DONNA, Matteo

DONNA, Matteo  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of different cultivar of Fagopyrum esculentum: a high value nutritional source. 2023 MARTOCCIA M., DONNA M., LOCATELLI M., COISSON J.D., BLANDINO M., TRAVAGLIA F.
Confronto produttivo, reologico, nutrizionale e sanitario di cereali minori a confronto con il frumento tenero 2022 BLANDINO M., RIGHETTI L., MELONI R., GOZZI M., DONNA M., DALL’ASTA C., SARDELLA C.
Determination of pesticide residues in soybean and chickpea grains, intended for food use, as affected by chemical composition and time of application 2022 DONNA M., PIGNA G., VARETTO P., REYNERI A., SCAPINO M., CAPO L., MELONI R., BLANDINO M
Effect of agronomical practices and industrial processing on nutritional, sanitary and technological quality of soybean, intended as food ingredient. 2022 DONNA M., PIGNA G., VARETTO P., REYNERI A., BLANDINO M.
Quali rotazioni strette per i cereali autunno-vernini 2023 COLOMBATTO L., REYNERI A., DONNA M., MELONI R., BLANDINO M.
Role of environmental conditions and genotypes on qualitative traits of rye in marginal Alpine environments 2022 SARDELLA C., MUCCIARELLI M., CAPO L., ADAMO M., DONNA M., VANARA F., BLANDINO M.
The cultivation of rye in marginal Alpine environments: a comparison of the agronomic, technological, health and sanitary traits of local landraces and commercial cultivars 2023 Sardella C.; Capo L.; Adamo M.; Donna M.; Ravetto Enri S.; Vanara F.; Lonati M.; Mucciarelli M.; Blandino M.