CANNONI, Marcella
CANNONI, Marcella
Dip. COLTURE ARBOREE (attivo dal 01/01/1900 al 30/04/2013)
Antifungal activity of yeasts and lactic acid bacteria isolated from cocoa bean fermentation processes
2017-01-01 Ruggirello, Marianna; Cocolin, Luca; Cannoni, Marcella; Dolci, Paola
Antifungal activity of yeasts and lactic acid bacteria isolated from cocoa bean fermentations
2019-01-01 Ruggirello, Marianna; Nucera, Daniele; Cannoni, Marcella; Peraino, Andrea; Rosso, Franco; Fontana, Mauro; Cocolin, Luca; Dolci, Paola
Confronto varietale di Allium cepa L. coltivata secondo i dettami dell'agricoltura biologica
2008-01-01 S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; M. Cannoni; W. Gaino; M. Gilardi; S. Grosso; P.E. Lo Turco; M. Prandi; C. Torassa
Dynamics and biodiversity of bacterial and yeast communities during fermentation of cocoa beans
2018-01-01 Mota-Gutierrez, Jatziri; Botta, Cristian; Ferrocino, Ilario; Giordano, Manuela; Bertolino, Marta; Dolci, Paola; Cannoni, Marcella; Cocolin, Luca*
Dynamics and biodiversity of bacterial and yeast communities during fermentation of cocoa beans
2018-01-01 Mota Gutierrez J., Botta C., Ferrocino I., Giordano M., Bertolino M., Dolci P., Cannoni M., Cocolin L.
Effetto delle proprietà di superficie degli ossidi sulla ritenzione di fosforo organico e inorganico nel suolo
2004-01-01 M. Cannoni; M. Prati; L. Celi; E. Barberis; A. Violante
Polyphasic comparison of yeast population's dynamics in box and heap fermentation of cocoa bean in Cameroon
2017-01-01 Mota-Gutierrez, Jatziri; Ferrocino, Ilario; Botta, Cristian; Giordano, Manuela; Bertolino, Marta; Dolci, Paola; Cannoni, Marcella; Cocolin, Luca
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antifungal activity of yeasts and lactic acid bacteria isolated from cocoa bean fermentation processes | 2017 | Ruggirello, Marianna; Cocolin, Luca; Cannoni, Marcella; Dolci, Paola | |
Antifungal activity of yeasts and lactic acid bacteria isolated from cocoa bean fermentations | 2019 | Ruggirello, Marianna; Nucera, Daniele; Cannoni, Marcella; Peraino, Andrea; Rosso, Franco; Fontana, Mauro; Cocolin, Luca; Dolci, Paola | |
Confronto varietale di Allium cepa L. coltivata secondo i dettami dell'agricoltura biologica | 2008 | S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; M. Cannoni; W. Gaino; M. Gilardi; S. Grosso; P.E. Lo Turco; M. Prandi; C. Torassa | |
Dynamics and biodiversity of bacterial and yeast communities during fermentation of cocoa beans | 2018 | Mota-Gutierrez, Jatziri; Botta, Cristian; Ferrocino, Ilario; Giordano, Manuela; Bertolino, Marta; Dolci, Paola; Cannoni, Marcella; Cocolin, Luca* | |
Dynamics and biodiversity of bacterial and yeast communities during fermentation of cocoa beans | 2018 | Mota Gutierrez J., Botta C., Ferrocino I., Giordano M., Bertolino M., Dolci P., Cannoni M., Cocolin L. | |
Effetto delle proprietà di superficie degli ossidi sulla ritenzione di fosforo organico e inorganico nel suolo | 2004 | M. Cannoni; M. Prati; L. Celi; E. Barberis; A. Violante | |
Polyphasic comparison of yeast population's dynamics in box and heap fermentation of cocoa bean in Cameroon | 2017 | Mota-Gutierrez, Jatziri; Ferrocino, Ilario; Botta, Cristian; Giordano, Manuela; Bertolino, Marta; Dolci, Paola; Cannoni, Marcella; Cocolin, Luca |