BOTTERO, Maria Teresa

BOTTERO, Maria Teresa  

SCIENZE VETERINARIE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 87 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A five year surveillance report on PFGE types of Listeria monocytogenes isolated in Italy from food and food related environments. 2010 Nucera D; Lomonaco S; Bianchi DM; Decastelli L; Grassi MA; Bottero MT; Civera T.
A multiplex PCR for the identification of animal species in feedstuff 2004 DALMASSO A.; FONTANELLA E.; PIATTI P.; CIVERA C.; ROSATI S.; BOTTERO M
A multiplex polymerase chain reaction for the identification of cows' goats' and sheep's milk in dairy products 2003 BOTTERO M.T.; CIVERA T.; NUCERA D.; ROSATI S.; P. SACCHI; TURI R.M
Animal species identification in food products: Evolution of biomolecular methods 2011 Maria Teresa Bottero; Alessandra Dalmasso
Apoptosis in muscle-to-meat aging process: The omic witness 2015 Longo, Valentina; Lana, Alessandro; Bottero, Maria Teresa; Zolla, Lello
Application of DNA barcoding for controlling of the species from Octopus genus 2014 Francesco Debenedetti;Alessandra Dalmasso;Maria Teresa Bottero;Maurizio Gilli;Stefano Gili;Valentina Tepedino;Tiziana Civera
Application of Pulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE) to investigate the diversity of Listeria monocytogenes strains isolated from different food sources 2006 NUCERA D; LOMONACO S; DECASTELLI L; GALLINA S; BOTTERO MT; CIVERA T
Approcci biomolecolari per l’identificazione di alcune specie di tonno 2005 Dalmasso A.; Civera T.; Bottero M.T.
Approccio biomolecolare per l’identificazione di specie di una trancia di pesce. 2003 CIVERA T; BOTTERO M.T; A. DALMASSO; PENNISI L; FAZIO G
Atypical cerebral listeriosis associated with Listera innocua in a beef bull. 2013 Rocha P. R. D.; Dalmasso A.; Grattarola C. ; Casalone C.; Del Piero F.; Bottero M.T.; Capucchio M.T..
Authentication of meat from game and domestic species by SNaPshot minisequencing analysis 2008 LA NEVE F; CIVERA T; BOTTERO M
The Bacterial and Fungal Microbiota of “Robiola di Roccaverano” Protected Designation of Origin Raw Milk Cheese 2022 Biolcati F.; Ferrocino I.; Bottero M.T.; Dalmasso A.
Biomolecular approaches for the identification of tuna species 2006 A. DALMASSO; T. CIVERA; M. BOTTERO
Biomolecular techniques in identification and characterisation of food components 2006 M. BOTTERO; S. LOMONACO
CARATTERISTICHE IGIENICO-SANITARIE DI CASEIFICI ARTIGIANALI IN PIEMONTE 2001 CIVERA T.; GRASSI M.A.; BOTTERO M.T.; PATTONO D.
Caratterizzazione di ceppi di Enterobatteriacee: capacità di produrre amine biogene. 2003 D. Pattono; C. Sferra; M.A. Grassi; M.T. Bottero; T. Civera
Caratterizzazione di Listeria monocytogenes: confronto tra due metodiche biomolecolari - Amplified Fragment Lenght Polymorphism (AFLP) e Pulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE) 2004 T. CIVERA; M. T. BOTTERO; S. LOMONACO; M. A. GRASSI; L. DECASTELLI
Caseificazioni sperimentali: resistenza di ceppi enteropatogeni. 2003 Decastelli L.; Martorana M.; Bottero M.T.; Dalmasso A.; Desiato R.; Civera T.
Characterization of bacterial communities of donkey milk by high-throughput sequencing 2017 Soto del Rio, Maria de los Dolores; Dalmasso, Alessandra; Civera, Tiziana; Bottero, Maria Teresa
CHARACTERIZATION OF MICROBIOTA IN DONKEY MILK BY HIGHTHROUGHPUT SEQUENCING 2016 Maria De Los Dolores Soto Del Rio, Dalmasso a, Civera t, Maria Teresa Bottero