SCHIAVON, GIADA
SCHIAVON, GIADA
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Effect of a zero-residue crop protection strategy on yield, fruit quality and pre- and post-harvest diseases of strawberries.
2022-01-01 Marco Garello, Giada Schiavon, Marco Rosati, Davide Spadaro
Effetto dell’impiego di oli essenziali sul marciume grigio e sul microbioma delle mele in conservazione.
2022-01-01 Giulia Remolif, Giada Schiavon, Marco Garello, Giovanna Roberta Meloni, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro
Efficacia di agenti di lotta biologica e biofungicidi commerciali nel contenimento di patina bianca su mele in conservazione
2024-01-01 SPADARO Davide, SCHIAVON G., REMOLIF G., GARELLO Marco
Efficacia di oli essenziali nel contenimento di marciumi da conservazione su nettarine.
2022-01-01 Giulia Remolif, Marco Garello, Giada Schiavon, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro
Efficacia e meccanismi d'azione dei vapori di oli essenziali contro la muffa blu causata da Penicillium expansum sulle mele in conservazione
2023-01-01 Fabio Buonsenso, Giulia Remolif, Giada Schiavon, Davide Spadaro
Efficacy of a zero-residue strategy against field and postharvest diseases on strawberries.
2023-01-01 GARELLO Marco, SCHIAVON Giada, ROSATI Marco, SPADARO Davide
Efficacy of biofumigation with essential oils in the control of postharvest rots of nectarines.
2023-01-01 REMOLIF Giulia, SCHIAVON Giada, GARELLO Marco, BUONSENSO Fabio, SPADARO Davide
Efficacy of biofumigation with essential oils in the control of postharvest rots on nectarines.
2022-01-01 Giada Schiavon, Marco Garello, Davide Spadaro
Efficacy of essential oil vapours in reducing postharvest rots of nectarines and effect on the fruit microbiome
2024-01-01 REMOLIF G., SCHIAVON G. , GARELLO Marco, BUONSENSO Fabio, SPADARO Davide Carmelo
The epidemiology of fungal pathogens of apples unveiled by fruit microbiome: the case of dry lenticel rot and white haze.
2023-01-01 Davide Spadaro, Marco Garello, Edoardo Piombo, Simona Prencipe, Giada Schiavon, Lorenzo Berra, Michael Wisniewski, Samir Droby