di specie orticole in rotazione con la patata in montagna
2010-01-01 G.Re; D. Possetto; D. Boiero; L. Grasso; S.Nicola; E. Fontana; G.Tibaldi; G.Zeppa
Influence of maturity stage at harvest on essential oil composition of dill leaves (Anethum graveolens L.) and of postharvest treatments on freshness of fresh-cut dill
2010-01-01 G.Tibaldi; E.Fontana; S.Nicola
Effect of the Nutrient Solution and Shelf-life Conditions on the essential oil profile of minimally processed dill (Anethum graveolens L.) grown in a soilless culture system.
2010-01-01 E.Fontana; G.Tibaldi; S.Nicola
Germinabilità e conservazione del seme di genepì (Artemisia mutellina Lamb.)
2010-01-01 S. NICOLA; E. FONTANA; G.TIBALDI; M.SOSTER
Il genepì. Zone vocate - varietà - coltivazione – trasformazione
2010-01-01 G.Appendino; L.Cavallo; S.Filippi; E.Fontana; S.Nicola; P.Rubiolo; M.Rebuffo; M.Soster; G.Tamietti; G.Tibaldi; D.Valentino
Influence of maturity stage at harvest on essential oil composition of dill leaves (Anethum graveolens L.) and of postharvest treatments on freshness of fresh-cut dill.
2009-01-01 G. TIBALDI; E. FONTANA; S. NICOLA
Issues facing Organic Transplant Production in Europe.
2009-01-01 S. NICOLA; G. TIBALDI; E. FONTANA
Tomato production systems and their application to the tropics
2009-01-01 S. Nicola; G. Tibaldi; E. Fontana
Porro lungo dolce di Carmagnola
2009-01-01 F. Cagliero; S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; L. Tavella; L. Bosco; G. Zeppa; L. Rolle
Effetto del taglio e del condizionamento post-raccolta sulla shelf-life di zucca di IV gamma.
2009-01-01 G. TIBALDI; G. BATTISTA; E. FONTANA; S. NICOLA
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile