SCAPINO, MATTIA

SCAPINO, MATTIA  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Comparative Study of Minor Winter Cereals and Bread Wheat: Agronomic Assessment, Grain Quality, Phytochemical Composition and Flour Rheology 2023 SARDELLA C., BRUNI R., CAPO L., MARAZZI C., MELONI R., GOZZI M., SCAPINO M., RIGHETTI L, DALL’ASTA, BLANDINO M.
Biomass and Methane Production in Double Cereal Cropping Systems with Different Winter Cereal and Maize Plant Densities 2023 Blandino, M; Scapino, M; Rollè, Luca; Dinuccio, E; Reyneri, A
Buoni risultati dall’arachide con la giusta agrotecnica 2023 CAPO L., GILARDI M., SCAPINO M., MELONI R., BLANDINO M.
Determination of pesticide residues in soybean and chickpea grains, intended for food use, as affected by chemical composition and time of application 2022 DONNA M., PIGNA G., VARETTO P., REYNERI A., SCAPINO M., CAPO L., MELONI R., BLANDINO M
Le lavorazioni conservative in sostituzione dell'aratura: effetto sulla qualità tecnologica e sanitaria nei cereali 2022 BLANDINO M., CAPO L., SCAPINO M., SCARPINO V., VANARA F., REYNERI A.
Mezzi biologici su frumento contro le malattie fungine 2023 BLANDINO M., CAPO L., MELONI R., SCAPINO M., MEZZALAMA M., REYNERI A.
Pacciamatura del mais, tra tecnica e sostenibilità 2023 CAPO L., MELONI R., SCAPINO M., GILLI M., REYNERI A., BLANDINO M.
Una buona partenza contro diabrotica ed elateridi. 2022 BLANDINO M., CAPO L., MELONI R., SCAPINO M., REYNERI A.